helpppp עזרה+דבר שמרתיח אותי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מאז שחזרתי מבתי חולים ביום ראשון דנדוש ממש אבל ממש לא מוכנה לעזוב אותי לרגע רודפת אחרי לכל מקום אם אני הולכת לשירותים היא רצה אחרי אם אני יוצאת מהחדר היא רצה מייד אחרי במעון פתאום יותר קשה לה לכל מקום שאי הולכת היא ישר אמא איפה את איפה הלכת לי
    מה לעשות? בארוחת הערב סירבה לאכול אם אני לא יושבת צמודה אליה מה עושים?
    מעבר לכך היום התברר לי דבר שפשוט מרתיח אותי ובא לי להחרים את גיסי או גרוע מכך הוא אתמול פתאום החליט שדנדוש בגלל הקושי שלה בדיבור היא עם פיגור שכלי ועוד ועוד ועוד הוא החליט שדנדוש ממש לא בסדר בגלל העיכוב בדיבור ובגלל שאמורה לעבור ניתוח נוסף וגם תזדקק לפעמים בשבוע קלינאית תיקשורת מעכשיו עד חודש חודשיים אחרי הניתוח היא לא בסדר איך שזה מרתיח אותי מי שפוסל את הבת שלי הוא הפסול

9 תגובות
עמוד 1
  • הגיס שלך ממש הגזים ואין לו בכלל מושג על מה הוא מדבר
  • מה זה הדיבור הזה של גיסך ממש לא במקום

• על הדברים שאמר נודע לי במקרה היום שאמא שלי דיברה עם אחותי ושמעתי בעוד כמה חודשים אחרי הניתוח דנדוש תוכיח לכולם מי הטיפש כבר עכשיו היא שמה אותו בכיס הקטן מדבתר המון לא שותקת לרגע ונכון לא ברור היא מטופלת אחרי הניתוח תקבל קלינאית אפילו פעמים בשבוע ורק כאן איתכן אני יכולה לשפוך מספיק מכשולים מעמידים לילדה קטנה שלא עשתה עוול בחייה
    אבל אני גם בבעיה עם כך שדנדוש לא עוזבת אותי לרגע ניהתה הרבה יותר תלותית בי מאז שחזרתי וכל הזמן גם אומרת לי אמא כבר לא כואב לך את ביאה? (בריאה) מלטפת את הבטן מחבקת חזק לא מרפה מפחדת כאילו שאעזוב אותה לא מתאים לחרדת נטישה ביל הזה נראה לי משהו אחר לא?

• א. יש אפשרות לחרדת נטישה גם בגיל זה, אבל יש לקחת בחשבון שאמא שלה אליה היא מחוברת נפלה בבית, נלקחה לבי"ח ולא היתה איתה 3 ימים! אחרי מה שהיא חוותה איתך (וממש לא עקרוני כרגע מה את חווית) בוודאי שהיא תהיה חרדה לך הרבה יותר ולא תרצה להתנתק ממך.
    אם תאפשרי לה את זה היא תחזור לעצמה תוך שבוע-שבועיים.
    ב. בקשר לגיסך - מה אכפת לך מה הוא אומר? וחוץ מזה - את האזנת לשיחה שלא היתה מיועדת לאוזנייך, יש סיכוי שלא שמעת את כל השיחה, ואם אני זוכרת נכון גם אחותך כל הזמן טוענת שמשהו לא בסדר איתה, ייתכן והם פשוט מחפשים איפה היא לא בסדר ולא מבינים שעושים הכל ע"מ לעזור לה בקשיים שלה שאין קשר בינם לבין פיגור.
  • תודה לינבר שמעתי את השיחה כולה של אמא שלי עם אחותי הקטנה כי הטלפון היה על ספיקר ושומעים הכל וגם אבא שלי סיפר לי את זה אחותי כרגע ירדה מהנושא כי היא יודעת שהבעיה פתירה עם דנדוש פשוט עכשעו אחותי רוצה לתת את הפוש ולא טוענת עוד על חינוך מיוחד יותר (ירדה מזה לגמרי) לגבי החרדה מה שקורה עם דנדוש זה התחזק אחרי הבית חולים ברמה שממש אבל ממש לא עוזבת אותי לרגע גם לשחק לבד בחדר לא מוכנה עכשיו הצבתי לה עובדה שהיא צריכה לשחק קצת לבד ללמוד שוב להיות קצת עם עצמה

• לגבי הגיס הוא בור לא מבין דבר ושימי פססססססס.
    לגבי הילדה ביום שיש בתכנית הרדיו של מיכל דליות ההיתה ממש מאזינה עם אותה בעיה . להבדיל אלף הבדלות סבה של הילדה המדוברת שהיה מאוד מעורב בחייה נפטר ומאז היא כל הזמן רצתה שמישהו יהיה לצידה ולא הסכימה להיות לבד. מיכל דליות הסבירה שהילדה הבינה פתאום שמישהוא פתאום נעלם לה. הוצע לאמא שממש תגיד לילדה אני עכשיו הולכת ל.... בואי איתי, אני עכשיו עושה .... בואי תהיי איתי, מנסיונה אמרה מיכל שזה עוזר ויעבור לילדה תוך שבוע/שבועיים/שלושה תלוי בילד. בהצלחה.
    "הילד האנושי - לעיתים כה חד הבחנה יותר מאשר המבוגר המהורהר עד טמטום חושים" (מארקוס זוסאק מתוך הספר "גנבת הספרים")
  • בקשר לגיס
  • תודה בנות זה הגיע למצב שהיתה לידי אתמול ומאתמול היא אומרת X פויה אני לאוהבת אותו יותר (כמובן אני כותבת נכון אב דנדוש לא בכל המילים נשמעת בוברה ומובנת ושוב זה דבר שיתוקן בקרוב והחלום שלי לראות אותה מדברת ברור ורהוט ומובן כמו בני גילה) וזה רגש של בת 3 וחצי
    ניתן לה זמן לחזור לעצמה אני יודעת שדנדוש עברה טראומה יותר קשה ממני בכך שאני הלכתי לבית חולים היא יותר דואגת שואלת מחבקת עכשיו פתאום היא אומרת לי את המשפט הכי מרגש בחיים
    אמא אני אוהבת אותך יותר מהחיים תודו שאין כמשפט הזה!!!!!!!!!!!

• על סמך מה האידיוט הזה קובע שלילדה יש פיגור שכלי????
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה