שאלה דחופהה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם...עד עכשיו הייתי בפורום "מנסים להכנס להריון" אבל בגלל שנמאס לי לנסון ואני רוצה כבר להרות יותר מ שנה וחצי אני נמצאת פה. אז כך יש לי ילד מקסים בן 5 ומאז אני הייתי שלוש פעמים בהריון אבל ללא פרי ..ההריון השני לפני שנתיים וחצי, הופסק בחודש שביעי עקב מום מאוד קשה בלב העובר שנקרא "tof". לאחר מכן היה הריון לפני שנה שהיה מחוץ לרחם ונספג לבד ומיד חודש לאחר מכן נכנסתי שוב להריון שנפל לבד בשבוע 13 ומאז אני מנסה ללא הצלחה...הייתי מטופלת ב איקקלימין ועדיין לא הצלחתי להכנס.והרופאים אומרים לי "נכנסת 4 פעמים להריון אז אין לך בעיה" אני מנסה כבר למעלה משנה והזמן רץ..אני כבר בת שלושים ואין דבר שאני רוצה יותר מאשר להרות שוב....הווסת האחרונה הייתה ב 20 לחודש והיא נמשכה עד היום ,אני שומרת נידה ולכן רק עוד שבעה ימים אוכל לנסות שוב..אני לא יודעת מתיי הביוץ שלי כי הוא לא סדיר..מה לעשות????????? בבקשה עזרה!!!

אין יאוש בעולם כלל.... תאמינו והכל אפשרי!!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    אם קבלת איקקלומין זה אומר שאת בטיפול. צריך להמשיך בטיפול בזהירות ובסבלנות בטיפול. קרוב לודאי שהרופאים צודקים ואין לך בעיה אמיתית. תשתדלי להפחית את הלחץ. הוא לא תורם להצלחה.

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה