צילום הריון בחינם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות,
    אני לירן צלמת הריון
    במטרה להעשיר את תיק העבודות שלי אני מחפשת בנות הריוניות פוטוגניות שיבואו לסטודיו שלי להצטלם לתיק העבודות, הסטודיו ממוקם בקרבת נתב"ג,
    הצילומים הינם חינם, התמונות ילוו אותי בכל פרסום של העסק (אתר, פייסבוק וכדו')
    אם את מעוניינת נא שלחי תמונה למייל [email protected] ופרטי התקשרות
    יום טוב

:)
5 תגובות
עמוד 1
  • לא הבנתי למה את צריכה תמונה למייל ?
    אני רוצה לבוא...
  • היא רוצה לראות שאת מספיק פוטוגנית ... בקיצור, שאת כוסית
  • סליחה, אבל זה לא קצת לפספס את ההריון?
    לדעתי, כל המטרה של צילומי הריון זה להיות מספיק מקצועי בשביל להפוך אותי לכוסית, אפילו אם אני מלאה בצקות, ורידים וסימני מתיחה.
    מה החכמה לקחת בנות פוטוגניות ולצלם אותן? את זה גם אני יכולה לעשות, לא צריך להיות צלמת בשביל זה...
    אבל זו רק דעתי

• צודקת!
    אני עשיתי צילומי הריון, אני ממש לא כוסית ובתמונות אני נראית מהמם!!!
    פוטושופ...
    עשיתי בסטודיו "התחלות". ממליצה בחום!
  • מסכימה עם הבנות..אני הייתי פיל מהלך בהריון ורק בגלל כל הבנות הפוטוגניות בתיקי העבודות לא הלכתי על צילומי הריון בעצמי..מכל ההריון יש לי אולי 3-4 תמונות..וגם זה-חלק בבית החולים.

דברו איתי בפייסבוק

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה