אולטראסאונד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני ממש ממש מתרגשת
    היום בערב יש לי אולטראסאונד ראשון
    ומכיוון שאני בערך שבוע 7+3 אני מקווה שאולי אני אשמע דופק וגם שהכול יהיה בסדר ב"ה

הקטע המצחיק הוא שדר הדר רשם לי פה לגבי הקפיצה שלי בבטא (קפץ לי כל יומיים בממוצע בערך פי 3.5), שיש חשד לריבוי עוברים ומסתבר שבמשפחה של בעלי יש כמה כאלה אז אנחנו מקווים לבדוק את העניין היום למרות שמה זה לא נראה לי
    יאללה שיגיע הערב!!!
6 תגובות
עמוד 1
  • בהצלחה, בעיקון בשבוע 7+ כבר רואים דופק אלא אם כן יש חישוב לא נכון של הביוץ.
    תהני מהבדיקה, לפני מיטב ידיעתי ההכפלה פי יותר מ 2 יתכן ומעידה על הריון מרובה עוברים אם כי לא חובה, בכל מקרה לא משנה מה יהיה העיקר שיהיה הריון בריא וקל.
    היום תוכלי כבר לדעת אם יש אחד או יותר

תהני
  • נטע, בשבוע שלך אולי אפשר לראות כבר דפיקות לב של העובר...
    גם אני הייתי מודאגת מגובה הבטא שלי (שבוע 5- 4,704 ו-5 ימים אחרי זה 15,000)
    אבל אמרו לי שגובה הבטא לא מעיד על מס' עוברים...
    לגבי קפיצה פי 3.5... לא יודעת... אבל מעניין מה שאת אומרת
    תעדכני אותנו אם יש לכם 2.. או 3
    מעניין לבדוק אם זו תיאוריה או באמת משהו מבוסס...
  • בהצלחה!! בשבוע כזה כבר סביר לראות דופק כמובן תלוי מה גיל ההריון בפועל.... זה מרגש... אפילו שזה רק נקודה מהבהבת על המסך :). תהני ותעדכני אולי אפילו תראי 2 דפקים!
  • שיהיה לך בהצלחה!!

אני עברתי את הבדיקה הזו שבוע שעבר ממש התרגשתי לראות עובר קטן וחמוד עם דופק.

• בהצלחה!!! בשבוע כמו שלך אני בטוחה שיראו דופק!!!
    ורק לידע כללי, הגבר לא עושה את התאומים, גם אם יש במשפחה היסטוריה ארוכה של תאומים, רק האישה יכולה, כי הרי היא זו שמבייצת!!!

רותי
  • בובי, בהצלחה!!!
    אצלי בשבוע 6 כבר ראו דופק אז אני מאמינה שיראו אצלך...
    תעדכני מה קורה.....
    רווית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה