היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
האיש שלי החליט שזה מה שאני צריכה למרות שאין לי מושג שאני צריכה את זה
22 תגובות
עמוד 1
ניגש ישר לעניין
גם לי יש - הוא חמודי
תודה צ' ואורטל. הסוללה ניגמרת במהירות עצומה, אולי בגלל שהתמכרתי לאיזה משחק מתוק
יש! הצלחתי לעלות תמונה! תודה!
תתחדשי.... אין לי מושג במכשיר
לגבי יומן, חפשי "ישומים" זה נמצא בתוכו.
וגם אם את לוחצת הרבה זמן על המסך זה מאפשר לך להוסיף אפליקציה ואת יכולה להוסיף קיצור דרך ליומן למסך הראשי.
בקשר להעלות תמונות בפייסבוק, את פשוט מצלמת תמונה ואז יש כפתור של הגדרות שנותן לך אפשרות לעשות share באיזה דרך שאת רוצה (מייל/הודעה/פייסבוק/פיקאסה וכו)
יעל, אמא של 2 אפרוחים
תתחדשי וברוכה הבאה לעולם החדש
תודה
היי, תתחדשי ותהני ממנו - אני מכורה לשלי :) כדי שתהיה לך אופציה לשתף ישירות מהאלבום לפייס, את צריכה להוריד את האפליקציה של פייסבוק למכשיר ולהתקין אותה ואז זה ייתן לך את האופציה לשיתוף גם לפייסבוק.
לגבי הפייסבוק - אולי בגלל שאין לך אפליקציה של פייסבוק?
לגבי היומן, את יכולה לחפש יומנים במרקט. את יכולה להוסיף כמה יומנים ולעבוד עם מה שנוח לך. יעל, אמא של 2 אפרוחים
אין לי אפליקציה של פייסבוק. אפשר להוריד? את האנדרואיד הוא לא מצליח להוריד....
יא מצחיקה! אנדרואיד המערכת הפעלה, כמו וינדואוז. אם לא היה לך אנדרואיד לא היית יכולה לעשות כלום. את יכולה להוריד הכל במרקט.
יעל, אמא של 2 אפרוחים
התקנת חשבון גוגל על המכשיר? בלי זה לא תוכלי להישתמש ביומן.
וכמו שאמרו קודמותי, אנדרואיד זאת המערכת הפעלה. תכנסי למרקט- שזו חנות האפליקציות ומשם תורידי פייס וכו. גם לחנות של המרקט את חייבת חשבון גוגל. הכוונה בחשבון גוגל, מייל שלך בגוגל וסיסמא
אז יש לי אנדרואיד
ענבר
כן, זה הדיל
זה לא כוללל את המכשיר ז"א שאת עוד מוסיפה על ה117 שקל עוד סכום כל חודש? וואו זה כמעט חצי ממה שאני משלמת
תמר - אחלה זיכרון יש לך
אנחנו גם לא מחוייבים. זה מצוין מבחינתי. המכשיר עלה 2900 ש"ח אצל אחד המשווקים המורשים. הביטוח = 54 ש"ח לחודש. אז החשבונית מסלקום תהיה 117 + 54 ובנפרד 290 ש"ח על המכשיר למשך 10 חודשים.
עינברי תבדקי מולם מה נפח הגלישה בחבילה ... כהם עשו לי תרגיל כזה לפני חודשיים ואז נפח גלישה בחיבילה היה 20MB בלבד שזה כלום. http://www.holdthatpic.com/