המכשפה הגיעה ובגדול!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה,כבר מיום שלישי התחילו לי כתמים יבשים ,לאחר שהתייעצתי עם הרופא וגם רשמתי לדר ישי,הבנתי שזה שכיח כי זה לא היה מלווה בכאבים,היום ה החליטה להגיע בכל הכח, אני דיי בסדר כי יש לי אינטואיציות מאד חזקות וידעתי כבר שהטיפול הזה כשל,כבר בדקתי לגביי תחילת טיפול עוד החודש כי חבל לבזבז זמן ,כל עוד אני בנימה אופטימית אז רצוי לנצל את המומנט, אז יקירות אני באמת בסדר ואני השלמתי עם כשלון הטיפול (לכל מקרה המליצו לי לעשות מחר בדיקת דם) ,מאחלת לכולנו חודש יותר מוצלח מהנוכחי וכמובן שיהיה לנו אחלה סופ״ש
13 תגובות
עמוד 1
  • אורי מתוקה התאכזבתי בשבילך כ"כ רציתי שתתבדי. אני כ" כ גאה בך ובגישה שלך
    ואת הולכת בכל הכוח לטיפול המנצח, עם רופא מקסים! אולי ניפגש במרפאה כי דור ולברן יושבים באותה מרפאה :-)
    אני באמת מרגישה שזה הולך לקרות לנו ממש בקרוב.
    באסה שלא מתחילות ביחד אבל הכי יחזק אותי בעולם לשמוע שהחלפת רופא והמזל השתנה
    ואני אשמין חודש אחרייך.
  • אורי, כל הכבוד על הגישה!!!
    אני בטוחה שהיה מאכזב והלוואי וחודש הבא תצליחי!!!!

את נשמעת בחורה מאוד חזקה שיודעת מה היא רוצה ואיך להשיג.... אז יאאלה, קדימה, הלוואי שהפעם לא תתאכזבי!

• הי אורי, מצטערת לשמוע...
    אבל...רגע, לא הקדים לך? היית אמורה לעשות בדיקת דם מחר...

בכל אופן אני מצדיעה לך על הגישה הנהדרת שלך, זו הגישה!!! רק כך נוכל להגשים את משאלת ליבינו, עם המון סבלנות, התמדה, וראייה ורודה...

גאה בך, שולחת לך חיבוקים
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • כל הכבוד על הגישה
  • יקירות תודה רבה על התמיכה והעידוד.
    שושה- בסוף החלטתי לדחות את הטיפול אצל לברן באופן פרטי(בגלל הנושא שפיטרו אותי קצת הרבה לחוץ לנו כלכלית) אז בכל מקרה, יש לאסותא ת"א ארבעה רופאי צוות ,פרופ שולמן,פרופ שיף,פרופ זיידמן ,ד"ר אליצור, קובעים עם אחד מהם התייעצות שלא כרוכה בתשלום ולא בהתחייבות מסויימת ואז במידה ואת מחליטה להמשיך טיפול שם הם ממלאים את הטפסים בכדי להעביר לקופ"ח לקבל טופס התחייבות מהקופה, ואז למעשה את עוברת את הטיפול באסותא ע"י אחד מרופאים האלה ,ללא תשלום מלבד השתתפות עצמית של סכום מסויים (אם את במכבי זה כרוך ב250 ש"ח בערך) וזה כולל שאיבה והחזרה וייעוץ , החלטתי ללכת על זה , אני מקווה שזה יהיה המנצח שיביא איתו .(נראה לי שאת החודש אני גם פספסתי כי קיבלתי היום וצריך להזריק מהיום השלישי ...)
    שיר- כן הקדים לי ,ובגדול...

שוב תודה לכולכן על התמיכה והעידוד יקירות הלוואי ולא נדע עוד בשורות מאכזבות ,שיהיה בהצלחה לכולן
  • אורי כל הכבוד על ההחלטה! אתמול בבוקר התקשרתי לאסותא וקיבלתי את כל המידע שרשמת והאמת שהתלבטתי. אין ספק שפרטי זאת הוצאה של עוד 1600 שח לפחות!!!
    הרופאים של אסותא מעולים, על שולמן שמעתי מרופא הנשים שלי והבנתי שהוא מעולה! ההחלטה שלי נבעה מזה שמישהי שאני מכירה עבדה עם פרופסור דור ותלווה אותי ותעזור לי ואין ספק שאני צריכה מישהי שתרגיע אותי בתהליך ותדאג לי. היא דחפה אותי לתור ביום שני הקרוב ואין דברים כאלה! מקווה שלא אגיע לפעם שלישית אבל במידה וכן אשקול לוותר על הפרטי. ודרך אגב בהתחלה לא רציתי לעשות הפסקה אבל באסותא היה תור רק ב7/11 אז שללתי ישר, אבל עכשיו זה רלוונטי בגלל ההפסקה.
    אני ביום השלישי למחזור ומתה שהחודש יעבור בטיל. כנראה שאצטגך כדורים בכדי לקבל את המחזור הבא.
    אורי אני באמת מאמינה שעוד חודשיים זה יקרה לנו וניקלט
  • ראשית אני מאחלת לשתינו טיפול שני אחרון ומנצח.שבדקתי באסותא האמת יש תור רק ליום שני 7/11 אבל שדיברתי שם עם המזכירה אז הסיפור נגע לליבה,היא גם סיפרה לי שהיא בעצמה חוותה טיפולים אז היא מבינה מה אנחנו עוברות היא אמרה שהיא תבדוק אם יש משהו להקדים לי תור אחרי כמה דקות היא עדכנה אותי לתור ביום ראשון.דרך אגב הבוקר הייתי במדיקל לבדיקת דם ועל הדרך צילמתי את התיק ,אל תשכחי לצלם את התיק לפני הפגישה שלך עם הרופא החדש.יקירה אני בטוחה שנשמין יחד,מי יודע אולי נפגש בחדר יולדות
  • הלוואי!!! מי שלא עוברת את מה שאנחנו עוברות לא תבין לעולם. כשהולך בקלות באופן טבעי פחות מעריכים.
    ביום חמישי הלכתי בבוקר לבדיקת דם וביקשתי צילום, אני לא יודעת מה אמרו לך אבל ממני ביקשו 133 ש"ח על צילום התיק. הייתי בשוק! ממש התעצבנתי והיא עשתה לי טובה שצילמה לי את סיום הטיפול של ההפרייה. תכלס את כל שאר החומר אני הבאתי (בדיקות וצילום רחם) אז הדפסתי הכל שוב מהאינטרנט. חכי עוד לא הגענו לקטע הטוב.. לא חסר לי ורידים בידיים ותמיד אני עוברת בסבבה את הבדיקות דם אבל הפעם איך שנכנסתי קלטתי שהבחורה לא מנוסה והיא דקרה אותי כמה פעמים וממש הכאיבה לי. בסוף יצא דם אבל ממש מעט ואז היא אמרה טוב שיסתדרו עם מה שיש. והכי מחרפן זה שהם לא התקשרו אלי לגבי התוצאות(אמרו שיתקשרו בצהריים). כאילו את קולטת שהם הבינו שאני עוזבת אז לא טרחו להתקשר.
    מה היה במקרה שלך?
  • טוב,אז גם ממני ביקשו תשלום והייתי בהלם,ואז אמרתי לבחורה שם,שאין מצב שזה אמור להיות כרוך בתשלום כי עברתי אצלם רק שאיבה והחזרה ולא את כל הבדיקות דם והאולטראסאןנד.היתה ליד הפקידה שדיברתי איתה היתה פקידה קצת יותר מבוגרת והיא שאלה אותי אם זו הפריה ראשונה עניתי לה שכן,אז היא הסבירה לפקידה שטיפלה בי שבמידה וזו הפריה ראשונה צילום התיק ללא עלות (לזו שטיפלה בי קוראים נטע אם תרצי לבקש החזר) בכל אופן בדיקת הדם עברה בסדר וגם טרחו להתקשר...אני רק אומרת ברוך שפטרנו מעונשם של אלו.. אני כל כך שמחה שהחלטת לעבור גם לאסותא כי ביקורת על מדיקל לא משהו,אם עוד לא היית באסותא בפריון,שתגיעי לשם תביני איזה הבדלי שמים וארץ ...רק שיהיה לנו בהצלחה ואמן ואמן משנה מקום משנה מזל
  • תודה על המידע! הייתה לי הרגשה שהאישה שהייתה שם פשוט התעצלה לצלם לי את התיק. בסוף לא שילמתי אבל היא צילמה לי רק את סיום הטיפול של ההפרייה.
    אני אשלח את בעלי ביום ראשון שיתנו לו צילום של כל התיק. מדהים שאלי לא התקשרו עם תוצאות בדיקת הדם.
    כ"כ שמחה שלא התמהמנו ונשארנו שם. כל טיפול זה כסף וסבל פיזי ונפשי ולמה לדחות את ההצלחה?!?
    איזה כיף להיות שלמה עם ההחלטה ולקבל חיזוקים נוספים.
    עכשיו נחזק אחת את השנייה ונעביר את הזמן מהר עד הטיפול

• אורי למען הסר ספק, נטע זאת הבחורה שאמרה שאת לא צריכה לשלם?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה