שיתוף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני שבוע החלטתו בעלי ואני שצריך לבדוק את המזוזות בבית וקבעתי תור אצל רב
    היום הלכתי עם כל המזוזות של הבית .
    נכנסי אל הרב רב גדול מאוד הוא התחיל לבדוק את המזוזות , בדק את הראשונה ואמר שהכל בסדר ושאל שאלות האם הבית שלנו , האם ערכנו חנוכת בית מתי נקנו המזוזות .
    עבר למזוזה השנייה ואיך שהוא פותח אותה הוא אומר " ה' ישמור
    ה' ישמור מחוק חלק שמדבר על ילדים והוא שאל אם יש בעיה עם גידול הילדים האם אחת הבנות או משיהו בבית מתקשה לישון ( העניים שלי מתמלאות דמעות בנתיים ) אמרתי שהכל בסדר עם הבנות רק הקטנה מתעוררת הרבה בלילה .
    אח"כ ספרתי שיש לנו בעיה בפריות והוא אמר שכנראה זה עשה לנו בעיות ובירך אותי
    בהמשך הוא בדק את שאר המזוזות והכל בסדר

בנות , זה היה חוויה מפחידה
    מקווה שעכשו העניינים יסתדרו
5 תגובות
עמוד 1
  • יקירה ,אני מאחלת לכם שבאמת הכל יסתדר עכשיו וטוב שבדקתם את המזוזות .
    מי ייתן והחודש הזה יחולו שינויים לטובה ותתבשרו רק בבשורות טובות ומרגשות -אמן
  • ווואאווו מרגש.....
    עכשיו כשהכל בסדר וכל המזוזות נבדקו ואפילו קיבלת ברכה, לא נותר אלא לקוות ולהתפלל שברכתו תתגשם! הלווואי!!!
  • אמאאאאא
    בהצלחהההההההההההההה

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
    VIL
  • מדהים יקירתי! הלוואי וזה יביא את האור והמזל

• וואו מדהים!!
    איזה מזל שהלכתם לבדוק את המזוזות, יאלה נקווה שעכשיו דברים יתחילו להסתדר
    ובע"ה תיקלטו מהר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה