מי באה להילולת סושי ואלכוהול??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז אחרי 38 ימים המחזור הגיע...
    ת'אמת שכבר חיכיתי לו עם כל הבדיקות השליליות והאיחור הלא הגיוני הזה...
    החודש ננסה את בדיקות הביוץ הביתיות(ניסיתי להימנע כי המחזור היה סדיר אבל החודש האחרון קצת משבש לי את זה... אז נראה לי שזה יעניק לי ביטחון לבדוק מתי הביוץ..)
    איזו חברה נחשבת הכי אמינה? ביוצית?

שיהיה לכולן חודש נפלא ופורה!!!
    מתפללת רק לטוב...
5 תגובות
עמוד 1
  • אני בעד סושי ואלכוהול, לפי כל הסימנים מחר אני מצטרפת אליך רשמית!!! צריך לנצל את החודשים האחרונים של החיים ה"חופשיים"!
    אני השתמשתי מספר חודשים בביוצית, וברוב המקרים זה די הסתדר עם המחזור שהגיע שבועיים אחרי. לא מכירה חברות אחרות, אבל את זאת בחרתי בזמנו כי ראיתי שזה המותג היחיד שמיוצר בארץ, ולא בסין...
    וכמובן אזכיר שרופאי נשים רבים לא מתים על הבדיקות האלו, טוענים שהן לא אמינות וכו'. וכך חושבות גם בנות רבות פה. אז תקחי את זה בחשבון.
    שיהיה המון בהצלחה בחודש החדש, והמון סושי
    ענת
  • וואי האמת שרציתי לשאול בדיוק מה קורה איתך... אבל לא נורא, אני מאמינה שזה באמת לטובה..ותבטיחי שחודש הבא תהיי רגועה, תשתדלי כמה שפחות לחשוב על זה ותהני עם בעלך...
    חוצמזה, נראה לי מומלץ "להשתולל" קצת עם אלכוהול ויציאות לפני שמגיע מלאך קטן שמשאיר אותך בבית...
    שבוע מצצצוין לכולנו
  • אני בעד!!!

לצערי הצטרפתי אלייך אתמול לחגיגת הסושי (אלכוהול לא אוהבת, אז אוותר ...)

לגבי בדיקות הביוץ- במשך 3 מחזורים הן היו אמינות נראה לי (כי בדיוק 14 יום אחרי הגיע המחזור)
    אבל משום מה החודש- המחזור הגיע 12 יום אחרי.. כך שאני לא יודעת אם זה הגיוני..)
  • אז יאללה, נספור ביחד...
    ראיתי שיש עוד כמה עם תאריכי מחזור כמו שלנו...
    הלוואי ותהיה עוד חודש חגיגה בפורום...
    בינתיים החלטתי לעשות כפיפות בטן כל יום... לחזק את השרירים ואת הערך העצמי!
    שיהיה בהצלחה!
  • גשם, אני אשמח להצטרף לספירה..
    אבל המחזור שלי הוא כל 49 יום.. כך שאתן תנטשו אותי בטח באמצע

מחר אני מתחילה מעקב זקיקים.. מקווה שיהיה בסדר!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה