עזרה בבקשה דחוף- צירים?! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בלימודים ובין קורס לקורס פתאום התחיל לכאוב לי הגב בצורה משמעותית וחזקה שקצת מנעה ממני לנשום אפילו. הבטן מתקשה והעוברית בפנים זזה המון והבטן קצת כואבת בצדדים..
    אני לא יודעת אם זה צירים... הכאב הזה קרה לי למשך כמה שניות (לא ספרתי) בערך 4 פעמים בשעתיים האחרונות.
    אני טיפה לחוצה כי סיפרו לי לא מזמן שמישהי לא הרגישה את הצירים ורק היו לה כאבי גב ועד שהיא נסעה לבי"ח בסוף היא ילדה בדרך...
    כמובן שיש לי עוד זמן וכו' אבל לא יודעת אם זה צירים או לא...
    תעזרו לי

11 תגובות
עמוד 1
  • תנסי לנוח ולשתות
    אם זה צירים זה יתגבר כי כרגע אין סיבה לנסוע למיון

• מאמי אל תדאגי
    אם זה צירים את תדעי טוב מאוד

ללדת בדרך את לא תלדי, הלוואי זה יהיה כל כך מהר

• אם זה ימשיך אז זה צירים
    ואם יפסיק לכמה שעות אז לנוח הרבה
    וזה יעבור יכול להיות שמלחץ מתפתחים צירים
  • זה נשמע כמו צירים. ממליצה על מנוחה מיידית עם רגליים למעלה ולהתחבר לנוזלים!

• אני הייתי ניגשת לרופא רק כדי לבדוק שהכל תקין...לא יכול להזיק
  • מזל שאתן פה..... תודה

• אם זה כאבים חדים לכמה שניות
    זה לא אמור להיות צירים
    כי צירים זה למשך דקה
    והם מתגברים.....

היה לי את זה בשבוע 32-34 כאבים עזים לכמה שניות והבובה לא הפסיק לזוזו ועוד יותר הכאיבה!

תשתי הרבה מים ותנוחי

• נשמע כמו צירים. במיוחד בגלל הקטע שזה מקל לזוז. תנסי באמת לשתות המון ולנוח. ואם בא ציר לשכב על הצד זה יכול להקל.
  • לי זה נשמע כמו צירים.
    כשהיו לי צירים לא יכולתי לא לשבת ולא לשכב.רק לזוז או להיות תחת זרם מים במקלחת .
    אצל כל אחת זה שונה.
    אני ממליצה ללכת להבדק.
    55555
  • ואיי תרגישי טוב מאמי !!!! תעדכני

האמת אני לא יודעת אבל לפי מה שאמרו לך יש מצב שכן
    תנוחי תשכבי קצת תשתי תואכלי ואז תראי
    עם לא גשי לעשות מוניטור הכי טוב

אני גם עכשיו בדרכי לעשות !
  • עדכון- בנתיים אני שותה המון אבל לא עבר לי, בעיקר כי יש לי פיפי כל רבע שעה ואני חייבת לרדת קומה בשביל שירותים ואז לעלות חזרה... בקיצור אני חושבת שאם תוך חצי שעה זה לא עובר אני אחזור הביתה לנוח. ואם אז זה לא יעבור אחכה לבעלי וניסע למוניטור יחד. אני לא רוצה למהר כי אין טעם...פעם היו לי כאבים (לא כאלה אבל אחרים) ואחרי מנוחה זה עבר אז אני מעדיפה לנסות את זה.

מיכל- זה לא כאבים חדים זה כאבים שבאים פתאום ואחרי כמה זמן חולפים. אני לא מצליחה לתזמן..לא יודעת כ"כ איך עושים.

תודה על הדאגה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה