היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מישהי שמעה עליו משהו שזה מחליף את האדוונס הרגיל?? עכשיו הייתי בסופר ואמרו לי שלא משווקים יותר את האדוונס הרגיל ושהאדוונס פלוס זה במקומו............ עכשיוווו מפחיד אותי זה קצת חדש לא?? הוסיפו ויטימינים, שיפרו... מפחיד אותי.. מישהי שמעה/ יודעתת?? פליייז עזרהההה קניתי אותו בלית ברירה ואני מפחדת להשתמש (שלא יהיה כמו רמדיה אלוהים ישמור!!!)
10 תגובות
עמוד 1
היי :) קודם כל אין לך מה להילחץ.. יש על האריזה מספר טלפון את יכולה להתקשר בן מסבירות הכל.. גם אני שמעתי על זה.. וביררתי.. העיניין הוא שהם מוסיפים ויטמינים וכל מיני דברים שעוזרים להתפתחות של הילד אני מאוד מאוד מאוד מאוד ++++++++ מרוצה מהסימילאק בכללי.. אני אישית נוכחתי לדעת עד כמה הוא בריא.. לגבי הטעם עד כמה שהבנתי זה אותו טעם רק הרכיבים השתנו.. ועד כמה שידוע לי עדיין יש את האדוונס הרגיל רק בסוף חודש 11 מספיקים לשווק אותו. אני עדיין לא מצאתי את החדש... דווקא אני מחכה להשתמש בו.. ואם עדיין את לא רגועה תתקשרי אליהם הם מסבירים הכל הכל הכל.
מאמי בדיוק רציתי לפתוח שירשור על זה, הייתי היום בבייבי לנד והביאו לי מלא דוגמיות של הסימילאק אדוונס פלוס והסבירו לי שזה בדיוק כמו הסימילאק אדוונס רק יותר משופר זה מחזק את המערכת החיסונית
ולא זה לא כמו הרמדיה חס וחלילה!!!
זה אותו הדבר רק משופר! לצערי הפסיקו לייצר את האדוונס
ברמי לוי למשל אין כבר את האדוונס הרגיל, רק את פלוס.... טוב נו ננסה.. גם ככה היא לא מתה לי על דייסות אבל אני לא מבינה למה זה בא במקום האדוונס הרגיל, זה כמו שיגידו שהאוודנס בא במקום הסימילאק טופ טוב נו יהיה בסדר אני יותר מידי חיה בסרט כנראה
לא יודעת אני מפחדת מ כל החדשים האלה במיוחד שזה נוגע לת**** של היקרים לנו מכל
בדוק בגלל זה אני חוששת...
מישהי כבר ניסת את האדוונס פלוס?? ולמה מורידים את האדוונס הרגיל יש לכן מושג?
קיבלנו דוגמיות של זה בבייבילנד וניסיתי על אוריאל. זה טעים לו. זה סימילאק. לא יכול להיות רע. זו אותה נוסחה רק משופרת עם עוד מרכיבים בריאים כמו אומגה 3 ופרוביוטיקה ועוד.....
התקשרתי לשירות לקוחות של סימילאק ודיברתי עם דיאטנית... הסבירה לי שזו אותה הנוסחה רק עם שיפורים.. נקווה לטוב כבר ניסיתי אותו וזה עבר דווקא דיי סבבה