שינויים בתוכניות ליומהולדת של חתיכי.. שיתוף.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• אבל בסוף היה כייף!!!!

22 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל המון מזל טוב לחתיכי
    ושתמרי תרגיש טוב ובמהרה

• איזה מתוקה את!
    אני שמחה שבכל זאת נהנתם ואני מאמינה שעם הזמן החופשות המשפחתיות ילכו ויהיה רק יותר כיפייות ככל שתמר תגדל :)

• קודם כל, אני שמחה שבסוף ובשורה התחתונה נהניתם.

אני יכולה להגיד לך שאת החופשה הראשונה שלי מאז שנולדה הבת שלנו, אני בטוח ארצה לעשות לבד עם בעלי.

ולכן אני חושבת שהרצון שלך להיות עם תמרי למרות שידעת שזאת לא תהיה חופשה של פוצי מוצי ולישון המון, לא היית מוכנה לוותר על הנוכחות של תמר.

אני חושבת שזה שהיא לא הרגישה טוב נובע משינוי המקום, הריח השונה, האוירה השונה, בכל זאת זה לא הבית.

אני יכולה להגיד לך שאני כבר מרגישה את זה אצל אמילי. אתמול היינו אצל חמותי, והיא פשוט לא יכלה לישון, למרות שהיא ישנה באמבטיה בדיוק כמו שהיא ישנה בבית.

אני בטוחה שלמרות הכל, בעלך גם שמח מאוד שלקחתם איתכם את תמר,
    ובסופו של דבר כן היה לכם זמן לעצמכם, ולאהבה שלכם.

אני שוב אגיד על עצמי שאני מאוד מתגעגעת לבעלי מאז שאמילי נולדה, למרות שעברו פחות מ-3 שבועות, ככה שזה מאוד חשוב בעיני לדעת למצוא את האיזון, ואני בטוחה שאת יכולה ללמד אותי שיעור או שניים במציאת האיזון בין הילדה לזוגיות.

אני אוהבת אותך מאוד מאוד, אני שמחה שנהנתם
  • וואי סיוני- מזל טוב לחתיכי שלך! להב ממש תתלהב! איזה כיף

• ד"א מה התאריך יומולדת של בעלך?
    גם לבעלי היה יומהולדת :)) אתמול, 28.10

• 28.10.

• של בעלי 4/11

יש לנו פה עקרבים

• חחחחחחחחחחחחחחחח לייק לעקרבים

• מיטלי- אני כבר חזרתי לעצמי,

אז כשאת פנויה, אני אשמח להיפגש...
  • לייק ביג לייק

• חחח העקרב שלי עקרב מכל הבחינות

• מאמי....
    ברוך הבא למועדון....
    האמת שהייתי בטוחה שנסעתם לבד ואמרתי לעצמי שאחרי ארבע שנים הגיע הזמן שאזמין סופש לי ולבעלול לבד.....אבל הכי כיף כמשפחה למרות שהזוגיות מקבלת מימד אחר.

הזוגיות מקבלת זעזועים שילד מגיע ועצם העובדה שאתם אוהבים ומתחזקים ומעריכים אחד את השני אז תהיי יותר משמחה ומאושרת מכך יקירה
    שבוע טוב יפה שלי
    " כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא "
  • נשמע שהיה לכם טוב מאוד
  • הכל לטובה בסופו דבר נשמע שנהנתם והשלמתם פערים של חום ואהבה

• בטח שקראנו , כפרה עליך!
    חופשה משפחתית ראשונה- איזו התרגשות
    לא נורא שתמרי לא הרגישה טוב, בחופשה הבאה בטוח יהיה יותר טוב
    ויהיו עוד המון חופשות- בטוח!

מזל טוב לבעלך

• אני שמחה לשמוע שנהניתם למרות הכל.

• דבר ראשון מאמי מחר על הבוקר תקחי את תמרי לרופאה אולי יש לה דלקת גרון וזה הסיבה להקאות!!!
    שתרגיש טוב

• מאמוש, קודם כל אני ממש שמחה שנהנתם!
  • הכי חשוב שהיה כייף בסוף

"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
  • איך שאני אוהבת אתכן...

• מאמי העיקר שנסעתם יחד כמשפחה ונהנתם מהרגעים הקסומים הללו
    עוד יהיו בע״ה המון הזדמנויות לנפוש בכיף עם תמרי

• נסיך קטן שבבטן, מחכים לך באהבה גדולה!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה