עשיתי בדיקה ביתית... :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר...
    משעה 4:00 לפנות בוקר אני חולמת שאני עושה בדיקה והיא יוצאת חיובית... השינה שלי הייתה גרועה מרוב ההתרגשות... קמתי ב 6:00 החלטתי שאני עושה עכשיו וזהו...

התוצאה שלילית....

קיבלתי את אותה ״הכאפה״ בדיוק כמו לפני שנה וחצי שהתחלנו לנסות , היה לי ברור שאקלט בפעם הראשונה ( מי הכיר אז מושגים של בעיות פוריות.. ) את האכזבה באותו החודש הראשון לנסיונות שלי לא אוכל לתאר לכן, בדיוק כמו האכזבה של היום!

בכל אופן, אמשיך בכל הכוח לא אוותר...
    תודה על התמיכה של כולכן , על החיזוקים והאיכפתיות, מעריכה זאת מאוד

נשיקות
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
18 תגובות
עמוד 1
  • יש עוד תקווה לדעתכן לגבי החודש... או שאם יצא שלילי בבדיקה הביתית זה בטוח שלילי...

הבדיקה מאוד מאוד רגישה אמורה לזהות מבטא 10, אז אני מניחה זה שלילייייי....

אוףףףףףףף, באסה, הייתה לי הרגשה טובה ולא אשקר גם ציפייה גדולה....
    איך אומרים?! כגודל הציפיות- כך גודל האכזבות

חזרתי למיטה... אני ממש מבואסת...
  • בוקר טוב
    את עדיין לא יכולה לדעת , לפעמים הבדיקות אינן אמינות
    רק מחר אחרי הבדיקה תוכלי לדעת
    אני גם עשיתי בדיקה ביתית והיא יצאה שלילית ולמחרת יצא לי בטא 34
    יש עדיין תקווה שאת בהריון.
    התעודדי
  • הי ללבית, תודה...

למען האמת אני כבר לא מצפה לתשובה חיובית מחר... אלך לבדיקה כי זה מה שצריך להיות ...
    מקווה לטוב...

• אני יודעת שזה קשה מאוד אך גם אם התשובה תחשבי על הפעם הבאה שהיא תצליח

בלי קשר אני מציעה לבדוק את המזוזות , גם אני בהתחלה חשבתי שזה מצחיק לעשות זאת אך מתברר שהייתה מזוזה פסולה לגמרי .
  • אני לא הייתי מספידה עדיין..
    אני עדיין חושבת שעשית מוקדם מדי, לא סתם הרופאים שולחים אותנו לבדיקת דם ולא לעשות בדיקה ביתית.
    מקווה שמחר תגלי תשובה אחרת,
    וגם אם לא הטיפול הזה, אז בהבא..
  • תלכי לבדיקת דם, מתי בדיוק את אמורה לבדוק??
    אולי בדקת מוקדם מדי?
    בכל מקרה , אין ספק שכגודל הציפיה גודל האכזבה זה תמיד נכון ולא תמיד ניתן לשלוט בציפייה.....
  • אני פוקדת עלי עכשיו להפסיק עם הפאסימיות הזו...
    עשית מוקדם מדי את הבדיקה... לא סתם אומרים להמתין ליום האיחור...
    אצלי בשני ההריונות עשיתי בדיקה ולא ראו פס שני... זרקתי אותה, אחרי כמה שעות היה פס חלש מאוד מאוד מאוד... רצתי לעשות בדיקת דם והבטא הייתה מאוד נמוכה אבל עדיין בטא שמבשרת הריון...
    לא לכולן הבדיקה הביתית מגלה הריון.. במיוחד כשהוא כ"כ צעיר...
    יקירתי, היום שבת ומצווה גדולה לשמוח בשבת, תחזירי את האופטימיות ואת ההתלהבות שהייתה בך (עקבתי אחריך למרות שאנחנו כמעט ולא מכירות ) לפחות עד מחר...
    מחזיקה לך חזק ומחר בע"ה תבשרי לנו על בטא מהממת שלא משאירה ספק בכלל שאת בהריון!!!

• שיר מאמממייי.... זה לא שלילי סופי....
    מחר בבוקר, תאספי את כל האנרגיות החיוביות שלך ותצעדי בראש מורם אל המרפאה....
    בדיקות ההריון הבייתיות האלה לא תמיד אמינות ובמקרים רבים לא מזהות הריון...

אני מבינה את ההתרגשות ועוד יותר את חוסר הסבלנות כי כולנו היינו שם...
    רק בדיקת דם או מחזור יגרמו לך להפסיק לחייך ליום יומיים ואז את קמה על שתי רגליים וממשיכה לנסות עד שתקבלי חיובי! אבל אנחנו מקדימות את המאוחר ואני רוצה להמשיך להיות חיובית ושמחר התוצאה תפתיע אותך לטובה....

אז תאספי את עצמך כי מחר יום גדול שיביא בשורות חיוביות!!!

• שיר אל תספידי עדיין. שמעתי על כ"כ הרבה בנות שעשו בדיקה והיא לא הייתה מספיק רגישה לגלות שבעצם יש היריון. חכי למחר ותהיי חזקה, הלוואי ותופתעי ובמידה ולא כבר עשית לך סוג של הכנה ואת הולכת בכל הכוח לטיפול השני והאחרון. מחכה בקוצר רוח למחר ובטא מהממת!!!!

• שיר בדיקה ביתית לא אמינה הנה יש לי מטופלת שעשתה שבוע לפני האיחור בדיקה ויצא לה חיובי מה שהזוי בפני עצמו עשתה שוב בדיקה יצא שלילי אז את יודעת לא תמיד הבדיקות הללו אמינות לא סתם בטיפולי פוריות קבעו יום מאוד ספציפי לעשות בדיקה אני מאחלת לך מחר תשובה חיובית בבדיקת דם חיבוקים
  • פשושה לשאלתך היום זה היום ה 11 להחזרה, מחר בדיקת בטא...

בנות תודה רבה, אני בסדר...
    מקווה מחר לטוב...

אעדכן..
  • שיר,אל תסמכי על הבדיקה הביתית אין דבר אמין יותר מבדיקת דם,וגםאם חלילה היא תצא שלילת מסתבר שזה לא צריך להיות החודש את זו שתמיד רושמת שכל עכבה לטובה ,מותר לך להתאכזב לכעוס וגם להיות עצובה ואם את מרגישה צורך לחודש הפסקה זה גם מותר ,כנראה שהחודש הזה לא הלך משהו לפורום שלנו ,חודש הבא אנחנו מבשרותכאן אחת אחרי השניה על בטא גבוהה ,אז יקירה תחייכיזה ייתן לך כח לנצח בטיפול הבא
  • מתוקה... אני מחייכת!!! בעלי אפילו לא יודע שעשיתי בדיקה ביתית, למה להרוס לו את השבת?!.... אז אני מתנהגת כרגיל, צוחקת כמו תמיד...
    בבוקר קצת התבאסתי אני מודה!!!
    ברור לי שכל עכבה לטובה...
    יחד עם זאת, יש תקווה קטנה שאולי בבדיקת דם מחר תהיה לי הפתעה... ואם לא אז לא נורא, ממילא אין לי מה לעשות בנדון יותר מידי לא?!

תודה יקירה
  • כל הכבוד
  • הי שיר,
    כמו שכתבתי לך בשרשור הקודם שפתחת, זה עוד לא אומר שאת לא בהריון.
    סיפרתי לך שאצלי תמיד הבדיקות הביתיות מראות שלילי ובבדיקת דם יוצא חיובי...
    זה יחסית מוקדם אחרי ההחזרה ובבדיקת שתן ההורמון צריך להיות דומיננטי כדי שיצאו 2 פסים עד כמה שהבנתי...
    חכי למחר. מאחלת לך הרבה הצלחה ומחזיקה לך
    ליאת
  • יאו מאמי שלייייי אל תפסידי

הבדיקות האלה סתם לא אמינותתתתתתתתתתתתת!

בהצלחה מחר בבדיקת דםםםםםםםםםם
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה