התייעצות לגביי אקמולי/נורופן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לדור יש חום גבוה כבר יותר מיממה.

הוא ממש לא סובל לשתות את הסירופ של אקמולי, אז אנחנו נותנים לו נר.
    אתמול גיליתי שיש נר גם לנורופן.
    (אני משתמשת בשניהם כדי שאוכל לתת לעיתים קרובות יותר - מותר לתת נורופן אחרי אקמולי ולהפך במרווח של 2.5 שעות)

בקיצור, הנרות ממש לא עזרו להוריד את החום - אולי רק לשעה, ואז הוא חזר לקדוח.

היום בבוקר בעלי נלחם איתו ונתן לא אקמולי נוזלי, והחום ירד!
    אולי אני צריכה לתת לו יותר מנר אחד של אקמולי?

ו... האם יש לכן פטנט שמשכנע את הסרבנים ליטול את האקמולי הנוזלי בלי לצרוח ולבכות??

תודה יפות שלי

8 תגובות
עמוד 1
  • מאמי שלי כל הבוקר אני חושבת עליכם...

• שירגיש טוב, מסכן קטן! כל כך קשה לראות אותם סובלים מחום!!!!!!!!!!
  • היי אלינור!
    לנועם היה את זה גם במשך 3 ימים, חום של כמעט 40 מעלות, ובסוף יצא לו פריחה והסתבר
    שזאת הייתה אדמדמת. (באדמדמת קודם יש חום ואז יוצאת פריחה).
    בכל אופן נר של אקמול סידר אותו טוב, אז תראי אם את רואה שלא כל כך משפיע לי הרופאה המליצה לתת יותר סירופ ולא נר אבל זה מה שעבד עליו.

תרגישו טוב!! התגעגעתי..

• היי אלינורי
  • השיטה שלי זה תחרות.
    אני אומרת ללהב שאני שמה לאבא תרופה במזרק והוא ישתה הכללללללללל (אם הוא לא נמצא אז זה לעצמי) ואז אני כאילו מקרבת את זה לפה לאט לאט תוך כדי שאני אומרת טעים טעים טעים אני/אבא ישתה הכל - והיא רצה וחוטפת את זה

• עכשיו הבת שלי הייתה שבוע שלם עם חום שלא ירד לה, לא עם אקמולי ולא עם נר אקמול
    בבית חולים נתנו לה סירופ של נורופן והחום ישר צנח!!
    תשימי לב על הכמות של הנר לדוגמא 80 מיליגרם זה לקטנטנים עד משקל מסוים ... זה הולך לפי משקל בעקרון... אולי הנר חלש למשקל שלו ולכן יש נרות של 150 אם אני לא טועה.... כדאי לברר עם הרופא חבל שהוא יסבול... בכל מקרה נורופן זה אחלה דבר!! לפחות לנו
  • אקמולי אפשר לתת כל 4 שעות ונורופן כל 6 שעות ואפשר במקביל. הכוונה היא שאם למשל לילד יש חום מאוד גבוה ונתת אקמולי ואחרי שעתיים החום ירד אבל עדיין יש חום (יותר מ-38.5) אז אפשר לתת נורופן. לפעמים זה סיוט כי החום לא יורד גם לאחר התרופה השנייה שנתת ואת לא יודעת מה לעשות כי אין כבר מה לתת (צריך לחכות עוד שעתיים ולתת אקמולי ועוד שמונה שעות נורופן) אז מתחילים בשיטות סבתא שזה אבטיות פושרות, מגבת לחה על המצח וכו' שאגב מאוד עוזרות. פעם נגמרו לי נורופן ואקמולי ובאמצע הלילה פתאום הילדה עם חום וצינון הגוף ע"י מגבת קטנה ולחה במצח הוריד את החום. תנסי גם כמה שפחות לתת תרופות כי פעם רופא אמר לי שאפשר להרעיל לילד את הגוף ע"י זה שאת נותנת הרבה תרופות. ולגבי התרופות בסירופ, אני נותנת למרות שהן לא סובלות את זה כי מצאתי שתרופה דרך הפה יעילה אצלן יותר, בטח יישמע לך נורא אבל אני נותנת "בכח", מחזיקה להן את הידיים בצד הגוף ומטפטפת להן לאט לאט עם המזרק את התרופה לפה, מכינה לידי את המיים ומיד אח"כ נותנת חיבוק ואת הבקבוק מיים ליד, אבל זו אני ובטח הרבה לא יסכימו איתי ויגידו שאסור להכריח. בכל מקרה, רפואה שלמה לקטנצי'ק ilypie.com]
  • לנסות לדבר איתו ולהסביר
    אולי אפילו להבטיח לו משהו שהוא אוהב
    אם לא עוזר בכוח אין מה לעשות...
    אה וכן תתני נובימול
    גם טעים וגם שליש בכמות וזה כמו אקמול אותו חומר פעיל

מקווה שירגיש טוב

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה