אני כותבת כאן דברים ואף אחת לא מגיבה, למה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • למה???
12 תגובות
עמוד 1
  • הי חיוכית,

לא ראיתי ממך הודעות רבות בזמן האחרון, בכל מקרה אני מדברת בשם עצמי אבל בטוחה שזה מייצג את כולן פה- שום דבר לא נעשה מתוך כוונה רעה...

כולנו שואפות למטרה אחת, פעם יש כח להגיב ופעם לא, פעם מישהי צריכה את הריחוק מהפורום ופעם חוזרת, אולי הנושא מעניין יותר או פחות, בכל מקרה-
    אין פה אפלייה...

חמודה, המון בהצלחה!
    יפעת.
  • היי חיוכית, גם לי לא זכורה הודעה ממך....
    בכל מקרה תשאלי שוב....

• גם אני לא רואה פה הודעה ממך בזמן האחרון
    אולי חשבת שכתבת משהו וזה לא התפרסם

• מחזקת את דבריהן.. לא זכור לי משו שרשמת..

אז עכשיו זו הזדמנות טובה.. שתפי אותנו עכשיו מה רשמת..
  • אוקיי , תודה.עכשיו אני רגועה. עברתי פשוט הזרעה פעם ראשונה לאחר הגרידה ובפעם ראשונה בכלל. ולכן צריכה לחכות שבועיים מורטי עצבים לתשובה מקווה ומצפה לתשובה חיובית.ובהצלחה רבה גם לכן:-)
  • שיהיה בהצלחה!!

אני מחזיקה לך אצבעות..

איך היה?
  • היה בסדר, אם כי היה רופא בהזרעה השנייה לא כול כך עדין אבל עברתי את זה , וזה מה שחשוב.
  • שיהיה בהצלחה...

חני
  • שיהיה המון בהצלחה מחזיקה לך אצבעות
    וסופש נעים כמובן!
  • שיהיה בהצלחה!
  • הלוואי הלוואי ויצליח לך
  • תודה לכולן הלוואי גם אצלכן:-)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה