היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
עשיתי הבוקר בדיקת בתא ( 14 יום לאחר ההזרעה) אני ממש בלחץ למרות שבאותה נשימה אני יכולה לומר שאני לא אופטימית ומצפה לתשובה שלילית.... החלו לי מיום חמישי הפרשות חומות וטיפפפפה דם ... והייתי בטוחה ש- הגיעה אך זה הפסיק. זוהי ההזרעה השניה שלי... הראשונה הצליחה אך לצערי היה מחוץ לרחם.. מקווה בשבילי שאני יופתע ואקבל תשובה חיובית..מה שקשה לי להאמין..
מקווה לבשורות טובות... שבוע נפלא ......
13 תגובות
עמוד 1
עדי, המון המון בהצלחה, מקווה מאוד שתופתעי ותקבלי תשובה חיובית.. את אמרת שהיו לך דימומים בהריונות אז אולי זה סימן טוב ! מחזיקה לך אצבעות, מחכה לעדכון
המון בהצלחה , מאחלת לך תשובה חיובית והריון ארוך גם אני מכירה בנות שהתחילו את ההריון עם דימום שבוע טוב
יש לי הרגשה טובה לגביך! הלוואי ואני צודקת המון הצלחה יקירתי
שיהיה המוןןןןן בהצלחה!!! מחזיקה לך
אמן שיהיה חיובי..דימום יכול להיות גם מהשתרשות העובר ברחם..אני למשל בטוחה ב80% שאצלי לא נתפס כי אני כבר ביום ה10 אחרי החזרת העוב ואין שום דימום ולא כלום אז כניראה לא הייתה השתרשות.. [url=http://www.familylobby.com]
[url=http://en.picjoke.net]
המון בהצלחה
נו....מה קורה??
יש לך איחולי הצלחה גם ממני
תודה בנות יקרות! יצא שלילי כמו שחשבתי והרגשתי.... קבעתי תור לאסותא לפרופ' שולמן .. אני עושה עוד הזרעה אחת ואם היא לא תצליח אני עוברת לאסותא.... פשושה , איפה את מטפלת ?
היי עדי,
התבאסתי בשבילך פרופ' שולמן הוא אחד מהטובים, שמעתי עליו מהרופא נשים שלי. אני הלכתי על פרטי, אבל במידה ולא יצליח הטיפול הבא אני אלך ציבורי באסותא ואחד הרופאים שלהם הוא שולמן.
את בידיים טובות וצריך רק מזל!
שושה, תודה רבה... אפשר לשאול איפה את מטופלת ? כמה טיפולים עשית? ומה הבעיה אצלכם.... אם בא לך לענות אשמח...
אסותא ברמת החייל מקום מהמם ויחס אנושי וחם, המון בהצלחה!!