כואבבבבבבבבב לי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוף אני ממש כועסת על עצמי. מהצבא גילו אצלי "לכידת העצב האולנרי" בשני המרפקים. http://www.issh.org.il/article19.asp
    המליצו אז שאני אעבור ניתוח בשתי הידיים (שכולל גיבוס עד הכתף ופיזיוטרפיה והמון כאבים).
    מסיבות כאלה ואחרות בחרתי לדחות את זה למועד אחר.
    ודחיתי
    ודחיתי
    ודחיתי
    ואז להב נולדה - והבנתי איזו טעות עשיתי שדחיתי כי הרמת תינוק מגבירה את הכאבים - אבל אז כבר לא יכולתי להרשות לעצמי את הניתוח וזמן ההחלמה.
    אזזזזז
    דחיתי
    ולהב גדלה והכאב פחת אז...
    דחיתי
    ועכשיו נועם נולדה
    ו.... אוי אבוי עלי איזה כאבים אני מתה
    אני כבר שבוע בקושי מתפקדת עם היד הזאת. הכאבים במרפק הורגים אותי. הנמלולים בלילה מעירים אותי מהשינה. אני קמה בבוקר לוקח לי כמה דקות טובות לישר חזרה את היד.

מה אני אמורה לעשות? אני פשוט חסרת אונים. יש לי 2 בנות לטפל בהן והפתרון הוא או לסבול את הכאבים עד שיגדלו עוד קצת או לעבור את הניתוח ולקוות לטוב.

מה הייתן עושות?

10 תגובות
עמוד 1
  • סיון! מה להמשיך לסבול, את רצינית?
    את חייבת לעבור ניתוח, תסיימי עם זה וזהו - יותר לא תסבלי!
    ברוך השם יש לך את אמא שלך קרובה, שאני בטוחה שהיא לא תסרב
    לעזור לך עם הבנות...
    תרגישי טוב ויאללה לכי על הניתוח וכמה שיותר מהר!
  • את צודקת
    אבל אמא שלי בעבודה עד אחה"צ - איך אני אמורה לטפל בנועם ובלהב כל היום?
    אוף אולי מאז הצבא יש כבר שיטות אחרות וקלות יותר? הרפואה מתקדמת לא?

• תעשי ניתוח
    בסוף גם ללהב וגם לנועם יהיו ילדים ותצטרכי להרים את הנכדים שלך לא?
    ומה אז?
  • אולי באמת היום יש שיטות טיפול אחרות, אולי אפשר גם בלי ניתוח היום...תבררי, אל תזניחי.
    את חייבת לטפל בעצמך גם בשביל הבנות.
  • את רצינית?!?!?!?!?!?!
    אני עם אולגה...תודה לאל אמא שלך לידך... תעשי כל מה שביכולתך לעבור את זה עכשיו!
    אין יותר לדחות...
    תבררי כמה זמן זה זמן החלמה , תוך כמה זמן תוכלי להרים את נועם ולטפל בה, להב בגן, אחרי צהריים אמא שלך תבוא, יהיה בסדר..את חייבת לטפל בעצמך.

דברו איתי בפייסבוק

• בובה,

כנראה שאין ברירה, תחכי טיפה שנועם תגדל ותעשי, כי אם תדחי גם עכשיו אז יבוא נסיך או נסיכה חדשים ואז שוב יהיו לך כאבים.
  • סיוני..

קודם כל- כמובן שחמור מ-א-ד שדחית את העניין..

אבל כיוון שזה המצב הנתון כרגע, אני חושבת מחד שאת צריכה לעבור את הניתוח ובהקדם- כיוון שעלולות להיות השלכות לאי טיפול במצב, ומאידך- אני הייתי מחכה עוד קצת, שנועם תגדל עוד טיפה.. חכי בערך עוד 4 חודשים ותעשי.. בארבעת החודשים האלו תכיני ותבררי כל מה שצריך:

תוודאי שתהיה לך עזרה צמודה.
    תבררי זמן החלמה.
    תבררי מה המגבלות בעקבות הניתוח.

בהצלחה יפתי
  • אני אקבע תור לאורטופד ואראה מה יש לו להציע
    אוף אין לי כוחות יותר למה כל הדברים האלה נדבקים אלי למה?

• תגידי מה נסגר איתך

• מתוקה תטפלי בעצמך בשביל הבנות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה