יפעת! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה קורה, יפעתי יפתי? אני במתח, אני דורשת עדכונים! את אמורה לקבל היום, נכון? ספרי לנו בבקשה שהמחזור לא הגיע, ולא מתכוון להגיע...
4 תגובות
עמוד 1
  • ענתי יפתי,
    תודה שזכרת... טרם קיבלתי, אבל התחיל לי דימום חום מעצבן כמו בתחילת כל מחזור, אז נראה לי שגם החודש לא הצליח...
    עבר עלי סופ"ש קצת מבאס, במיוחד כשלא התחיל לי הדימום החום ביום ה-25 כמו שמתחיל בד"כ אבל החליט להתחיל דווקא ביום ה- 28. אבל ניסיתי לשכוח מזה ולצאת עם חברים ולבלות זמן עם המשפחה.

היום אני מרגישה מעודדת... וממשיכה להאמין שהכל קורה לטובה.

מה איתך, יקירה? הלוואי שיהיו בשורות טובות...
    יפעת.
  • הי מותק,
    באסה לשמוע... אבל העיקר שאת כבר מעודדת, וממשיכה הלאה, ולא נותנת לאכזבה הקטנה הזאת להרוס לך את מצב הרוח להרבה זמן.יהיה בסדר, אני יודעת
    אני באותו מצב כמוך, מיום חמישי עם הפרשות חומות, כלומר היום או לכל היותר מחר אני אתחיל "לנזול" בצורה רצינית... אז גם אצלי הביאוס כבר מאחורי. הכל לטובה. אני מתחילה השבוע קורס מדריכי פילאטיס, ועדיף לעשות אותו בלי המגבלות של ההריון. בחודש הבא אמשיך עם מעקב זקיקים, ונראה כבר מה יהיה
    אז המון חיבוקים ונשיקות, יקירתי, ושירגעו הטילים אצלכם שם בדרום
    , שבוע טוב,
    ענת
  • הי מותק,
    הצטערתי לשמוע שאת באותה סירה כמוני... אבל אולי נצליח בחודש הבא? אני והבעל בהכנות נפשיות וגופיות לקראת סיבוב נוסף, בתקווה שיצליח .
    במקביל נראה לי שבעלי ינסה להיבדק כדי לראות שהכל תקין, בעיקר בשביל השקט הנפשי שלנו...

נקווה שהכל יהיה בסדר ושבקרוב גם אנחנו נצליח.

איזה כיף לך- מדריכת פילאטיס??? איך יש לך זמן עם הקריירה שלך? תותחית...
  • אני בטוחה שנצליח בקרוב, אין שאלה בכלל!
    אם בעלך לוקח בקלות את עניין הבדיקה אז לדעתי זה בהחלט יכול לתרום לשקט הנפשי. אנחנו החלטנו שניתן עוד חודשיים של נסיונות, ואם עדיין לא יילך - גם בעלי יעשה.
    מממ, אין לי זמן כ"כ.... אבל יש הרבה מוטיבציה זה משהו שאני רוצה לעשות כבר הרבה זמן, והרגשתי שעכשיו זה הזמן ואם לא אעשה את זה עכשיו אז העניין ידחה לעוד הרבה זמן, וזה בטוח לא מתאים לי. אז אעשה מאמץ. חוץ מזה - זה משהו כייפי, לא עוד קורס משעמם בלימודים, אז ההשקעה תבוא מהמקום הבריא
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה