עדכון לגבי הבדיקה של בר: - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז אתמול בערב לקחנו את בר לרופא מומחה בפזילה (ונפרדנו מ-950 ש"ח) שבדק ביסודיות כל סיבה אפשרית לפזילה הקלה-אך-מיוחדת שלה: הוא שלל קוצר ראייה, שלל בעיה עצבית, שלל שיתוק של שרירים בעין ועוד כהנה וכהנה....הבעיה שלה היא שנגיד במבט לצד שמאל עין ימין מסתובבת סבבה ועין שמאל לא ממשיכה שמאלה עד הסוף וקצת נשארת קרובה לאמצע. אותו דבר לכיוון ההפוך: במבט לימין עין שמאל סבבה ועין ימין לא מסתובבת עד הסוף. טוב, לפחות אנחנו יודעים שאין לה מספר גבוה. גם משהו.

נעים זה לא היה. הוא שם לבר טיפות להרחבת אישונים וזה שרף....

12 תגובות
עמוד 1
  • מאמי
  • ממי זה שאין בעיה ברורה זה גם טוב ובהחלט יכול להיות שרטייה לתקופה קצרה פשוט תפתור את הבעיה.

דרך אגב ללהב גם עשיתי בדיקה כזאת בגיל 8 חודשים בדיוק - מסכנה איזה סיוט, איזה צרחות, אוף הסיוט של חיי, עד היום אני בטראומה מזה

• מאמי, אני קודם כל שמחה שהבדיקה מאחוריכם...מסכנונה קטנה -
    בטח שזה לא נעים...
  • אוי ... מסכנה קטנה

• מאוד ניראה לי שזה יעזור.. כי הפזילה כל כך קלה ועוד לא מצאו שופ בעיה..אולי פשוט קצת מתעכב אצלה היישור..והרטייה בטוח תעזור בזה..
    מסכנה ..הבדיקה נשמעה לי מפחיד..עברתי אותה בעצמי אבל לא בצורה כזאת..אז ממש נרתעתי כשקראתי שהוא בדק אחרי הרחבה מלאה...אמאלה..
    העיקר שזה מאחור ושתתחילו בטיפולים.

דברו איתי בפייסבוק

• הלוואי שבבדיקה הבאה נשמע שזה מסתדר...... כבר קניתי רטיות. נתחיל מחר בבוקר.

אלינור - אם לך הייתה עין עצלה אני בהחלט מלאת תקווה!

• אוי... איזה סיוטטטטטטטטטט הבדיקה הזאת!!!!!!!

עשיתי את זה בזמנו לאיתי, כי הוא היה מצמיד חפצים חדים בצורה מסויימת שהעלתה חשדות כלשהם.. בכל מקרה- זה היה נורא, צווחות אימים...

אני שמחה שזה מאחורייך ועוד יותר שמחה שאין בעיה, ומקווה שהעניין ישתפר במהרה ושהיא תרגיש טוב!!!!!!!
  • מסכנונה ברוש

• [

• קרן, אני מקווה שאין לזה זכר.....חחח

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה