סקר שקשור לפורום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

16 תגובות
עמוד 1
  • מדוע נרשמתן לפורום?
    נרשמתי לפורום כשנכנסתי להריון, והיות שאני הראשונה במשפחתי שנכנסה להריון ואין לי אמא אז חיפשתי תמיכה, ייעוץ ולמידה בנושא המורכב כל כך הריון וכל מה שקשור סביבו.

מה היה הדבר הראשון שכתבתן פה (בתור הודעה ראשית לא תגובה)?
    אני חברה בפורום הזה כבר 5 שנים. אני לא זוכרת במדוייק את ההודעה הראשונה. כניראה שהשאלה הייתה קשורה בבדיקות הריון ובאיזה חודש עושים צאותם.

מדוע אתן נשארות? כיף כאן, לומדים המון, מקבלים ייעוץ, תמיכה, וחום.

האם אתן חברות בעוד פורום של הריון /לידה/הנקה?לא

האם אתן חברות בעוד פורומים בכלל או בעבר? לא
    צריך רק לחייך!
  • מדוע נרשמתן לפורום? - הריון של להב
    מה היה הדבר הראשון שכתבתן פה (בתור הודעה ראשית לא תגובה)? נעים מאוד אני חדשה ובהריון

• מדוע נרשמתן לפורום? בעקבות ההריון עם ליעד
    מה היה הדבר הראשון שכתבתן פה (בתור הודעה ראשית לא תגובה)? שנכנסתי להריון לא מתוכנן ושהחלטתי להשאיר ושאני מקווה למצוא פה תמיכה :)
    מדוע אתן נשארות? כל כך כיף פה!!! הבנות כאן כל כך מקסימות!
    האם אתן חברות בעוד פורום של הריון /לידה/הנקה? לא
    האם אתן חברות בעוד פורומים בכלל או בעבר? לא :)

• מדוע נרשמתן לפורום?
    מדוע אתן נשארות?
    האם אתן חברות בעוד פורום של הריון /לידה/הנקה?
    האם אתן חברות בעוד פורומים בכלל או בעבר?

תשובות:
    1)זה היה מלפני כימעט 5 שנים מסיבה שלא הצלחתי להיכס להריון (לא אכנס לפרטים..)2)הצתרפתי לפורום של מנסים להיקלט להריון..ממש לא זוכרת הודעה ראשונה..3)כניאה עדיין יש תחומי עניין שמשותפים בפורום שאני נימצאת בו כעט..4)לא..5)אני כעט נימצאת כאן באתר הזה רק בפורום פוריות כי אני בטיפולים..לפעמים קופצת לפה בשביל להיתעדכן ,לא משתתפת כאן יותר מדיי בגלל מה שקרה אני בטוחה שכולכן יודעות על מה מדובר,אין לי זמן ועצבים מיותרים למה שהיה..
    [url=http://www.familylobby.com]

[url=http://en.picjoke.net]
  • סקר חמוד!

*מדוע נרשמתן לפורום?
    ניסינו להיכנס להריון, חיפשתי באינטרנט מידע על התפתחות העובר, הגעתי לאתר הזה ומשם כבר גלשתי לפורום

*מה היה הדבר הראשון שכתבתן פה (בתור הודעה ראשית לא תגובה)?
    בהתחלה הייתי בפורום של מנסים. אז פתחתי הודעה דיי כליית, אני אנסטסיה ואנחנו מנסים
    *מדוע אתן נשארות?
    זה ממכר
    לא!!!!!!!!!!!! אני שומרת אימונים

• מדוע נרשמתן לפורום?
    מדוע אתן נשארות?

אני חדשה פה ונרשמתי השבוע נרשמתי כי עקבתי תקופה על ההודעות, והלחטתי שיכול להיות נחמד, לעזור ולהעזר בבנות שנמצאות באותה סירה כמוני
    אין לי מושג על עוד פורומים ואני גם ממש לא מחפשת... דווקא דיי נחמד לי פה..
    ודרך אגב, נחשפתי לפורום לראשונה בהריון כשחיפשתי משהו על בדיקות הריון וכו.. ומאז אני קוראת ועוקבת לפעמים ואני דיי נהנית חייבת לציין
    בכל מקרה אני חדשה בפורום, אמא חדשה ויש לי גוזלית קטנה שעוד מעט אני חוגגת לה יומולדת שנה ואני עדיין לא מעכלת את זה!! לפני שנייה נהייתי אמאאא, פתאום עברה לה שנההה
    שתהיה שבת שלום לכולן
  • נרשמתי לפורום כשראיתי שני פסים בבדיקת הריון והיו לי שאלות רבות.

ההודעה הראשונה שלי היתה 5 דקות אחרי שראיתי שני פסים ושאלתי אם פס אחד כהה ופס אחד בהיר מעידים על הריון.

אני נשארת כי אני חולהההההה עליכן!!!

לאחרונה התחלתי לכתוב בפורום אבדן הריון של תפוז.

בעברי הייתי חברה בפורום של ירון אשבל 100FM, הייתי בפורום כלה4כלה ועכשיו בפורום הזה... אולי בעתיד אהיה חברה גם בפורום סבתא4סבתא
  • נרשמתי לפורום בערך בשבוע 18
    וההודעה הראשונה הייתה
    היי שמי אירה הריון ראשון שבוע 18
    כמובן שהיו המון שאחות אחרי חחחח
    לא הייתי בשום פורום אחר וגם לא אהיה

• פפששש
    כולן פה שומרות אמונים לפורום הזה

סחתיין!

• מדוע נרשמתן לפורום?
    הייתי בתחילת ההריון, שבוע 5. חיפשתי בגוגל מידע על הריון
    וזה האתר הראשון שקרץ לי. בהתחלה רק קראתי ואחרי זמן קצר נרשמתי.

לא זוכרת בדיוק, אבל נראה לי שהצגתי את עצמי כחדשה בפורום.

מדוע אתן נשארות?
    כי אני מכורה לפורום הזה וכיף לשתף ולתרום מידע מנסיוני האישי
    לאלה שזקוקות לו.

לא ולא! :)

לא, זה הפורום הראשון שממש התחברתי אליו.
  • ואו, זה היה ממזמן ולא זוכרת למה ומה היתה ההודעה הראשונה. מה שכן זה היה בגלל תחילת הריון עם אוריאל (לפני 4 שנים בערך - ותיקה

• הריון של אוריה.

לא הכי זוכרת, אבל נעים מאוד דנדשה מהניילונים בפורום וזה היה גם יום ההולדת שלי בימים הראשונים גם לי יש פטור מהשאלה? לא

לא

אני חייבת לציין שבפורום הזה הכרתי חברות לחיים, חברות מהממווותתתת מקסימות, שאני מתה עליהן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ברמות!!!! ואין על הפורום שלנו בעולם!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה