ערך נמוך (מאוד) בבלוטת התריס Tsh - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, היום עשיתי בדיקות דם מקיפות והכל תקין חוץ
    מהערך של הTSH שיצא 0.19...

בהיריון הקודם מעולם לא היה לי ערך כזה נמוך

מה זה אומר? האם עליי לדאוג?
5 תגובות
עמוד 1
  • בלוטת התריס אחראית על ההורמונים בגוף.
    לי יש ערך נמוך מאז ומתמיד.
    את חייבת לפנות לרופא, יש את התרופה אלטרוקסיןף זה כדור שנוטלים בבוקר על בטן ריקה.
    לא יודעת אם מותר בהריון.

בעקרון כשזה נמוך, אז משמינים בלי סיבה (כמו שקורה לי עכשיו)
    עייפים
    יכולות להיות בעיות בראייה.
  • אם את בשליש הראשון זה הגיוני. זה בדר"כ מסתדר בשליש השני. גם לי היה ואז הסתדר בשליש השני ואז זה לא אומר כלום. אם לא מסתדר רצוי לפנות לרופא לקבלת תרופה כי זה עלול לפגוע לא רק בך אלא גם בעובר (חס וחלילה ייצא תינוק "מפגר")

תעקבי אחרי זה ובהצלחה

• אין לי מושג
    אבל תתיעצי עם רופא שלך
  • גם לי זה קרה בהיריון השני הערכים של בלוטת התריס ירדו ממש עשיתי כמה פעמים בדיקות דם הערך היה ממש נמוך שלחו אותי לאנדוקרינולוג והוא הסביר לי שבשליש הראשון זה קורה להרבה נשים ובדרך כלל זה מסתדר לקראת השליש השני וכך היה אצלי
    עדיף שפשוט תהיי במעקב
    אגב לגבי הכדורים אלטרוקסין זה מטפל בתת פעילות ולא יתר פעילות

]
    ]
  • תלכי עם התוצאות בדיקות לרופא
    מקווה שזה שום דבר והכל בסדר
    נשיקות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה