מפנה את השאלה גם אליכן- מתלבטת לגבי קיסרי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות, אני מהפורום השכן
    נסיך קטן שבבטן, מחכים לך באהבה גדולה!!
10 תגובות
עמוד 1
  • אני אומנם מעולם לא עברתי קיסרי אבל שיהיה לך בע"ה בהצלחה
    ותצאי עם ידיים מלאות

שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר

גל

מאי

טל

שי

מתן
  • בתור אחת שעברה את שניהם, קיסרי חירום בראשון וואגינאלי בשני, אני יכולה לומר בלב שלם שאין כמו לידה ווגינאלית
    גם אני, בדיוק כמוך, חששתי...שכן בקיסרי חותכים הולכים וזהו ולעומת זה בלידה, השם ירחם יכול להיות שעה וחצי ויכול להיות 18 שעות
    אבל ההחלמה-אין מה להשוות, במיוחד שכבר יש לך ילד בבית שזקוק לך עכשיו יותר מתמיד.
    שעתיים אחרי לידה כבר הסתובבתי במחלקה נינוחה ומאושרת בעוד שבקיסרי גם אחרי שבועיים את עוד מרגישה כאבים.
    לדעתי שווה לנסות
    בהצלחה
  • הייתי מקשיבה לרופא שלי ולא לוקחת סיכונים.
    בהצלחה בכל החלטה

• אז לי היה בדיוק את אותו מקרה כמו שלךואני בחרתי ללכת עם המלצת הרופא ולעשות קייסרי שני, ההחלמה בשבילי לא הייתה קשה בכלל גם לא בראשון ובשני בכלל הייתה קלה יותר.
    את עידו (השני) ילדתי בקנדה וכאן העניינים קצת שונים, בלידה רגילה את משתחררת הבייתה אחרי לילה ובקייסרי אחרי שני לילות אז זה ממש לא נורא, כאן גם עושים תפרים נמסים מה שמקל מאודדדדד על ההחלמה ואם יש לך אופצייה אםילו הייתי אומרת לך לשלם על זה.
    אני בחרתי ללכת על קייסרי כי לא רציתי שוב לסבול ובסוף קייסרי, חבל לי על הזמן והכאבים.
    מה שתבחרי בהצלחה!
    [url=http://postimage.org/image/2cuhm5rvo/]

• גם אני הייתי מקשיבה להמלצת הרופא.
    אני ילדתי בלידה רגילה ובניתוח יזום, בפעם הבאה זה יהיה שוב ניתוח
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• אני מתכוונת לעשות ניתוח קיסרי יזום ...בהתחלה גם לי היו חששות ודאגות ,למרות שעשיתי ניתוח קיסרי והכל היה מושלם...אבל בסוף אני הולכת לניתוח עם לב שקט!!!!....
  • אחרי לידה ראשונה שהסתיימה בקיסרי שניה בטוח תהיה קייסרי בלי לחשוב פעמיים ..........
    הספיק לי פעם אחד 30 שעות , זירוזים וטיפול נמרץ .
    כאן יש לך שליטה די מלאה על עניין של תכנון והתארגנות .
    לגבי אחלמה אני אחרי שבוע חזרתי לתפקוד מלא .
    http://www.holdthatpic.com/
  • גם אני הייתי מקשיבה להמלצת הרופא....

אם הלידה הראשונה הסתיימה בניתוח - לא הייתי חושבת פעמיים
  • מניסיון אני יכולה לומר לך (לפחות מהניסיון שלי) שרופאים לא סתם דוחפים לקיסרי
    אלא להפך - הם תמיד ינסו לעשות הכל כדי לאפשר לידה רגילה

במקרה שלי לדוגמא גם ההריון הראשון הסתיים בקיסרי חירום ובשני פשוט בחרתי קיסרי יזום, ולא הפסיקו לשכנע אותי לנסות לעבוד לידה רגילה... (לא הצליחו
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• תודה בנות!!!
    נסיך קטן שבבטן, מחכים לך באהבה גדולה!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה