אאוץץץץץץץץץץץץץץץץץץ' - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בבוקר:
    נסעתי. הגעתי. חניתי. פתחתי דלת. הוצאתי רגל. אאוץץץץץץץץץץץץץץץ'!!!!!!!!! סססססססססססעמק'!!!!!!!!!! עיקמתי את הרגל! מ'זה ראיתי כוכבים.... ברמה כזו שמיד התיישבתי בחזרה בחבטה בכסא של האוטו. טוב. התאוששתי. יצאתי. הלכתי. עבדתי. פתאום ב - 14:30 נזכרתי להסתכל לכיוון הרגל ו.... יאאאבה!!!!!! כל אזור הקרסול והכף רגל נפוח כמו... כמו... בבצקת קשה של סוף 9..... ופתאום גם מ'זה כואב לייייייייייייייייייייייי (אציין, שיש לי כוח סבל לא רע בכלל, ואני מתפקדת רגיל לגמרי גם בכאבים קשים.... ויעידו 3 לידותיי... ). טוב. רופא - נקע!!! אולי שבר....
    נוסעת לצילום.
    חיבוקים?.... לא יזיק.
32 תגובות
עמוד 1
  • לא נעים, תרגישי טוב

• תרגישי טוב תעדכניי

• תרגישי טוב מותק!!!!!!!

• תרגישי טוב
    ותעדכני
  • החלמה מהירה
  • תרגישי טוב מאמי!!

• תרגישי טוב
  • לא זה לא יאומן
  • אאוץ'
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• בהחלט אאוץץץץץץ. החלמה מהירה

מה אמרו בצילום?

נגה - איך הרגל שלך? יש שיפור?

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• אני כבר בסדר גמור
  • מקווה שזה לא שבר

• אוייייייייי

• ואיך את כעת? תרגישי טוב
  • אוףףף, איזה סרט!!
    מה אמר הרופא?

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
    VIL
  • וואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאייייייייייייייייייי!!!!

תודה בננות!!!
    אז בסוף הרופאה החליטה לשלוח אותי למיון.
    ואתן מתארות כבר לעצמכן שביליתי שם בערך חצי לילה...
    מזל שירון היה איתי... לרגעים יכולנו לדמיין שאנחנו בצימר רומנטי... (רק לדמיין!!! תירגעו!!!!!!! )
    הרופאה אמרה שיכול להיות שירצו לגבס, ואת זה עושים רק במיון.
    אז הגעתי למיון. צילום. עוד אחד. עוד אחד ודי!! ואז אולטראסאונד.
    ואז זריקת וולטרן .
    טוב. נקע וסדק. ושתי רצועות מתוחות בדום עצבני.
    רגל מנופחת, חצי מקלחת, ועוד זריקה בתחת.
    בסוף - חבישה יפה יפה,
    10 ימי מחלה,
    אמבטיות קרות במנוחה
    ופיזיוטרפיה להרגעה.

הסתדרתי בחיים - מה שנקרא.

נוגוש - מדהים ביותר!!!!!!!!!!!!!

שרון הפצועה
  • איזה לא נעים בכלל

המצב במיון נעשה מחריף בשביל משהו צריך לחכות 10 שעות ממש סיוט... אם לאדם מבוגר זה סיוט תחשבי לילד

• יאאא איזה בעסה! עשית צילום? לי זה נשמע נקע....
  • וואיייייי עכשיו ראיתי את העדכון שלך.....אז תהיי יותר כאן, עכשיו, לא?
  • איזו באסה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• ממש לא נראה לי שאני אשב 10 ימים בבית...

• גם אם ירידו את התחבושת צריך לראות שלא תהיה נקע חור בגלל הפגיעה ברצעות . מאוד מומלץ לבקש מרופא וללכת עם ה"איר קאסט " מיוחד.
    http://www.holdthatpic.com/
  • תיקוש
    מה זה "איר קאסט" מיוחד?
    אני כרגע עם מן תחבושת אלסטית כזו, בצבע שחור, שכורכים סביב הקרסול והכף רגל וזה נסגר בסקוצ' מיוחד שניתן לשלוט על מידת הלחץ שזה מפעיל, וכתוב על זה: "URIEL sport". זה זה?

• נשמע שזה זה.... בעלי גם קנה כזה לאחר ששבר את הרגל. היה זקוק לזה אחרי הגבס.

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה