היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות הרבה זמן לא הייתי פה ניסיתי לא לחשוב על הריון אבל כמו שאתן יודעות זה קשה ודי לא אפשרי. קמתי הבוקר וכן כן שוב קיבלתי מחזור וזה מייאש כל פעם מחדש. החלפתי רופא הייתי אצלו בפעם האחרונה לפני שבועיים הוא ראה שאמור להיות ביוץ בקרוב היה ביוץ לפי הערכת ביוץ עשינו מה שיכולנו. שהייתי אצל הרופא שאלתי אותו מתי לחזור אליו אז הוא אמר לי שתהיה בהריון אבל אמרתי ואם אני יקבל אז מתי אז הוא אמר שנמשיך לנסות. כאילו מה אין איזה טיפול משהו !!!! הוא ראה שהכול בסדר בבדיקות שעשיתי אבל עדיין
8 תגובות
עמוד 1
היי אורית כמה זמן אתם מנסים ? האם בעלך עשה בדיקת זרע ? אם הכל תקין יתכן שזה הלחץ שמשפיע עליך ואת צריכה ללמוד להשתלט עליו כמה שזה לא קשה, אני יודעת שקל להגיד וקשה ליישם אבל אני בטוחה ששמעת את המשפט אני הולכת להגיד לא פעם אחת פה: מסתבר כשאת בלחץ יש הורמון במוח שאינו מופרש ובגללו לא מתרחש הריון.
בערך 10 חודשים. כן בעלי עשה בדיקה ויצא תקין תודה לאל אני ישתדל להירגע
זו סיבה עוד יותר טובה להתחיל להאמין שהכל עניין של לחץ ומחשבות שמשפיע עליך תקחי את עצמך בידיים
תראי חודש שעבר קיבלתי ב4.10 וגם ב30.10 זה הגיוני פעמיים בחודש? ומתי אני צריכה לבייץ?
26 יום ממחזור למחזור לדעתי תקין ביוץ אמור להיות שבועיים לפני המחזור הבא כלומר ביוץ משוער ב 16/10 היה אמור להיות אבל זה משוער אבל זה משוער בלבד לפי הבדיקות של הרופא מתי היית אמורה לבייץ ?
הגעתי אליו ביום ה12 והוא אמרהשזה קרוב זה התרחש ביום ה14 לפי הבדיקה הביתית. אם קיבלתי היום אז מתי הביוץ יהיה? או שיש בעיה?
עשית מעקב זקיקים ? אני לא השתמשתי בערכות ביוץ לדעתי הן לא אמינות יש בנות שזה הראה להן 2 פסים 3-4 ימים ברציפות וזה לא הגיוני חשבתי שהרופאכה אמרה לך על סמך מעקב אם לא תבקשי מעקב כדי שתדעי מתי יש לך ביוץ אחרי 10 חודשים אני חושבת שאת כבר יכולה לבקש אם היה לך ביוץ ביום ה 14 אז כנראה שגם החודש יהיה ככה
[אני מאוד מבינה אותך גם אנחנו מנסים פחות או יותר אותו זמן
אבל מישהי פה אמרה לי קחי את היום ש מגיעה כדי "לתאבל" אחרי זה תמשיכי להאמין ואני באמת מנסה ליישם את זה למרות שזה מאוד קשה