אז כמה דברים מהיום :)))) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היה ממש כיף בביבילנד!!מלא מבצעים מלא דברים טובים.. כמובן אני ובעלי חלקנו את המתנות ודאגנו ככה אחת לשניה!! חולה עלייך אחותי!!!

12 תגובות
עמוד 1
  • היה גם כיף לפגוש אותך ואת סיון... ואת סיוקוש.... רק אתכן ראיתי כנראה

• איזה כיף אני ממש מלאת קנאה

• חחחחחחחחח ירדן גם לי היה כיף להכיר אותך את מקסימה והפיצית שלך מדהימה!!!! 5555555 וזה כל כך מוזר שחלק מהאנשים אומרים שיהונתן קופי שלי (כמוך) וחלק אומרים שהוא בכלל לא דומה לי חחחחח

• דרך אגב בעלי יש לך קופונים אצלי למטרנה אל תשכחי

• איזה כיף לכן שמחה שנהנתן
    הלוואי וכבר תיהיה לי הזדמנות להיפגש עם כולן

• בעזרת השם למפגש הבא אחרי עזריאלי אני מגיעההההה!!!!
    צריך לעשות משהו כמו פיקניק עם ילדים על הדשא.. ולא על כוס קפה..כי ככה כל הילדים יוכלו לבוא כולן יוכלו לדבר עם כולן ולא ישבו במרחק אחת מהשניה בשולחן ארוך או משהו כזה..אם יהיה באמת משהו גדול..אפשר בפארק הזה איפה שעושים את היריד האוכל..זה שליד סופרלנד או משהו..כמובן כבר לקראת הקיץ..מה אתן אומרות?
    כל אחת תביא משהו שהכינה בבית סלטים נקניקיות בקטנה ממש..אפשר עם בעלים או בלי איך שנוח.

דברו איתי בפייסבוק

• אלה רעיון יפה אבל כבר לא פרקטי לחורף

• איזה כיףףףףףףף לכן, הלוואי ויכולתי לפגוש אתכן!!!!!!!!
  • סיון ברור שלא עכשיו.. גם קר וגם רטוב
    הכוונה הייתה עוד כמה חודשים טובים כשהשמש תצא שוב לפני החום הגדול..אולי בפסח או משהו.

דברו איתי בפייסבוק

• נרשם

• איזה יופייייייייייייייייייייי....
    מקנאה בכן (כמובן רק קנאה לבנה

• שירה - ייבשת אותי חצי שעה בחוץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עם הכרטיס!!!!!!!!! חצופה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה