בעיה קטנטנה... זה נורמלי? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות מקסימות:)

ברוך ה' נקלטתי אחרי כמעט שנה של נסיונות... (מאחלת לכולכן עוד החודש בעז"ה..)
    אבל יש תופעה מוזרה, אין לי שום תסמיני הריון, לא בחילות, לא סחרחורות, לא כאבים בחזה.. וזה ברוך ה' טוב אבל נראה לי מפחיד.. זה נורמלי? כי יש עוד משהו חשוד, אני מעשנת סיגריות, ובמקום שהגוף שלי ידחה אותם אני כל הזמן מרגישה צורך לסיגריה ואני מפחדת שזה יכול להזיק לעובר... כל סיגריה אם נקיפות מצפון, ואני לא מצליחה להפסיק.. ועוד משהו, אני שונאת אלכוהול ופתאום יש לי חשקים לבירה... (אולי יהיה לי ילד אלכוהוליסט??)חחחח סורי על החפירה...
8 תגובות
עמוד 1
  • בשעה טובה ממי....
    ישתבח שמו לעד!!!
    תשתדלי לעשן כמה שפחות זה עדיף.....
    הריון קל ותקין בע"ה

חני
  • קודם כל מזל טוב!!!!!!!
    דבר שני, אין שום קשר בין התופעות המעצבנות של ההריון לבין הטיב שלו, זאת אומרת שאם לא יהיה לך בחילות (או שיגיעו קצת יותר מאוחר) את מאוד בת מזל!!!!
    איזה שבוע את?, אצלי הבחילות התחילו בסביבות השבוע ה- שביעי, אבל זה באמת לא אומר כלום, הייתי מוכנה להחלף איתך בלי לחשוב בכלל!!!!!!

אני לא מעשנת אז אני לא יכולה להגיד לך להפסיק, כי אני בטוחה שזה מאוד קשה, אולי את יכולה לשאול את הרופא מה הכמות המומלצת (ואני שוב אומרת שאני נגד זה באופן כללי!!!!) שאפשר של סיגריות ביום על מנת למנוע נזק לעובר!
    אני לא אהבתי טחינה ובהריונות תמיד יש לי חשק לזה, אבל זה שונה מאלכוהול, אז אם את לא חייבת, אז תתרחקי מהבירה!!!

רותי
  • אז ככה בתור אחת שהייתה מעשנת קופסה וקצת ביום...
    אני הפסקתי כי אחרי המאמץ והניסיונות יותר חשוב לי הבריאות ותקינות ההריון והעובר!
    חכי עם התסמינים לי הכל הופיע לפני שלושה שבועות(אני שבוע 10) ומאז אני מתה מהבחילות וההקאות..
    לגבי הרצונות שלך והחשקים זה הרי ברור שברגע שאסור לך משהו את הכי רוצה...תחשבי לדוגמא ביום רגיל את יכולה להעביר מלא שעות בלי לשתות ולאכול ודווקא בכיפור את רעבה כל חצי שעה, זה ידוע שהמוח מעביר לגוף שהוא רוצה משהו שכרגע אסור-תשתלטי!
    אני ממליצה לך לנסות כל מיני דברים על מנת להפסיק לעשן במיוחד עכשיו כי זה התפתחות המוח עד חודש 4...
    הניסיונות שלך לא שווים כלום אם תעשני אני יודעת שזה קשה אבל פשוט תחשבי מה יותר חשוב לך...
    בהצלחה!
  • מאמי זה מאוד נורמלי שאין גם תסמינים
    אבל , אם כבר היו לך תסמינים והם נפסקו אז
    יש לבדוק את הנושא.
    אבל אני מבינה שזה לא המצב.
    תהני ותהיי רגועה כמה שאת יכולה.

אני גם לפני שגיליתי שאני בהריון עכשיו עישנתי אומנם לא ככ
    הרבה אבל באופן קבוע 6 סיגריות ליום.
    הפסקתי לחלוטין. אני לא מעשת כבר 3שבועות +
    וזה קשה לי.. זה היה קשה יותר בהתחלה..
    אבל אחרי זה אנ מרגישה היום שאני לא מסוגלת לעשן
    רק מלחשוב על זה שזה יכול להזיק לעובר אני משתתקת.
    את חייבת לנסות להגמל לאט לאט או לפחות להפחית בכמויות
    ולהוועץ ברופאה אולי יש איזה פתרון..

שיהיה המשך הריון קל תקין ורגוע

• אז ככה - תגידי תודה לאל שאין לך שום תופעות לוואי, לא כל הריון חיב להביא עימו תופעות.... אצלי תודה לאל בשני ההריונות חוץ מקצת כאבי ראש בחודש הראשון לא היה כלום...לא בחילות ולא הקאות ולא כלום....תודה לאל.
    לגבי הסיגריות( ואני אחת שמעשנת קופסא וחצי ביום- לפחות!)- בהריון הראשון שלי ניגעלתי ולא יכולתי לעשן.....(ככה בעצם גיליתי את ההריון..)
    בהריון השני רק רציתי עוד....ועישנתי בהריון והבן שלי מקסים ונולד בסדר גמור, ואפילו במשקל גדול יותר מהילד הראשון.... אז לדעתי......זה שום דבר...
    מקסימום הילד יגדל וירצה גם לעשן.......
    רווית
  • בנות יקרות,
    עישון בהריון גורם לבעיות לתינוק גם אם נולד במשקל יחסית גבוה.
    מישהי מהעבודה שלי עישנה בשני ההריונות - נולדו לה ילדים במשקל 3.5 ק"ג בערך אבל....לשניהם יש אסתמה חריפה!!!!!
    העישון לא בריא ואת זה אתן יודעות מצוין, אז למה לחשוב שלעשן בהריון זה לא מסוכן לעובר קטן? הרי כשהתינוק נולד אף אמא לא מעשנת לו בפרצוף....מתרחקות כמה שיותר נכון?
    אין לי מה להוסיף בנושא הזה, אני כמעשנת של כמעט קופסא ביום הפסקתי לחלוטין ביום שגיליתי שאני בהריון ולא נגעתי בחרא הזה עד שסיימתי להניק כעבור קרוב לשנה.
    בנות, תעשו טובה גדולה לבריאותכן ולבריאות התינוקות - אל תעשנו בהריון,
    ואין דבר כזה להפחית - כל סיגריה חונקת את התינוק שלכן
    סליחה שאני כל כך בוטה, זה מטריף אותי לראות אשה הרה מעשנת.
    יש לי עוד מישהי מהיישוב שלי שעישנה כל ההריון ובחודש תשיעי גילו שיש בעיה חריפה לילד, עשתה מי שפיר בחודש תשיעי ואמרו לה להפיללללל.
    בבקשה אל תעשנו, בדיוק כפי שלא הייתן בחיים נושפות עשן מסריח לפה של התינוק שלכן, נכון?
  • בדיוק דיברתי על זה אתמול עם חברים... שזה מפחיד שזה כבר לא טאבו כמו פעם...
    (או שעכשיו אני פשוט שמה לב לזה יותר...)
    מפחיד אותי מהמקום שלי- אני גם מעשנת כבדה.... וכל החיים שלי זה היה ברור לי שבהריון אני מפסיקה...
    אני עוד לא בהריון, וזו הכוונה שלי עדיין... אבל פתאום אני מכירה נשים ראציונליות כמוני שלא מפסיקות...
    הודיה אני לא שופטת אותך בכלל... אבל אם גם ככה יש לך רגשות אשמה עם כל סיגריה... האם זה שווה את זה?
    הפסקת בעבר?
    אני הפסקתי לחצי שנה עם הספר של אלן קאר ונשברתי ברגע של חולשה (למעשה ברגע של תסכול שלא נכנסתי כבר להריון...)
    אולי אפשר להשתמש בתחליפי ניקוטין(אני משערת שגם זה לא בריא, אבל פחות...)
    בהצלחה!
  • קראתי את הספר של אלן קאר והוא לא עזר, אתמול שאלתי את אמא שלי אם כשהייתי בבטן שלה היא עישנה והיא אמרה שכן.. אולי זה תורשתי אבל אני נלחמת בעצמי לא לעשן... מקווה שאני אצליח מעכשיווווו עד עוד שמונה חודשים... (וגם אחרי זה)
    תודה לכולכן, מחזיקות לי אצבעות???
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה