בדיקת הריון ביתית חיובית! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות יקרות!
    הרבה זמן לא כתבתי אבל תמיד עוקבת.....והפעם אפילו יש לי מה לספר:)
    חוק מרפי כנראה עובד אצלי שעות נוספות:
    מנסים כבר 8 חודשים , לפחות 4 חודשים מתוכם אני מתעסקת בעניין ההריון והבדיקות הנלוות (פרופיל הורמונאלי ובדיקת זרע) ועושה אינסוף בדיקות ביוץ- הוסת שלי כל 40- 45 ימים (דמיינו לעצמכן כמה בדיקות), ובדיוק החודש שהתחלתי עבודה חדשה, הפסקתי להתעסק עם ההריון והבדיקות והביוץ ובאמת אבל באמת שיחררתי- בדיקה ביתית חיובית!!!! שני פסים חזקים ממש הופיעו אחרי שנייה
    אני די מתרגשת....
    דרך אגב לפני בדיקת ההריון עשיתי בדיקת ביוץ שיצאה חיובית בצורה כל כך מובהקת , כלומר הפס של הביוץ יצא כל כך חזק, כמו שלא יצא לי בחיים!!! אז מסתבר שבדיקת הביוץ באמת מזהה הריון!
    אני מקווה שהכל יהיה בסדר, בדיקת הבטא והאולטרסאונד ובכלל אבל חשוב לי לומר לכולכן:
    א. בזכות הפורום- בזכותכן, הצלחתי להעביר את החודשים האלו בקלילות (ברוב הזמן) ובחיוך ובאמת עזרתן לי לא להילחץ ופשוט לזרום ועל זה אני מודה לכן מאוד!!! אין כמו לשפוך את הלב ולהתחרפן בפורום........
    ב. לא להתייאש! להשתדל מאוד מאוד מאוד לא להילחץ, להאמין באמת שזה יגיע ולהנות מהזמן עם הבנזוג בהווה, לנסות להנות מהרגע ולא להיות באטרף על בדיקות ביוץ ועל ניסיונות ותכנונים, פשוט יום כן יום לא כל החודש ויהיה טוב!
    מחזיקה לעצמי אצבעות שהמשך הדרך תהיה תקינה וכיפית ומחזיקה לכולכן שזה יגיע בקרוב מאוד ושתעברו בקלות ובחיוך את תקופת ההמתנה ה"נצחית" הזו ושהחסידה תגיע לכולכן אוהבת מלא

רעות
18 תגובות
עמוד 1
  • מלא מזל טובבב , מאחלת לך הריון קל ותקין!!!!!! בע״ה בקרוב אצל כולנו אמן
  • מזל טוב מאמי

• מזל טוב
  • איזה יופי מזל טוב מאמי
  • היום יום שבת , פתחתי את ההודעה שלך וזה ממש נתן בי תקווה ואמונה, שיום אחד זה יקרה. תודה על הפירוט וההמלצה לקחתי ואשתמש.
    בהצלחה והמון מזל טוב ושימשיך טוב.
  • איזה אושר....
    מזל טוב מתוקה....

חני
  • קודם כל את באמת חצופה, נעלמת לנו ...לא יפה
    אבל עזבי שטויות העיקר החדשות הטובות, מזל טוב יקירתי שיהיה הריון קל ובריא
  • איזה יופי, המון-המון מזל טוב!
    המשך הריון קל ותקין!
  • מזל טוב!!!!!
    שיהיה הריון יפה, בריא ומהנה!
  • תודה רבה בנות
    הלן, יא מצחיקה, לא להתעצבן! הייתי קצת עסוקה עם העבודה החדשה והאמת שגם החלטתי לקחת קצת חופש מהמחשבות וההתעסקות בהריון, החלטתי לשחרר (כמובן שלא רציתי לקחת חופש מכן, מקסימות) - ומי היה מאמין , זה פשוט הצליח

לכל ההריוניות , שיעבור בקלות ובכיף
    ולמנסות אמן אמן אמן אמן שבקרוב מאוד ה- תגיע אליכן וכל מה שתאחלו לו יתגשם

רעות
  • איזה כיף לשמוע!!!! המון מזל טוב... הריון קליל ושמח:)
  • בשעה טובה!!!

הריון קל ותקין
  • הי מותק,

איזה כיף לשמוע!!! או יותר נכון, לקרוא! בכל מקרה- כיף גדול!!! מאחלת לך ים של בריאות ואושר...

צודקת- צריך ליהנות מהדרך ולעשות חיים בהווה, ולא לדאוג כ"כ מההמשך... חיזקת אותי המון בכישלון "הפרויקט" החודש... ולקראת הפרויקט של החודש הקרוב. . תודה!

נשיקות!
    יפעת.
  • רעות איזה יופי,
    מזל טוב
    המשך הריון קל ותקין

• היי,
    קודם כל מברוק והמון מזל טוב,שיהיה הריון קל ותקין...
    גם אני עוקבת פה בפורום בצורה די פאסיבית-קוראת ופחות מגיבה.
    אני גם מנסה כבר 6 חודשים ללא הצלחה( אני בת 30 ויש לי 2 ילדים שנקלטו במהירות) ובכ"ז כל חודש הניסיונות וחוסר ההצלחה ממש מייאשים אותי,אני בוכה המון.
    וכשאני קוראת את מה שרשמת אני מנסה ל"הרים" את עצמי ובכל זאת התסכול משתלט.
    גם אני כבר עשיתי בדיקות דם,זקיקים והכל תקין ב"ה..

אשמח לעצה טובה איך בכל זאת את/ן לא נשדאבות למחשבות טורדניות,תחושת באסה רצינית....אני ממש מרגישה שאני מתחילה להתחרפן מעצמי....

elya
  • אליה יקרה,
    קודם כל את שהבאת 2 ילדים באופן טבעי יכולה ללמד את כולנו..... אל תדאגי!!! מסתבר שחצי שנה זה לא הרבה זמן (בשביל הרופאים, בשבילנו זה המון.....)
    אבל הבכי והייסורים והבאסה והלחץ ממש לא עוזרים- ואני לא אומרת את זה סתם כי שמעתי אלא כי ראיתי את זה על עצמי.
    אם את יודעת בערך מתי את מבייצת אל תשתמשי כל חודש בערכות ביוץ. תהני מהסקס ומהאינטרקציה המינית כאילו שזה הדבר העיקרי ולא לראות את זה כפרויקט (פשוט להדחיק), תעשי ספורט, תלכי לחברות, תצאי מהבית, תעסיקי את עצמך - פשוט תהיי מאוד עסוקה ותקפידי לקיים יחסים פעם ביומיים שלושה

והכי הכי חשוב, תגידי לעצמך כל הזמן, הבאתי שני ילדים לעולם אני אביא גם את השלישי והרביעי (וכמה שתרצי...) זה פשוט לוקח קצת זמן אבל זה יגיע- תהיי בטוחה שזה יגיע ללא שום ספק ותנסי להנות מהזמן עד שזה יגיע, תשתי אלכוהול, תצאי עם בעלך לבלות , תעשי את כל הדברים הכיפיים שכשתהיי בהריון לא תוכלי לעשות ...

אני ממש לא מומחית אבל אצלי זה עבד
    מלא בהצלחה

רעות
  • מזל טוב ובהצלחה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה