מה שקרה זה
ביום חמישי הגעתי עם בתי הקטנה ( בת שנה וחצי ) לטיפת חלב לחיסון ובדיקה שיגרתית על ידי רופאת ילדים. נכנסתי קודם לחדר של הרופאה לבדיקה שיגרתית והיא אמרה לי להפשיט אותה , בחדר השני נמצאת האחות עם מישהי אחרת שגם באה עם הילדה שלה . האחות פתחה את הדלת ונכנסה לחדר של הרופאה והשאירה את הדלת פתוחה. הרופאה הסתכלה על הבת שלי וטענה שיש הרבה סימני נפילה ואיך יש לה כל כך הרבה סימנים. האחות והיא עמדו ושאלו שאלות כשהדלת פתוחה. לבת שלי הייתה סימן קטן במצח ואמרתי להן שזה קרה בגן , היא ועוד ילד התנגשו ראש בראש ועוד שני סימנים בברכיים. ילדים נופלים כל הזמן על הברכיים. " מה לא משגיחים בגן? וגם את צריכה להשגיח ב10 עיניים ובלה בלה ". " למה היא לובשת בלי שרוולים? תשימי לה חולצה מתחת ! " הבת שלי היא טיפוס שחם לה כל הזמן וזה היה יום של שמש !. בקיצר נעלבתי מאוד והיו לי דמעות בעיניים. הרגשתי מושפלת שהן העבירו עליי ביקורת ועוד שהדלת פתוחה. אחרי שסיימתי אצל הרופאה האחות לקחה אותי לחדר השני לתת לבת שלי שני חיסונים. האחות נתנה לי הפנייה לבדיקה שיגרתית ספירת דם. חזרתי הביתה והרדמתי את בתי וסיפרתי לבעלי מה קרה, בכיתי שעה מההרגשה שהן נתנו לי. אחרי שנרגעתי חזרתי לטיפת חלב ונכנסתי לחדר של האחות כי אצל הרופאה הייתה מישהי ואמרתי לה שמה שהן עשו לא היה בסדר , לפטפט כשהדלת פתוחה ולרמוז שלא משגיחים עליה בבית ובגן ואם זה יקרה עוד הפעם אז אני אתבע את שניהן על הוצאת לשון הרע.
פתאום בערב הגיע רופא המשפחה לבית להביא לנו הפנייה למיון לבדוק אם יש בעיות קרישה אצל הבת שלי, אני לא הייתי בבית. בבוקר שאחרי התקשר רופא המשפחה לברר אם הלכנו למיון ואני אמרתי לו שאני אקח אותה למיון למרות שהגזימו בטיפת חלב והוא אמר לי לעדכן אותו מה קורה.כשהגעתי למיון ראיתי שהאחות משוחחת בטלפון " כן הנה הגיעה מישהי עם תינוקת, כשיהיה לי מידע אני אעדכן אותכם". אמרתי לאחות " הבת שלי מפורסמת" והיא צחקה והייתה כל כך נחמדה ולא הבינה למה באתי למיון , היא הפשיטה את הבת שלי ובדקה אותה בכל הגוף "כנראה אני צריכה משקפיים כי אני לא רואה משהו מיוחד חוץ מילדה נורמלית שיש לה סימני נפילה טבעיים שיכולים לקרות כל הזמן." אמרה לי. " הסימנים לא נמצאים במקום חריג אלא במקומות נורמלים". בקיצר עשו לה בדיקות , לקחו ממנה דם , טפטפו לה טיפות בעין ועשו בדיקת עיניים לראות שאין דימומים ברשתית העין , מרוב בכי התחילה להשתעל כאילו הולכת להקיא. היא רצתה שאני אשים אותה בעגלה שלה ופחדה שאני אוציא אותה משם עוד הפעם. בקיצר שחררו אותנו מהמיון בטענה שהכל בסדר וגם הרופא במיון לא הבין למה שלחו אותנו ורשם סימן שאלה גדול בטופס ליד סיבת ההפנייה.הרופא אמר לי שהם כבר עידכנו את הרופא משפחה ואמר להם לרדת ממני. כשהגענו הביתה הסתכלתי בטלפון שלי וראיתי בשיחות מספר טלפון לא מוכר כשבדקתי את זה באינטרנט ראיתי שזה השירותי רווחה!!!. האחות המטומטמת אפילו לא חיכתה לעידכון מהמיון וישר התקשרה לשירותי רווחה! ולדעתי המניע היחידי שהיה לה זה האגו שלה, במקום להתנצל ולקבל את ההערה שלי כביקורת בונה היא רצתה להחזיר לי על האיום שנתתי להן. בגלל האחות המטומטמת והרופאת ילדים המטומטמת שמגיעה לטיפת חלב הבת שלי סבלה במשך שעתיים מבדיקות מיותרות!
עכשיו אני רוצה להגיש עליה תלונה שהיא עשתה מה שעשתה בכוונה כי כשיצאתי משמה בפעם הראשונה הן לא דיברו על הפניה למיון וכאלה, רק נתנו לי הפנייה לבדיקת דם השיגרתית שכל ילד עושה בגיל הזה. ורק אחרי שחזרתי ונתת להן איום אז התחילו לנפח את זה יותר ויותר! בקיצר אני עצבנית, לא מגיע למישהי כמוה לעבוד עם ילדים. היא צריכה לעבור קורס רענון אלימות נגד ילדים. אני סטודנטית לסיעוד אז אולי אני יכולה לעשות לה רענון.

שונאת שאנשים מנצלים את המעמד שלהם ככה !!! גועל נפש !
בעלי אפילו לא מרשה לי להרים את הקול על הילדים
שנינו אנשים מכובדים , הוא רואה חשבון ואני סטודנטית לסיעוד
אין שום היסטוריה של אלימות בשני המשפחות שלנו
לא הייתה לה שום סיבה לעשות מה שהיא עשתה
בחיים שלי לא נפגעתי ככה