היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בוקר טוב בנות.. (למי שישנה) האזעקות חגגו ולא הצלחתי לישון- גם כשהאזעקה לא עבדה דמיינתי אותה..
14 תגובות
עמוד 1
עינבי מאמי בוקר טוב ואמן שקט !!
אני גם היה לי לילה מחריד !! היו אעזקות וגם כשלא היו דיימנתי דימיונות פרועים !!
וגם כן ערוץ 22 מול הבית שלי עןד יותר מלחיץ !!
ואל תדאגי בקשר לקטנה נראה לי שאת לחוצה מידי תרגעי זה הכי חשוב מאמי !!!! תראי חדשות תנסי לאכול לשתות מלא ואז תלכי לרופא כדי שלא תצאי סתם מהבית !!
יש לי מוניטור ב 10 ואני לא הולכת !! מהפחד!!!!
תעדכני תרגישי טוב !!!
מאמי.... אני מבינה אותך לגמרי בובה שלי אבל נסי להירגע.... כן לגשת לבדוק לא להיות שאננים... נסי לדבר איתה לבקש שתזוז כי את דואגת.....
ובאמת חשוב לנסות להרגע זה מאוד חשוב לקטנטנים ואני פה אם את רוצה לדבר....
אוי אולגה זה כ״כ מפחיד.. ממש ברווזים.. תשמרו על עצמכם גם- אין לכם כ״כ מרווח עד הנפילה. ירדני יפתי תאמיני לי שדיברתי.. אפילו איימתי חחח- עכשיו נראה לי שיש תזוזות קטנות אז אני אחכה- אם לא אז כמה שאין לי חשק לצאת ובטח לא לרופאים- אני אלך! הנסיכה יותר חשובה..
מיטלי ;) מקווה גם.. שיהיה לכולנו בוקר טוב ושקט אמן!
מאמי בוקר טוב מבינה אותך כמה שזה מפחיד זוכרת בהריון כמה רעדתי וחששתי... עכשיו אני אצל אמא שלי במיתר ובבוקר גם שם נשמעה אזעקה
עינבי תעדכני מה קורהההההההההההה איתך התקשרתי לא ענית.......
חחחחחח..כפרות עליהם. מאמי את כבר בשבוע מתקדם להריון תאומים..אם משהו קורה ואת לא מרגישה אותם הרבה זמן-רוצי לרופא. מקסימום תהיי רגועה וגם תראי אותם אולי באולטראסאונד עד לפגישת האמת
לגבי הפגזות - אין לי כל כך מה להגיד כי זה מפחיד ואין מילים!
לגבי זה שהקטנה זזה - אני שמחה מאוד לשמוע1 אני רוצה להגיד לך ששלי משום מה עכשיו בקטע של יום לזוז כמו מטורפת ויום לנוח ולעשות טובה. יכול להיות שגם שלך ככה
מאמי אלה צודקת ממש מדברת מניסיון בבקשה תשמרי עלייך ועליהם