רעלת הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד"ר הדר שלום רב,

אני בת 31, בשבוע 36+5 היום.

לפני שבוע עשיתי בדיקת דם בה כל התוצאות היו תקינות. כשניגשתי לבדיקה שגרתית אצל הרופא שלי ביום חמישי היה לי לחץ דם 140/91(כאשר לאורך כל ההריון הוא נא בין 125 לבין 133). הרופא אמר שזה לא תקין ויחד עם זה שמתנפחות לי הידיים ולפעמים יש כאבי ראש שלח אותי לבדיקות דם נוספות + בדיקת קרקעית העין על מנת לשלול רעלת הריון.

אני חייבת לציין כי ההמוגלובין עומד על 13.10.

בתוצאות החדשות שהתקבלו היום הכל תקין חוץ מבדיקה בשם
    ALK. PHOSPHAT אשר ערכה עומד על 206 כאשר רשום בסוגריים כי הטווח אמור להיות בין 30-140.

1. שאלתי אליך מהי הבדיקה הוז והאם הערך הגבוה הזה אכן מצביע על רעלת הריון?
    2. שאלה נוספת מהי בדיקת ANA שטרם בוצעה על מה היא אחראית? האם אמור להיות מספר או תוצאה שלילי או חיובי ומהו התקין?

אני מודה לך מראש על העזרה ומאחלת שבוע טוב!
    ג'ני
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

1. AlkPhos תמיד גבוה בהריון, ואים קשר בין הבדיקה הזו לרעלת הריון
    2. Anti Nuclear Antibodies זו בדיקה שקשורה למחלה הנקראת לופוס
    ועל פי הנתונים שהצגת איני מבין מדוע עלייך לבצע את הבדיקה הזו

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה