ועוד התייעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חייבת לשאול אתכן מה הייתן עושות אם הייתן נתקלות בסיטואציה כזאת.
    השבוע הייתי אצל רופאת התפתחות בטיפת חלב גם עם להב וגם עם נועם.
    התחלנו עם נועם שסירבה לשתף פעולה. אחרי שייבשו אותנו 40 דקות בתור הגיוני שתינוקת בת חודשיים וחצי תאבד סבלנות ועניין. בסה"כ אמרה לי הרופאה שהכל מעולה מפותחת מתפתחת בריאה וחיננית.
    ואז עברנו ללהב שהראתה לה יכולות מתקדמות לגילה בכל התחומים ברוך השם.
    ואז משום מה אלוהים יודע למה היא החליטה שהיא צריכה לבדוק אותה פיזית. ולהב ילדה שהיסטרית מרופאים (ילדה טיפוסית) התחילה לצרוח ונכנסה לפניקה מוחלטת.
    באתי אליה וחיבקתי אותה ואמרתי לה שהכל בסדר אמא איתך ואין לה מה לפחד. הרופאה באה ותלשה לי אותה מהידיים ואמרה לה בקול תקיף וקשה "אין לך סיבה לבכות את סתם בפניקה תרגעי מיד".
    אני נשארתי ככה

2 תגובות
עמוד 1
  • חוצפנית הרופאה!!!!!!!
    אבל אני חושבת שהייתי מתנהגת בדיוק כמוך, גם אני במצבים כאלה מאבדת את הלשון וקופאת
    אל תרגישי רע מאמי, אני בטוחה שהיא כבר שכחה מזה
  • קודם כל ברור שהרופא הזאת מטומטמת לגמרי, מה זה היחס הזה לילדה בת 3???
    אני ממש בשוק שככה היא התנהגה אליה ומי היא חושבת שהיא??? אין לה שום
    זכות שבעולם לחנך את להב ואותך לגבי החינוך שלך - ממש חצופה!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה