שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הווסת האחרונה הייתה ב 20 לחודש והיא נמשכה עד היום ,אני שומרת נידה ולכן רק עוד שבעה ימים אוכל לנסות שוב..אני לא יודעת מתיי הביוץ שלי כי הוא לא סדיר..מה לעשות????????? בבקשה עזרה!!!
    אין יאוש בעולם כלל.... תאמינו והכל אפשרי!!
4 תגובות
עמוד 1
  • והמחזור שלך סדיר בדרך כלל? כמה ימים הוא?
    הייתי מנסה עם הבדיקות ביוץ אם את חוששת, ואם באמת הביוץ יוצא בזמן הנידה,
    אולי אפשר לבקש אישור לחמישה או שישה ימים נקיים? (ככה אומרים? אני ממש לא מבינה בזה...מהדרכת הכלות אני זוכרת... )
    וגם- אפשר להיכנס להריון גם יומיים אחרי הביוץ... אז לא נראה לי זה אמור להדאיג אותך...
  • בעיה מוכרת מאוד- אז אשאל אותך כמה שאלות לפני :
    1. כמה זמן אתם מנסים?
    2. היית על גלולות לפני?
    3. המחזור שלך סדיר בדר"כ? כמה ימי מחזור בממוצע יש לך?

אז ככה - קודם כל זה נורמלי מאוד (אצלי זה ככה). סה"כ 7 ימי מחזור, אם יהיו לך עכשיו 7 נקיים הטבילה יכולה להיות בימי הביוץ או סביב ימי הביוץ בהנחה שיש לך בדר"כ מחזור סדיר של 28. אם יש לך מחזור ארוך יותר, סביר יותר שימי הביוץ שלך יהיו אפילו אחרי הטבילה.

מה שכן, שימי לב לזה - אם את מנסה הרבה זמן, את צריכה לנהל מעקב ורישום מסודר של ימי המחזור וימי הביוץ הפוטנציאלים שלך, כך שאם יהיה לך ביוץ מוקדם בימים בהם תהיי אסורה על בעלך,יש מצבים בהם ניתן להשיג אישור מיוחד מרב לטבול לפני (לא נוטים להתיר זאת בקלות אלא אם הוכח שבאופן עקבי יש לך ביוץ מוקדם, מה שיכול למנוע הריון). במקרים כאלה ודומים את יכולה להתייעץ עם מכון פועה (חפשי באינטרנט).

איך אפשר לדעת אם יש ביוץ - אי אפשר לדעת. אפשר לשער ויש ערכות ביוץ, לפעמים הן עוזרות כאן לבנות. סימנים שיכולים להעיד על ביוץ יכולים להיות גם תחושת כאבי בטן באחד הצדדים או בבטן התחתונה לפעמים, ריבוי הפרשות וחום השחר.
    הדבר היחיד שיודעים (בערך) על הביוץ, זה ש-14 יום אחריו מופיע המחזור. בגלל זה כדאי לנהל את המעקב.

מקווה שעזרתי.
  • פוקה,לי ולך נשארו עוד כמה ימים..........איזה לחץץץץץץ
  • תודה בנות..אז תשובה לשאלותיכן....יש לי ילד מקסים בן 5...ומאז הריתי עוד 3 פעמים..אבל ללא פרי. הריון שני הופסק ב שבוע 26 בגלל מום מאוד קשה בלב העובר. הריון שלישי היה מחוץ לרחם ונספג לבד בשבוע 6 .הריון רביעי לפני שנה בערך מייד לאחר ההריון השלישי אבל גם הוא נפל בשבוע13...ומאז אני מנסה ללא הצלחה...הרופאים אמרו לי "נכנסת 4 פעמים להריון-אז אין לך בעיה"הם לא מבינים שלכל הריון לקח לי שנתיים להכנס!!! הביוצית הזו לא שווה כלום..ואפילו מעקב של רופא נשים,שאמר לי בדיוק מתיי לקיים יחסים לא עזר. מה עושים??????

אין יאוש בעולם כלל.... תאמינו והכל אפשרי!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה