-
באמת הית במצב לא נעים ... בעקרון לבני חשוב מאוד לקבל הסבר מה הולך להיות ואז הוא די רגוע את האמת . אם כל כך קשה לה בדיקות כאילו אז אולי היתי קודם מסבירה מה הולך להיות וכו' . את האמת אני לא שמה על טיפת חלב וכן היתי עונה . השאילה למה באמת היא כל כך פוחדת מבדיקות ?
http://www.holdthatpic.com/
-
ממי אז זהו שהסברתי לה הכל
לא ידעתי שיש גם בדיקה פיזית ולכן לא הסברתי לה לגבי זה
כל השאר עברתי איתה ואמרתי לה שיבקשו ממנה לעשות כמה תרגילים וצבעים ולבנות קוביות ולצייר ציור
מה הקשר לבדוק לה ריאות ואת הבטן והמפשעות קיבינמט?
-
סליחה.אבל אני לא הייתי משתפת איתה פעולה ,ואפילו לוקחת את הילדה והולכת
http://www.holdthatpic.com/http://www.holdthatpic.com/
-
-
אוי רופאה טיפשה ... איך בכלל היא מטפלת בילדים .
גם לי ניראה שהייתי מתחפפת משם והייתי אומרת "לא תודה" !!!!!
הילד שלי גם נכנס להיסטריה מרופאים שהוא אינו מכיר (כמו רוב הילדים בגילו)
גם מהספר הוא נכנס לפאניקה ...
ת'אמת אני לא סובלת את כל הצוות של טיפת חלב אם יכולתי לחסן דרך הקופ"ח הייתי עושה את זה אני מגיעה לחיסונים וזהו ! הם תמיד מבקשות לבדוק גם התפתחות , אני זורמת ומה שלא נראה להם הן יכולות לקפץ
-
טוב תקשיבי, יש רופאים כאלה...
רופאת המשפחה שלי היא כזאת ואני לא סובלת אותה.
בחרתם להיות רופאי ילדים? סבבה. תתנהגו בהתאם!
"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
-
איזה חצופה הרופאה זה טבעי גם ליאבי לא נותן לאף אחד לבדוק אותו שהוא לא מכיר
אני הייתי הולכת משם אבל אי אפשר לשפוט מה היה באותו הרגע ואיך הייתי מתנהגת קל להגיד אח"כ או שלא נמצאים בסיטואציה הזו
מתוקה שולחת לך המוני
-
איזו רופאה
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
------------------------------------------------------------------------------------------
לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
--------------------------------------------------------------------------------
אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
-
שאלת איך אני הייתי מגיבה?
אני הייתי לוקחת את הילד שלי, אומרת בשקט ובקור רוח- "לא תודה" והולכת!
אבל ת'אמת חוכמה גדולה לדבר בדיעבד.. בטח היית כ"כ בשוק...
אני יכולה להגיד לך משהו אחד לגבי הטיפת חלב (וגם אני תמיד באה עם 2 הילדים לבדיקות והם ממש לא אוהבות את זה ומתנהגות בחוסר סבלנות).
כמו שגלי כתבה לך: אני הודעתי להם חד משמעית שהילדים שלי מגיעים לחיסונים בלבד- ניצן נמצא תחת ביקורות של רופא ילדים באופן קבוע, קרדיולוג והמטולוג (וכשהוא היה קטן אז היתה גם מומחית ראות) ואמרתי להם בטיפת חלב שלא תודה, הוא לא צריך להיות תחת ביקורת רפואית נוספת ובזה נגמר המעקב רופא שלו. הם לא יכולים להכריח אותך..
שיקפצו לך!!!
חוצפנית
-
-
כמו שהדסקה אמרה - בדיעבד ברור לי לגמרי שהייתי לוקחת משם את הילדה
-
לשחר אני לא זוכרת שהרופא בטיפת חלב עשתה לו התפתחות בגיל 3
-
מה שהכי כואב לי שבמעלה אדומים היה לנו צוות טיפת חלב מדהים
ופה פשוט זוועה, זה פתולוגים שם לא רופאי ילדים = חושבים שמתעסקים עם גופות גועל נפש
-
כשאריאל נולד, היינו בבדיקה של רופאה בטיפשת חלב והיא קלטה שיש לאריאל ראש פחוס, בצד אחד ממש פלטה.
היא התחילה לדבר איתי שאני אמא מזניחה ושאני לא יודעת לטפל בילד שלי, אריאל היה אפילו לא בן חודש.
היא קיבלה ממני שטיפה - וכמעט כסא בראש ומאותו רגע שלושת הילדים שלי לא מתקרבים לבדיקת רופא/ה בטיפשת חלב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אז את מבינה את התגובה שלי -אני הייתי נכנסת בה, אבל אני מבינה שהיית בהלם וזה בסדר. אל תקחי את זה קשה
-
גועל-נפש!!!!!!!!!!
הרופאה הזאת פשוט טיפשה! אם היתה מתייחסת בכבוד ללהב,אז ה"תור" עם הבנות היה מתקצר והיא יכלה לתקתק לעצמה הרבה יותר הפסקות,החיים שלה היו הרבה יותר קלים...
ברמה-פרקטית (שלא לדבר על האנושיות,אבל אין עם מי לדבר, כשפוגשים במיקרה של טיפוס שכזה).
אפילו,אני כבר כותבת,ברמה-הפרקטית,שאם היא היתה מחפשת לעצמה "מישמרת-קלה", אז היתה מתייחסת בטוב ללהב..
זה ברור לי שלהב רגישה לניואנסים,קולטת אוירה בצורה מדהימה ונועם ברקע,הילדה החייכנית והנעימה צרחה ברקע, כואב לי הלב...
הרופאה הזאת פשוט דוחה עם הקרירות שלה.
טוב שאת כאיזון היית חמימה לבנותייך..וזה ברור שאישה שכזאת לא-סובלת גילויי-חמימות מצד-אימהות אחרות אל ילדיהן,כי היא בעצמה נכה-ריגשית...
את מזכירה לי מיקרה,שבו הרופאת-משפחה לקחה את הילד שלה לאיבחון-דידקטי,בשביל ריטלין וכו' וכו'..והיא נתנה תחושה לשכנה שלי,שהיא לא-בסדר,שהיא לא-מחקה אותה ולא-נוהגת כמותה עם בנה, כי היא הרי יודעת הכי טוב מה צריך לעשות עם ילדים
-
אני מאמינה שלא הייתי מסכימה לבדיקה שכזו וליחס שכזה .
מצד שני , אני בהחלט יכולה להבין את הלחץ שהיית בו - ילדה אחרת צוררחת , הידיעה שתצטרכי לחזור לבדיקה הזו בעוד שאתכבר שם ..
מצב מבאס...