בעקבות סיפורי האימה על טיפת חלב.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני לא הולכת לטיפת חלב של משרד הבריאות.
    יש בקופה שלי טיפת חלב ולשם אני הולכת.
    כמובן שהגישה היא לגמרי אחרת. שם אני לקוחה. הדרישות שלי מהם בהתאם וכך גם היחס.
    רופא הילדים שעוקב אחרי ההתפתחות הוא רופא הילדים מהקופה. זה שאני בחרתי.
    האחות מדהימה. מקצועית, עיניינית.
    בחיים בחיים לא אמרה משהו לא במקום. תמיד רגישה וקשובה. מתנהגת לבנות מקסים.

ושאלה- אין לכן אפשרות כזאת?
    אני קוראת פה סיפורים ומזדעזעת...
    למה משאירים את המוסד הזה??

ומי שבכללית באיזור מודיעין- אני מאוד ממליצה על טיפת חלב שבקופ"ח ברעות.

מיכל

16 תגובות
עמוד 1
  • היה לי סיפור עם טיפת חלב.... אוי אוי!!!!!! רופאת ילדים שהיתה צריכה לבדוק התפתחות של נתנאל צעקה עלי! קראה לי שקרנית ומה לא!!!!!!!!! יצאתי משם בבכי!
    אחרי שבאתי לרופא ילדים בקופה, וסיפרתי לו הכל, הוא אמר לי שאם אני רוצה, אני יכולה לבוא לטיפת חלב אר ורק בשביל חיסונים. כל הבדיקות התפתחות, כולל בדיקת משקל וגובה הוא מוכן לעשות בלי שום בעיה! הוא אמר לי שאם אומרים לי משהו בטיפת חלב, להגיד להם שנתנאל במעקב אצל רופא X ואני לא מעוניינת שאף אחד אחר יבדוק אותו.
    אני אימצתי את השיטה. בטיפת חלב אני עושה רק חיסונים!
  • אצלנו התחנה היא של משרד הבריאות. וכבר עברתי שם 4 אחיות, לא מצאתי צדיקה...
    עם רוני יצא לי להגיע לתחנה של הקופה, בגבעתיים, וזה כמו שאת אומרת, ליגה אחרת לגמרי... עניין של תקציב כנראה.

החנות שלי באטסי-בואו לבקר!!!
    http://www.etsy.com/shop/michalitay
    קוד הנחה לפורום-forum10
    10% הנחה בקנייה
  • אצלנו זה לא קיים. אני בקופ"ח מכבי, ואני יכולה ללכת רק לטיפת חלב.
    מה שכן- כבר עם שקד לא הייתי עוברת אצלם בדיקות התפתחות וכו' (רק עד גיל 3 חודשים), תמיד אמרתי להן שהוא במעקב אצל רופאת הילדים בקופ"ח וזהו!
    היינו רק מתחסנים שם.

מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• בחיים לא הייתי מאמינה שדבר כזה יכול לקרות
    לומדים מטעויות !

מה שבטוח הרופאה והאחות הזאת לא יתקרבו לבת שלי יותר בחיים !!
    זבל שבזבלים

• גם אני לא שמה על טיפת חלב בכלום.
    אני באה לחיסונים ולשקילה וזהו.
    כל דבר אחר שהן אומרות לי נלקח בערבון מוגבל עד שאני מגיעה אל הרופא ילדים שלי שאני סומכת עליו בעינים עצומות.
    כל פעם הן משגעות אותי עם המשקל של הילדים שלי שכולם היו תינוקות קטנים ורזים ורק אחר כך התחילו לעלות יותר במשקל ולגבוה.
    כל פעם אני לא שמה עליהם ועל העצות שלהן (תפסיקי להניק, תתני לה דיסה, ההנקה כבר לא שווה כלום בגיל הזה!) אלא הולכך ישר לרופא הילדים שלי.
    אבל הסיפור שלך הוא מעל ומעבר לכל פרופורציה ואת חייבת להתלונן במשרד הבריאות!!!

מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
  • אני בעקרון באה לחיסונים ושקילה וזהו..
    הן יכולות לדבר ולדבר ולדבר..
    הלוואי שיכלתי לאטום אוזניים, אני יוצאת משם עצבנית בד"כ אבל משתדלת לא לשים עליהן..

כשהיינו גרים בעפרה זה היה כך- טיפת חלב שנמצאת בתוך קופ"ח,
    האחיות היו מקסיייייימות!! כ""כ אוהבות ילדים, כ"כ מבינות באמת בילדים! ולא ממה שכתוב להן במחשב!
    פה זה ממש לא כך..
    הן מקריאות לי מהמחשב מה צריך להיות ולא מאמינות לי כשאני אומרת שהילד עושה כך וכך..
    הלוואי שהייתי יכולה לא להגיע בכלל!
  • אנחנו גם בטיפת חלב של קופת חולים שלנו
  • גם אני שומעת המון סיפוריי זוועה על ט.חלב
    אבל אצלנו זה ממש שונה , יחס מקסים
    וזאת שמקבלת אותנו מדהימה
    הכול נעשה בנעימות ועל הצד הטוב ביותר
  • עצוב לי שזה היחס
  • למה זה ככה?! כי זה עוד משהו שהמדינה לא עושה כלום בשביל לאגד אותן
  • אוף, אתן מזכירות לי שאני צריכה לקבוע לניצן תור

• השאלי היא למה אתן לא הולכות לטיפת חלב של קופת חולים?
    למכבי יש ולכללית גם יש
  • אני מרגישה מנותקת...איך אפשר לדעת? לפעמים נופלים גם עם אחיות מהקופה.
    אני הולכת לטיפת חלב שפנו אותי כשאדיר נולד, האחות דווקא סבבה, ואני הולכת עכשיו גם עם אמילי, שקילה חיסונים ובדיקות לפי מה שצריך, אם יש משהו שנאמר לי ולא נראה לי, אני בכלל לא מתעכבת מולן, הולכת לרופא הילדים לבירור בשביל לסגור פינות וממשיכה משם....אני לא ממש שמה עליהם האמת...ככה שלא בדקתי אופציה אחרת, 10 דקות פעם בחודשיים וזהו....מזמן למדתי לשים פס....
  • גם אצלנו טיפת חלב בתוך הקופה האחיות מקסימות ממש לא מהמציקות והרופאה שם היא גם הרופאת ילדים אצלנו בקופה והיא מדהימה
    האמת שאני ממש בשוק מכל הסיפורים

]
    ]
  • לירון באיזה קופה את?
    אני במכרבי, הסניף הראשי
  • גם אנחנו בטיפת חלב של הקופת ואני ממש מרוצה מהאחות ומהרופאה הן מעולות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה