היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות, ישנה תופעה שמטרידה אותי... כשאני משתעלת,מתעטשת או אפילו מתאמצת בקיבה יש לי מן התכווצויות בבטן התחתונה לפעמים בצד ימין לפעמים בצד שמאל.(לפעמים ההרגשה מעט לא נעימה כמו כאב של שריר שנ פס) גם אצלכן ???
19 תגובות
עמוד 1
השתעלתי שיעול מדומה בשבילך והתשובה חיובית...
חחחחחח תודה ממי!
כן מאמי שאלתי את נרופא נשים שלי והוא אמר שזה בסדר ולא מסוכן אני שפוט אלרגית לאבק כרדית הבית ופוך ומתעטשת אלף פעם ביום עכשיו גם עונה בה מחמירה האלרגיה וגם אני התחלתי לדאוג שיש לי ממש התכווצויות חזקות כאלה אם כי לפעמים כן ולפעמים לא הרופא הסביר שזה בסדר
יואו הלן הרגעת אותי... כי אני אחרי השפעת ועדיין משתעלת ויש לפעמים שההתכווצות כואבת ממש ופחדתי... תגידי כבר מפריע לך לישון על הבטן?? אני עדיין מוצאת את עצמי מתוך שינה על הבטן...נראה לך שזה מסוכן???
אין לך מה לדאוג זה תקין גם אני נורא דאגתי ולכן שאלתי לפעמים יש התכווצויות ממש כואבות. אני גם יושנת לפעמים על הבטן ראיתי שדר הדר כתב פה למישהי שכל עוד נוח לה ככה שתשן, ביינתיים תשני כל עוד את יכולה
טב אז ככה, לי יש את התתכווצויות האלו שאת מדברת עליהן גם בלי להשתעל או להתעטש... וזה גם זכור לי בתחילת ההריון הקודם אז אני מניחה שזה בסדר... חוצמזה, אני עדיין ישנה על הבטן (מכורה לזה) שאלתי את רופא הנשים שלי הוא אמר שאין סכנה לעובר אבל רצוי שאני אתחיל להתרגל לישון על הצד או על הגב כדי שלא יהיה מוזר פתאום.... אז אני מנסה להתרגל אבל גם אני מוצאת את עצמי קבוע מתעוררת על הבטן... איך הבחילות קורין? מתחילות להסתדר?
הלוואי יולי אני מתה כבר אין לי חיים!!! בכל מקום אני מקיאה !! אני לא רואה את הסוף... חחחחחחח קשה לי אבל אני מתחיחה כבר לאט לאט להתרגל לריחות של אוכל אז אני מתנחמת שהסוף לבחילות וההקאות קרב... בינתיים אני מרזה... :)
בהריון הראשון גם אני סבלתי מבחילות נוראיות (לא כ"כ הקאות) אבל בחילות לפעמים זה יותר גרוע.... אני זוכרת שהרופא אמר לי שבתחילת השליש השני זה עובר (באזור שבוע 12) וגם העייפות עוברת והאנרגיות מתחילות לחזור... וככה בדיוק היה... אז את לקראת הסוף
קורינוש ממש עוד קצת עוד שבועיים שלוש ותרגישי יותר טוב גם אני שמעתי שזה חולף אחרי שליש ראשון
כןכן גם לי יש את זה...
התכווצויות בבטן לא ממש כואב אבל יש...
לגבי בחילות יש לי בכמויות אבל אני לא מקיאה
אני מנסה לעודד את עצמי שכל התופעות של העייפות בחילות צרבות יעברו עוד חודש בערך
זה ממש מעודד שזה נגמר מתישהו... תגידו גם לכן יש הרגשה של מתיחה בצלעות? נגיד כשאני מתמתחת יש לי הרגשה של מתיחה מתחת לחזה... חחחחחחחחחחחחח מרגישה כמו מוטציה...
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קורניוש איזה מצחיקולה את משהו
תנסי לשכב על גב ידיים למעלה עד הסוף ותמתחי... חחחחחחחחחחחח או שתשימי ידיים על הגב התחתון ותעשי מתיחה אחורה
ננסה את זה בבית חחחחח קורינוש מה את עושה עכשיו? את הרי לא עובדת נכון ? מה נסגר בסוף עם המקום עבודה שלך?
אני בבית.. טוב לי :) ולפעמים אני משתגעת... אני מקבלת ביטוח לאומי (אבטלה) חצי שנה ועכשיו אני בשלישי אז בדיוק עד הלידה בע"ה.... חוץ מזה בביטוח לאומי קיבלתי ייעוץ לתבוע את מקום העבודה שפיטרו אותי בהריון אז זה כרגע בטיפול עו"ד... (כלומר,למרות שלא ידעתי שאני בהריון עדיין פיטרו אותי בהריון וכל עוד זה בטווח "הודעה מוקדמת" אז יש מה לעשות בנושא..) אני מרגישה כל כך נורא עם ההקאות והבחילות שאני באמת בקושי יוצאת מהבית רק מהאי נוחות ....והיום שלי טס בין האסלה למיטה ... בואי נגיד שאם הייתי עובדת הייתי בכל מקרה בבית כי אני באמת מרגישה נורא...
הבנתי יופי טוב מאוד סך הכל זה הסתדר לטובה ואני שמחה בשבילך עכשיו רק נשאר להרגיש יותר טוב וזהו
ונאמר אמןןןןן
איזה כיף לך שאת לא צריכה לעבוד עכשיו מזה קשה לי עם כל התופעות אני בקושי באה לעבודה...
מצד אחד זה כיף כי אני באמת נחה ונותנת לעצמי את הלגיטימציה הזו... מצד שני אני לא בנאדם של להסתובב כל היום ולהתפנק וכאלה אני באמת בנאדם של עבודה ולקום בבוקר ושגרה וסדר... אבל... חחחחחח במצב ההקאות שלי כיום אני מתארת לעצמי שגם אם הייתי עובדת אני הייתי רוב השליש הזה בבית... מה אני אגיד לך בבית או בעבודה העיקר שנעבור את ההריון תקין בריא ומלא!!!