בנות יקרות!
הרבה זמן לא כתבתי אבל תמיד עוקבת.....והפעם אפילו יש לי מה לספר:)
חוק מרפי כנראה עובד אצלי שעות נוספות:
מנסים כבר 8 חודשים , לפחות 4 חודשים מתוכם אני מתעסקת בעניין ההריון והבדיקות הנלוות (פרופיל הורמונאלי ובדיקת זרע) ועושה אינסוף בדיקות ביוץ- הוסת שלי כל 40- 45 ימים (דמיינו לעצמכן כמה בדיקות), ובדיוק החודש שהתחלתי עבודה חדשה, הפסקתי להתעסק עם ההריון והבדיקות והביוץ ובאמת אבל באמת שיחררתי- בדיקה ביתית חיובית!!!! שני פסים חזקים ממש הופיעו אחרי שנייה

אני די מתרגשת....
דרך אגב לפני בדיקת ההריון עשיתי בדיקת ביוץ שיצאה חיובית בצורה כל כך מובהקת , כלומר הפס של הביוץ יצא כל כך חזק, כמו שלא יצא לי בחיים!!! אז מסתבר שבדיקת הביוץ באמת מזהה הריון!
אני מקווה שהכל יהיה בסדר, בדיקת הבטא והאולטרסאונד ובכלל אבל חשוב לי לומר לכולכן:
א. בזכות הפורום- בזכותכן, הצלחתי להעביר את החודשים האלו בקלילות (ברוב הזמן) ובחיוך ובאמת עזרתן לי לא להילחץ ופשוט לזרום ועל זה אני מודה לכן מאוד!!! אין כמו לשפוך את הלב ולהתחרפן בפורום........

ב. לא להתייאש! להשתדל מאוד מאוד מאוד לא להילחץ, להאמין באמת שזה יגיע ולהנות מהזמן עם הבנזוג בהווה, לנסות להנות מהרגע ולא להיות באטרף על בדיקות ביוץ ועל ניסיונות ותכנונים, פשוט יום כן יום לא כל החודש ויהיה טוב!
מחזיקה לעצמי אצבעות שהמשך הדרך תהיה תקינה וכיפית ומחזיקה לכולכן שזה יגיע בקרוב מאוד ושתעברו בקלות ובחיוך את תקופת ההמתנה ה"נצחית" הזו

ושהחסידה תגיע לכולכן

אוהבת מלא

רעות