חוצפהההה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זוכרות שסיפרתי לכן ש"חברה" שלי כל הזמן שואלת נו יש משהו...
    ובהריון הראשון שלה לפני שנתים היא לא סיפרה לי בכלל שראיתי בטן...
    היא העלתה תמונות לפייס שלה והיא בהריון!!! אני ממש בהלם מהחוצפה שלה שהיא מעזה לשאול אותי כל חודש והיא בכלל לא סיפרה לייייייי.....
13 תגובות
עמוד 1
  • ממי, כבר דיברנו על זה וסגרנו שהיא לא חברה!!
    אז מה את מתרגשת?!?!??!
    תשחררי יקירה... בקרוב גם את תהיי, לא לשרוף אנרגיות על אנשים קטנים ומטומטמים
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • אולי היא יודעת שאת מנסה ולא נעים לה לספר כדי לא להכאיב לך
  • אני בדעה עם שיר, היא לא חברה ,ואפילו תמחקי אותה מהפייס, מי שלא מפרגנת/תומכת שלא תהייה בסביבתך ...
  • גם בהריון הראשון שלה היא לא סיפרה לי לפני שנתיים
    היא כל הזמן שואלת ומחטטת והיא אמרה שבזמן האחרון היא שומעת מלא סיפורים על בנות שעוברות טיפולים ואומרת לי מקווה שאת לא תזדקקי לזהההההה
    אני ימחק אותה מהפייסבוק
  • אויש מאמי איך אני שונאתתתתתתת אנשים כמוה!!!!!!!!!!
  • למה את בקשר איתה ?
    יש אנשים שצריך להתרחק מהם ושיגידו מה שהם רוצים , תעשי מה שטוב לך
  • ללבית אני מסננת אותה כברחודשים היא התקשרה חסוי הקרציה הזאת אז לא היה ברירה אלא לזרום איתה בשיחה

נושנושש תאמיני לי גועל נפש של חטטנים
    אצלי הכל רגיל עשיתי צילום רחם יום שני שיצא תקין
    חודש הבא נתחיל טיפול
    ואצלךך
  • הכל רגיל אצלי, התחלתי זריקות....
    מחר אני צריכה לעשות בדיקת דם ומעקב זקיקים לראות מה קורה ומה מתפתח ומה הלאה...
    אני מתה מפחד שגם הפעם אני לא יגיב, מחכה כבר למחר בבוקר לראות שיש לי זקיקים מפותחים
  • טליה תעשי לעצמך טובה ותסנני מהחיים שלך את מי שלא עושה לך טוב!
    בתקופה הזאת שאת עוברת חשוב מאוד שתהיי מוקפת בחום, תמיכה ואהבה. ובשביל זה אנחנו כאן

אז תהיי נחמדה, אבל תסנני ותורידי הילוך עד שהיא תבין את הרמז. זאת בחורה שכנראה ממורמרת מהחיים שלה ומחפשת התעסק בשלך. וזה שהיא בהיריון לא אומר כלום, היא כנראה לא מעריכה את זה כמוך ומנסה לבאס אותך בדרכה שלה כי כנראה שהיא מקנאה בדברים אחרים שלך.

אוףףף דברים כאלה יכולים להטריףףףף אותי
  • הי,
    אם יורשה לי, גם אותנו הרבה אנשים היו שואלים לפני שנכנסתי להריון עם הילדה שלי "נו,מה איתכם" "יאללה,אתם נשואים כבר מעל ל3 שנים"...היו ותמיד יהיו תגובות לא מתחשבות, מחטטות, אכזריות כאלה.
    אני תמיד אומרת לכולם "כשיהיה מה לספר את/ה תדע/י"
    תלמדי לסנן תגובות לא לעניין, בסוף צוחקים על כל חסרי ההתחשבות האלה.
    הכי חשוב אל תתרגשי
  • כמה שאתן צודקות בנות יקרות יש לי את התמיכה שלכן אתן מדהימות
    נוש בעלי האדיש עדין לא עשה בא לי להרוג אותו חחחחחחח ועוד שבוע אני צריכה לקבל אז כנראה נתחיל טיפולים עוד חודש
  • אני חושבת שאתם יכולים להתחיל טיפול למרות שהוא עדיין לא עשה בדיקה נוספת...
    תבדקי עם הרופא שלכם.
    אנחנו כן התחלנו את הטיפול למרות שבעלי עשה רק בדיקה אחת.
    רק עכשיו הבאנו לרופא בדיקה נוספת של בעלי....
    תגידי לרופא שאת לא רוצה לחכות עוד חודש ושתתחילו ובמקביל בעלך יעשה עוד בדיקה.
  • טליה מאמי, אנשים כמוה נמצאים בכל מקום.
    הגדולה שלנו היא להתעלם מהם ולא לספור אותם....

אין כל כך מה לעשות...
    תהיי בטוחה שאלוהים בוחן אותה בדרכים אחרות...
    קבלי ממני חיבוק ענק, ותמיד יש לך כאן על מי לסמוך ולמי לפרוק....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה