למי צריך להתחיל השבוי???? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בננות למי צריך להתחיל השבוע??????
16 תגובות
עמוד 1
  • לי. ואעדכן שלפני מספר דקות גיליתי שקיבלתי. אז לפחות החודש יצאתי מהמירוץ לתינוק! ובנימה אופטימית : מקווה שזהו היום הראשון של ההריון שלי (בע"ה!)

מאחלת לכולכן שלא תקבלו החודש ושהחודש יהיה החודש שלכן!!
  • אויי מאמי מצטערת לשמוע...

כמו שאמרתי ככל שזה מרחק כך זה יותר מתקרב......

בעזרת השם חודש הבא
  • אז אני גם... ביום השני של ההריון... חחח...
    קיבלתי אתמול...
    שיהיה חודש מעולה!
  • לי צריך להתחיל מחר , מקווה שלא כרגע יש לי כאבים בחזה בצד שמאל כמו לפני מחזור וכאבי בטן של מחזור . עד היום תמיד הייתי בודקת לפני כי הסקרנות הייתה הורגת אותי, אבל חבל על הכסף ועל האכזבה עדיף לחכות לאיחור יותר אמין
  • שליבר את צודקת!! היום זה ה28 יום שלי אבל לפי 2 המחזורים הקודמים אני סופרת 32 יום.... אז ניראה מה יהיה....
  • ביום רביעי זה ה28 שלי (עוד יומיים) ואני כבר כמה חודשים מקבלת כל 28 יום... האמת שאין לי כל כך הרגשה על החודש הזה...
  • בעזרת השם בננות אדווה שליבר מחזיקה לנו מיליון

האמת שאני לא מרגישה כלום בנתיים לא בחזה ולא מיגרנות שיש לי בדרך כלל לפני מחזור. מוזר....

אדווה אני גם הייתי אצל חמותי סופש אומנם, אבל זה בהחלט
    לא עצר בעדי כבר לא מעניין אותי מצידי שישמעו גם
    חחחח.......
    יאללה יאלה יאלה שיעברו הימים!!!!!!!
  • חחחחח קורעתת מאמי...

זה פחות העיניין שישמעו, אין ממש תנאים הכל אחרת שאתה בבית שלך בפינה שלך אני כבר חודש פה עוד רגע תולשת לעצמי את השערותתתתתת

וגם הייתי עם דלקת חזקה בדרכי השתן לכן, לא יכולנו לקיים יחסים
  • וואי אני בהלם עשיתי עכשיו בדיקה ויצא חיובי!!!
    ישר הראה 2 פסים
  • ווואאאאאיייי מאמי זה מדהים!!!!!!!! מזל טוב!!!!!!!!" מתי היית אמורה לקבל ???
  • היום, ועשיתי את הבדיקה הביתית היום
  • וכמה ימים חיכית 28??? או יותר???
  • אני מקבלת כל 28 ימים בדיוק, היום זה היום ה- 28
    לי זה הריון אחרי הפלה (גרידה) לאחר הריון שלא היה דופק לעובר בשבוע 8
    לכן לקח זמן עד שקבלתי מחזור אחרי הפלה ועד שהמחזור חזר להיות כל 28 יום. מה שמעניין הוא שבשני ההריונות נקלטתי בחודש החמישי וזה השלישי גם בחודש החמישי.
  • וואי שליבר זה נהדר!!!! אצלי אתמולמהיה 28 יום.... אבל לפי שני המחזורים האחרונים התחילו לי אחרי 32 יום
  • אני ממש מתפתה לעשות בדיקה.............
  • אני מבינה אותך לגמרי, עד עכשיו הייתי בודקת תמיד לפני מהסקרנות, גם הפעם אמרתי לעצמי לא לבדוק ולחכות לפחות למחר אבל לא יכולתי להתאפק
    אם את אמורה לקבל עוד 4 ימים יש בדיקות שמגלות לפני, אבל גם זה לא בטוח וגם זה יכול לאכזב כשהתוצאה שלילית תלוי בך.
    בגדול עדיף לחכות ליום של המחזור
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה