כל התשיעיות- יש לי כמה שאלות אליכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    ביומיים האחרונים יש לי כאבים ממש חדים וכואבים בבטן התחתונה - מוכר למישהי? אתן חושבות ששווה לקפוץ למוקד נשים שיעשו לי מוניטור?
    - אתן עדיין עובדות? אני עובדת "שטח", כלומר מסתובבת כל היום ברכב לפגישות ומתחיל להיות לי לא קל ואני תוהה עד מתי אמשיך...
    - יש לכן תאבון מטורף? - אני אוכלת יותר ממה שאכלתי בכל ההריון!!!!

סתיו
6 תגובות
עמוד 1
  • נתחיל מהסוף
    התיאבון נפתח לי שחבל על הזמן!! אני עומדת להעלות 5 ק"ג רק בחודש הזה נראה לי
    "..ילדיכם אינם ילדיכם
    כי פרי געגועי החיים אל עצמם.
    באים הנה דרככם, אך לא מכם.
    חיים עמכם אך אינם שייכים לכם.
    תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם.
    כי לא לכם הגיגיהם..."

מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
  • יש לי כאבים בבטן תחתונה ובגב התחתון, כמו כאבי מחזור, היה לי בשעות הצהריים בערך שעה של כאבים כאלה, אבל מהרגע שהגעתי הביתה היה לי רק מידי פעם, אז שאלתי את הרופאה שלי והיא אמרה שכל עוד זה לא סדיר אין בעיה, לשתות הרבה ולנוח.

התיאבון אצלי מטורף מתחילת ההיריון אז אצלי זו לא אינדיקציה

• תאבון מטורף
  • ממי אוטוטו הכל עובר
  • היי,

התיאבון- הזוי... מבחינתי אני מסוגלת כל היום רק לבלוס...
  • מתוקות אתן! תודה על התגובות...תמיד מעניין לשמוע איך אחרות במצבך מרגישות..
    אני עליתי בחודש האחרון קרוב ל-3 ק"ג וסה"כ מתחילת ההריון כמעט 12 ק"ג וממש נהיו לי בצקות ברגליים בימים האחרונים, הכל נהיה כל כך מסורבל.
    תודה על הטיפ עם החל"ת, אני צריכה להתחיל לשקול את זה, כי להמשיך לנהוג רוב היום עם הבטן העצומה שלי נהיה לא נוח בכלל....
    נראה לי אבל שיכול להיות מה זה משעמם בבית כל היום וגם הזמן בטח יעבור לאט יותר והציפייה ללידה תהיה מורטת עצבים, זו אחת הסיבות העיקריות שאני מעדיפה "למשוך" בעבודה..
    סתיו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה