היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מי מכן משכיבה את התינוק על הבטן בזמן שאנחנו ערים כמובן והתינוק ישן? אני כבר קלטתי ואני גם יודעת כשאני משכיבה את יהב על הבטן הוא ישן כל כך טוב וכמובן שרק בשעות היו כשאנחנו ערים ועם בייבי סנס למרותאני לא סומכת רק עליו. חבל שאני לא יכולה גם בלילה
18 תגובות
עמוד 1
מהיום הראשון אמילי ישנה על הבטן
גם יותם וגם ניצן ישנו על הבטן כמעט מ0.. גם בלילה הכי טוב על הבטן
אני יודעת שזה לא בריא ואני יודעת בדיוק למה זה גורם וכו ועדיין שניהם ישנו על הבטן
שאת ערה אני לא מבינה מה הבעיה
שני הילדים שלי ישנו על הבטן מהיום הראשון!
אני אצל טל עשיתי טעות והשכבתי לישון על הבטן כשהייתי ערה אבל צ'יק צ'ק הוא התרגל לישון רק על הבטן ולא הסכים להרדם על הגב גם בלילה. ממליצה לך לא להרדים על הבטן אלא להשכיב רק כשער לצורך התרגול. (כרגע הוא בטח לא כ"כ ער אבל עוד שבועיים שלשה כבר בטח יתחיל לפתוח איזה פער בין השינה).
ילד יפה של אמא
כן גם אני משכיבה על הבטן וכך היא סובלת פחות מגזים
שני הילדים שלי שכבו על הבטן מהשבוע הראשון
על הגב הם היו בוכים ואיך שהפכתי לבטן הם נרגעו, גם כשהיו ערים
איך אתן עושות לי חשק להשכיב על הבטן. הודיה ישנה על הבטן גם בלילה מגיל 0.. פשוט החלטתי שאני מקשיבה להנחיות של משרד הבריאות, שנאמרו כמה שנים אחורה..
את שניהם השכבתי מהתחלה על הבטן, ישנים טוב, רגועים...לשיקולך
אין כמו לישון על הבטן גאיה ישנה תמיד על הבטן מגיל 0 ינאי רצה רק על הגב..ותאמת זה ניכר.הוא מאוד חלש בחגורת הכתפיים ובכלל הוא יותר דרדל'ה ממה שגאיה היטתה.לא יודעת אם יש קשר אבל אני בעד להרגיל לישון על הבטן..יש בייבי סנס..למי שכן משתמשת- אני לא
כל שלושת הילדיי תמיד ישנו רק על הבטן
את אור השכבתי על הגב - עד שהיא התרגלה לזה - התחרפנו חבל"ז
לינוי מיום ראשון - על הבטן
עם ליאור בהתחלה פחדתי-עד שגיליתי עד כמה זה עוזר לה
בס"ד
עילאי היה ישן על הגב..
ליאל על הבטן גם ביום וגם בלילה.. היא ישנה ככה יותר טוב
אופיר בהתחלה על הגב ואז שכבר העברתי אותה לבטן זה היה מאוחר היא הייתה צריכה פזיותרפיה. את שחר כבר אתמול שמתי על הבטן וראיתי איך שהיא ישנה יותר טוב
את שניהם השכבתי על הגב ולא היתה להם שום בעיה
] ]
אגב..לגבי הנחיות משרד הבריאות זה משתנה בערך פעם בעשור
ששיראל נולדה- היתה הנחיה חד וחלק - אסור להשכיב על הגב ! רק לצד או על הבטן
עם כל ההנחיות האלו...שדן נולד..ועוד בתינוקיה היתי באה לקחת אותו לחדרי - ראיתי כל התינוקות ב"אמבטיות" שלהם על הגב , שלי - על הבטן !!! אמרו לי אחיות שהוא צורח בלי הפסקה על הגב ועל הבטן- יושן יופי
אגב..כנראה זאת גם הסיבה שהוא התחיל להרים ולהחזיק את הראש ממש מוקדם ! חיים שלי