בעיית קנאה - כנסו לתת עצות :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות מה עושים עם בעל קנאי ברמה מאוד מאוד רצינית?!
    תראו הוא תמיד היה ככה מקנא לי.. גם לפני הנישואים אבל מאז שהתחתנו זה החריף.. בהתחלה זה החמיא לי.. אחרי זה זה כבר התחיל להציק!
    אני אוהבת אותו מאוד, בחיים לא עשיתי איזשהי טעות שאמורה לגרום לו לדאוג..אבל בכל זאת.. הבנאדם מקנא אפילו כשעומד לידי גבר באקראי!
    ואם מישהו בטעות הפנה את הראש לכיוון שלי? זהוווווו בלאגן מעולם אחר..
    איך אפשר לגרום לו להפסיק לקנא בצורה כזו???
    ניסיתי כבר את כל ההסברים, את כל המילים.. לא עובד! עצות בנות?

33 תגובות
עמוד 1
  • סורי מאמי, נראה לי שזה פשוט עניין של אופי וכמה שתקבלי אתזה יותר מהר אז עדיף....

מה שכן את יכולה לדבר איתו ולומר לו כמה זה מפריע לך...אני מאמינה שהוא יעשה מאמצים.. ואולי תוכלי להבין ממה \זה נובע...

• אני יכולה להגיד לך מניסיון של 4 שנים עם בן אדם שהיה קנאי לזבובים שעברו לידי.

זה אופי של בן אדם. לצערי זה לא עובר, ושום דבר שתגידי לא יעזור.

מה שכן, תשתדלי כמה שיותר ללטף לו את האגו, להזכיר לו שאת רק שלו ואף פעם לא לתת לו סיבה לקנא
  • האמת לדעתי זאת המחלה הכי חמורה שיש
    בכלל אני חושבת שקנאה זה מה שעלול להביא בסוף לגירושים
    אני לא מבינה את הקטע הזה, התחתנת עם מישהי אתה אוהב אותה אתה אמור לסמוך עליה. כשאתה מקנא זה מראה שאתה לא סומך על הבן אדם.
    אני לא הייתי מסוגלת אפילו לצאת עם בן אדם שמקנא.
    לא יודעת מה להמליץ לך. אצלי ואצל בעלי זה ההפך הגמור הוא לא מקנא לי אפילו לא טיפה וההיפך - לפעמים זה קצת מטריד

• זו בדיוק הבעיה - שתמיד יש לו תשובה

• סליחהההההההההההההההה????????
    לא לא אמורים להשלים עם דבר כזה
    הוא אשכרה לא נתן לך לעשות פן אצל ספר
    ממי עם כל הכבוד זה ממש לא מקובל עלי ואפילו מכעיס אותי
    ואני לא מאמינה שאת מוכנה לוותר לו על זה
    עוד קצת ויהיה אסור לך להיפגש עם חברות מחשד שאם הוא לא רואה את עלולה לקבל שירות על ידי מוכר בחנות ולא מוכרת
    רופאים יהיו חייבים להיות ממין נקבה
    ובסוף תמצאי את עצמך נעולה בבית כמו אישה מוכה
    וסליחה על הקיצוניות אבל מה שאת כותבת זה דבר חמור ביותר!!!

• אני יודעת שאת צודקת מאמי..
    תמיד ניסיתי להתעלם מהקנאה האובססיבית הזאת בגלל כל התכונות האחרות הכל כך טובות שיש בו..
    אבל לא ציפיתי שזה יחמיר כל כך עד לרמה כזאת לאחר הנישואים :-(
    אולי אני פשוט אקח אותו ואדבר איתו על כל המצב הזה.. אני מקווה שהוא יעשה השתדלות להבין ::((

וסורי על הקפיצת נושא אבל תשמעו א=י=ז=ה פ=ח=ד היה אזעקות באשדוד גן יבנה באר טוביה היו גם נפילות אני משקשקתתתת פה מפחד כי ככל הנראה זה גם יגיע לב"ש... ה' יעזוווררר!!

• אותי זה היה מתסכל ברמות על !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    איך אפשר לחיות ככה?????? את חייבת שיחה איתו דחוף !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא חייב להבין שזה לא נורמאלי!
  • כן זה מחרפן, במיוחד כשאני בחורה צעירה ממש.. כולה 21..
    אני רוצה לחיות את החיים.. לא רוצה לחיות בתוך בועה ולחשוש ללכת ברחוב כדי שהוא לא יתבאס..
    חוץ מהבעיה הזאת כל התכונות שלו מדהימות.. זה הדבר היחיד שמשגע אותי אצלו

• הבעיה היא ששום שיחה לא תעזור כאן ואני מדברת מנסיון מר
    של 3 וחצי שנים עם אחד כזה..הייתי חיילת באותה תקופה
    ואם הייתי נשארת לשמירה הוא פשוט היה עושה לי את המוות בטלפון,
    אם מי אני נמצאת שם ושאני בטח מז***** שם עם החיילים - היה חולה
    בראש לגמרי. שום שיחה לא עזרה, כמה שבכיתי והתחננתי שיפסיק לקנא
    כי באמת אף פעם לא נתתי סיבה...עד שהמים הגיעו עד נפש,
    שלחתי אותו קיבינימט (סליחה על הביטוי) כי פשוט הרמתי ידיים.
    ואחרי תקופה מאוד קצרה גם גיליתי מחבר שלו שהוא זה שבגד בי על ימין ועל שמאל!
    הוא היה מקנא לי כי חשב שאני גם כמוהו, עושה דברים בסתר.
    מאז נשבעתי בחיי שאין שום סיכויי בעולם שיהיה לי בן זוג קנאי.
    סליחה על המגילה, אבל טלי מאמי, קחי את עצמך בידיים ותעשי
    עם זה משהו עכשיו, כי אח"כ זה יהיה עוד יותר גרוע...
    שולחת לך המון כוחות וחיבוקים!
  • מסכימה לחלוטין עם אולגה ועם סיוי, לדעתי ומנסיון מר מר של חברות שכרגע בסוף הליכי גירושין-גבר שמקנא בחולניות:
    א. מזיין על ימין ועל שמאל בלי למצמץ
    ב. זה רק עניין של זמן עד שיתחיל להרביץ וחלילה עלול לסכן את החיים שלך...
    מצטערת שאני מפחידה אבל לצערי המציאות לא ורודה.
    זה בעלך, אב לילדך המתוק-אבל את חייבת לעשות החלטה ומהר.

בהצלחה מתוקה

• קנאה זאת בעיה מאד קשה במערכת יחסים.

האמת שלי לא היו בעיות כאלה עם חברים ובעלי
    כי פשוט הודעתי מראש שלי אישית יש הרבה ידידים בנים והכל אפלטוני ומי שלא קיבל את זה- לא היה חבר שלי
    פשוט בחרתי בבני זוג יותר ליברלים בנושא הזה
    אז אני לא כלכך יודעת איך לתת לך פתרון

• יפתי
  • תודה לכולן :)
    אבל לא - מבחינת חלילה מכות ובגידות זה לא דבר שיקרה.. אני איתו 5 שנים, אני מכירה את הבן אדם..
    הדבר היחיד שמפריע זה הקנאה הזו..

• בובה שלי, אני מאחלת לכם רק טוב ועוד הרבה שנים יפות וטובות ביחד, ואת יודעת מה? לא מפסידים כלום אם מנסים.. דברי איתו, אולי אצלכם זה כן יעבוד....
  • איזה עדה בעלך??
    בעלי קווקזי והם הההה קנאים
    מזל שבעלי לא

• לא רציתי להיות זאת שתגיד את הדברים האלו אבל סורי אניה יעל ואולגה צודקות במיליון אחוז
    קנאה חולנית מובילה בסופו של דבר לאלימות מילולית ואלימות פיזית
    את בעצמך מעידה שיש החמרה במצב זאת אומרת שלא מדובר במצב סטטי 5 שנים אלא במצב שהולך ומחמיר.
    קחי את דבריי הבנות לתשומת ליבך כי זה נאמר מאהבה ודאגה בלבד
    תהיי חזקה כי שום זוגיות לא שווה את איבוד העצמאות הפרטיות והאני האישי שלך!!

• אין לי שום ניסיון אישי בנושא, אבל אוי לגבר שהיה מנסה להגיד לי עם מי מותר לי לדבר ולאן מותר לי ללכת!!!!!!!!!
    שלא תעזי להשלים עם זה!!

• כן הוא בהחלט קשה בקטע הזה
    הוא תמיד היה קשה
    פשוט מאז הנישואים כנראה שהרכושנות שלו התגברה..
    וכן, בהחלט קנאה כזו עלולה להוביל לאלימות אבל לא במצב הזה בנות באופן וודאי אני אומרת לכן אני מכירה את הבנאדם הזה טוב טוב טוב יותר מאת עצמי.. הוא לא מסוגל לפגוע בזבוב

• בהצלחה יפתי
  • בהצלחה
  • בהצלחה נסיכה...
    תעדכני

• בהצלחה בשיחה
    [

• בהצלחה מתוקה,
    מקווה שתגרמי לו להבין כמה זה מעיק לך
    תסבירי לו שזה רק יגרום לקרע ביחסים שלכם וחבל!
    תעדכני אם תרצי - אנחנו כולנו כאן לצידך ב100%!
  • מתוקה שום דבר לא יעזור
    רק דבר אחד אני יכולה להגיד לך - טיפול זוגי ! ולא כל גבר משתכנע לזה אבל תנסי לדבר איתו וללכת רק לפגישה אחת ! ומשם כבר תראו מה עושים
    כי לחיות ככה זה טירוף !

• מאמי מצטערת אבל עלי הדבר פשוט לא מקובל

• מסכימה עם סיון, ניקול וענבל. שימי

• הכל בסדר יפות שלי תודה רבה על הדאגה
    הייתה לנו שיחה טובה על העניין.. והבנתי את הסיבה שלו לקנאה הזו..
    מקובל עליי, סיבה מאוד מחמיאה

• הי,

אני לא מסכימה עם כל העצות שלפיהן את צריכה להשלים עם האופי הזה, משתי סיבות:
    1) התנהגות ואופי הם שני דברים שונים.
    2) בעבר הוא התנהג אחרת ורק לאחרונה המצב החמיר.

אולי זה טבוע באופי שלו לקנא, אבל בשום אופן את לא צריכה להסכים שההתנהגות הזו שלו תשפיע עליך או תפגע בך. תסבירי לו שמותר לו להרגיש מה שהוא רוצה, אבל את לא הבעיה פה (וגם לא הגברים האחרים, אלא הוא) ולכן עליו להבין שאסור לו לפגוע בך בגלל בעיה שלו. למשל, הענין שלא עשית פאן בגללו נראה לי כפגיעה שנובעת מבעיה שקיימת בו ושהוא צריך להתמודד איתה- לא את! בטח שאת לא צריכה להפסיד בגללה...

גם הייתי מסבירה לו שפעם זה לא היה ככה, שאולי ייפתח ויסביר מה גרם לשינוי הזה. בכל פעם שקורה משהו דומה שנובע מקנאה- תעמדי על שלך ואל תתני לקנאה שלו להכתיב לכם את החיים. נראה לי שלאט לאט הוא יבין.
    גם בעלי היה קצת קנאי בעבר, אצלנו זה נבע לדעתי מבעיות של חוסר ביטחון בקשר, אבל תודה לאל זה עבר.
    מאחלת לך להצליח במשימה, , זה קשה אבל אפשרי.
    יפעת.
  • מי שייעצה לה להתגרש תגידו נפלתן על הראש או משהו?!??!
  • לדעתי -עד שהוא לא יבין שהוא יכול לאבד אותך בגלל הקינאה הזאת -הוא לא ישתנה....
    קינאה כזאת כמו שאת מספרת אליה -היא מאוד הרסנית ליחסים....

את צריכה לשבת ולדבר איתו...כי אם הוא בגלל פאן עושה לך בלאגן -מה יהיה אלה ????

ואם תעבדי עם גברים? מה הוא יעשה ????...זה פשוט כל הזמן יהיה לו בראש ולכי תדעי מה הוא יעשה....

סתכלי כולם מקנאים..ושלא יגידו אחרת..אבל תלוי באיזה רמה?!

אז דברי איתו -שזה לא יתפתח למהשהו גדול יותר

בהצלחה
  • ממי תקראי את המאמר
    http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4123531,00.html

ותזכרי אף אחת לא רוצה את רעתך אלא רק את טובתך. חס וחלילה לא להתגרש ישר אבל גם לא זוגיות בכל מחיר - תראי בסעיף של קנאה הרסנית את הסעיף האחרון - ממש כתוב שם את המקרה המדובר - לא מקובל לא ראוי ואפילו צריך לפגוע בך!!!
    מקווה בשבילך שהשיחה הזאת הועילה

• היי חמודה,
    ממה שאת מספרת נשמע שהקנאה שלו חרגה מגבול המחמאה של גבר שמחזר אחרייך, יש פה עניין של קיצוניות מטורפת שאסור לך בשום אופן לקבל!!
  • ממי גם אצלי בהתחלה בעלי היה קנאי
    ועושה סרט מכל דבר
    תאמת עבר לו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה