בנות סקר חשוב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
19 תגובות
עמוד 1

• לי, אני לא מסכימה איתך. זה לא שהיא ילדה ברחוב ואנשים אולצו לראות לה את העסק...
    אם היא בסדר עם זה שיראו אותה והאנשים שנכחו הגיעו כי גם הם בסדר עם זה אז מה הבעיה?

• לדעתי לידה זה רגע אינטימי ביותר המהפך מאישה לאימא הוא לדעתי אחד הרגעים המשמעותים בחיי אישה... בעל אימא זה מתקבל על הדעת...מיילד זה אין ברירה...

אבל 20 איש

• טמטום..
    ועוד קראתי השבוע איפשהו שזה נהיה טרנד, ללדת בפומבי!
  • לא מתחברת בכלל לכל המעשים האלו שהניסיון לתרץ אותם הוא לסווג אותם כאמנות... איזו אומנות בדיוק, לא הבנתי... אומנות זה משהו יפה/ מיוחד במינו שאדם יוצר במו ידיו, ולא תהליך טבעי שכל אישה שיכולה להיכנס להיריון עוברת...

אני לא שופטת- יש כאלו שאוהבים X ויש כאלו שאוהבים Y, אני בזמנו צפיתי בלידה במהלך קורס ההכנה ללידה, ואני חייבת להיות כנה ולהגיד שכשצילמו את העניינים מטווח אפס ממש נגעלתי מכל הדם והנוזלים הלבנים שיצאו לאישה מהגוף ומהמראה של העניינים שם למטה.. סורי, אבל זו האמת... פשוט כיסיתי את העיניים כמעט.. אבל יש כאלו שמאד אוהבים את זה.. ויש כאלה שאפילו יש להם איזה פטיש לעשות את זה מול אנשים... שיבושם להם..

אבל- מפה ועד לנסות ולהכניס את העניין תחת איצטלה של אומנות???? סליחה, אבל הרשו לי לגחך... שום אומנות ושום נעליים... פטיש ותו לא..
  • מוזיאון, אוקיי...
    אבל מה עם לידות בלייף באינטרנט????????????????

• אבל מה הבעיה אם היולדת רוצה ככה?? זו הדרך שבה היא חווה את העולם שלה: פומבי. מי שהיא "רוחניקית" תרצה אולי לפזר נרות וקטורת וללדת טבעי בלי מכשירים והרדמה כי רק ככה (לדעתה) באמת חווים לידה עם כל הכאב. אז יופי לה, אבל אני רוצה אפידורל, תודה רבה....

• nicole25- על האמירה שזכותו של אדם לעשות כרצונו בגופו, כל עוד הוא איננו פוגע באדם אחר- אין לי כל ויכוח, ואני מסכימה לחלוטין

• יעליאור - זו זכותך לא להתחבר!

• לכל אחד הזכות לעשות מה שבא לו כל עוד זה לא פוגע....

אבל לדעתי זה עדיין טפשי....את היית מוכנה להולד ש20 אנשים ראו אותך יוצאת לעולם?? עזבי שלא זוכרים את זה אבל את גודלת אם הסיפור הזה וחייה אותו...טראומתי

• אני נשארת על "ניוטרל" - שכל אחת תעשה מה בא לה...
    אבל אני לא הייתי מסוגלת אפילו לחשוב על כזה דבר.
    לידה מבחינתי זה משהו מאוד אינטימי...
  • nicole25- סורי, אבל אני גם לא חושבת שלעבור לחיות בקופסה שקופה למשך חודש זו אומנות.. ממש ממש לא.. זו הפגנת יכולת של אדם לחיות בתנאי מחיה שונים/ לא נורמטיביים/ קשים (תלוי במה האדם בוחר לחיות.. בקופסה שקופה או בקרחון או בכל דבר אחר..) זו לא אומנות . זו יכולת נטו.

זו דעתי בכל אופן..
  • הזוי לגמרי לדעתי!!!!!!!!!!!!
    לידה זה דבר כל כך אינטימי, אפילו בעלי לא היה איתי בלידה, רק אמא!! כמה שפחות יותר טוב... אמאלההה איך אפשרר???
  • טמטום - אין ספק.... מה אומנות בזה?

• טמטום!!! ללא שום צל של ספק טמטום
    [

• טמטום כרוני!!!

• אמנות? אני לא מבינה מה אמנות בזה בכנות
    באותה מידה היא גם יכלה להציג את הסקס לעשית התינוק כאמנות - אני הייתי קוראת לזה פורנו

• לי מאמי אני איתך
    כל מילה זהב

• אני כולי עם יעל.
    סיון לדעתי יש הבדל עדיין בין זה לבין ריאלטי.
    לי הריאלטי מאוד עזרו בתקופת ההריון להתכונן ללידה, לראות חוויות שונות, קלות וקשות..
    היא לדעתי לא הצידה את זה לצורכי לימוד...
    זו לא אמנות...
    וגם לא לגור בקופסא
    ואם אני כבר מדברת על זה... גם להשפריץ צבע על קנבס- זו לא אומנות.
    אומנות משקפת משהו בנפש האדם.
    פשטות או משהו מסובך שצריך להבין ולחשוב עליו.
    ללדת תינוק זה משהו טבעי ויפה ואם היא רוצה לחלוק עם העולם- שתהנה.
    זו לא אומנות..
    וזו לא תכנית ריאלטי חינוכית.
    זה טראש שזועק לצומי..

דברו איתי בפייסבוק

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה