היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
עירית רשמה שיש לד"ר ביבי חנות עודפים משש ליד החנות שלהם בסינמה סיטי תקפצי לשם תראי עגלות המחרים ממש זולים לעגלות במצב מעולה וחדשות
במוצצים יש עגלה שנקראת sky xl זאת עגלה מעולה מעולה מעולה מעולה - אני מרוצה ממנה בטירוף היא קלה היא מתקפלת בקלות יש לה אמבטיה ממש גדולה רחבה ונוחה בטיולון כמובן עוד לא יצא לנו להשתמש אבל אני בטוחה שהוא מעולה באותה מידה (יצא לי לראות מישהי עם הטיולון ונראה נהדר) הסל שלה ענקקקקקקקקקקקקק בקיצור אין לי תלונות בכלל
סיון עשית לי חשק לעגלה שלך:) בטיולון הרגליים נשארות בישיבה גם במצב שכיבה או שיש מצב לילד לישון על הבטן? (אני לא בעד שינה על הבטן בטיולון אבל אני בעד גב ישר ורגליים ישרות.)
אני קניתי עכשיו MAX של אייה ביבי וממש נימד הרבה זמו עוד לא הספקתי להיות איתה אבל עולה מעל 2000. המסנג'ר שלי: [email protected]
הנה....
אני קניתי בד"ר בייבי עודפים בראשון לציון ב -800 ש"ח י עגלה של בגסי ש אותה גם באדום ! כולל שילדה אמבטיה טיולון+תיק תואם אפשר לקפל את העגלה עם האמבטייה !!!!!!! וכמובן שאת הטיולון להרכיב לכיוון ההורה אן לצד השני!
תודה בנות הייתי בעודפים של דר' בייבי, אלה פריטים מתצוגה (פחות מתאים לי) לגבי העגלות שהמלצתן, X MAX ובגסי, כמו ששאלה elaf האם הרגליים של הילד כל הזמן מקופלות בטיולון? או שהחלק של הרגליים מתכוונן? כי ראיתי עגלות שיש בהן זווית קבועה של 90 מעלות בטוסיק של התינוק או מאחורי הברכיים וזה ממש מפריע לי שאי אפשר ליישר לגמרי את הטיולון...
הי לי יש את הבגבו אבל היא יקרה בטרוף אבל סוף
לא מתכוונת בכלל להוציא את הסכום הזה. מעדיפה בכסף הזה לנסוע לצימר עם המשפחה...