עדי....... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה קורה איתך? יש תשובות?
32 תגובות
עמוד 1
  • מקווה שיש לך תשובה חיובית
  • נוו....?
    מחכים בקוצר רוח לתשובה חיובית!!!
    הלוואי שנעלמת כי הלכת לחגוג עם הבעל את הבשורות!!!

• מקווה לבשורות טובות
  • תודה בנות יקרות...
    שלילי כמו שחשבתי והרגשתי..., סבב אחרון להזרעה ובהמלצת הרופא שלי ובמקביל קבעתי תור לאסותא לפרופסור שולמן
    יום נפלא...
  • הי,
    רוצה רק לומר לך שאני מטופלת של פרופסור שולמן והוא אחד הטובים אם לא ה....
    הקליניקה הפרטית שלו ברמת החייל, ממש כמה מטרים מאסותא החדש.
    אני אצלו שנים (יש לי ילדה מטיפול אצלו) ושלחתי אליו מקרה קשה של בחורה, גם היא ילדה תינוקת מקסימה לפני 6 חודשים.
    תדעי שיש לו אחוזי הצלחה מהגבוהים!!!
    בהצלחה
  • ליאת תודה רבה............
    התלבטתי למי לקבוע באסותא והפקידה אמרה לי תלכי לפי האינטואיציות שלך וקבעתי אצלו...
    איך הוא ? מה את יכולה לספר לי עליו.... אני לחוצה מזה מאוד...... זאת הפעם הראשונה שלי אצל רופא פוריות עד עכשיו עשיתי רק הזרעות....
  • היי דיידוש... קודם כל בהצלחה ובשעה טובה.... נכון שמחפשים את הכי טוב והכי מומחה...
    אבל תדעי ותאמיני שהכול מלמעלה...
    אני התחלתי את הטיפולים שלי אצל פרופסר משיח שנחשב בין הטובים בתחום,
    עשיתי טיפול 1 שנכשל ואז החלתי שאני עוברת
    (אני גרה במרכז והיה לי מאוד קשה הריצות ונסיעות לתל אביב...)
    עברתי ליח' IVF בקפלן והופ....
    טיפול ראשון יחיד ומנצח שאת התוצאה שלו את יכולה לראות בחתימה שלי........
    אז באמת שהכול משמים.... אני לפחות מאמינה ככה.

דבר נוסף יקירה....
    תנשמי עמוק אין לך ממה לחשוש והשד ממש לא נורא כמו שחושבים....
    הרבה אמונה ,תקווה, שמחה ומטרה אחת קדושה ששווה את כל המאמצים

בע"ה בקרוב בשורות טובות לך ולכולנו
  • עדי מאמי, ממש קיוויתי שהתוצאה תהיה אחרת....
    מאחלת לך הצלחה בטיפול החדש...
    הלוואי ויבוא מהר.
    קבלי ממני חיבוק ענק!!!

• תודה רבה בנות יקרות...
    קרן בהצלחה ביום חמישי יקירתי !!
    בקרוב זה יגיע, תודהההה רבהההה הילדה שלי גדולה מנועה שלך ב-3 חודשים....
  • גם אני אצל שולמן באסותא. נפגשתי איתו החודש ואני מתחילה תהליך מבחנה החודש. נחמד לשמוע שהוא טוב , מרגיע משהו. בהצלחה לכולן.
  • לכל המנוסות, איך צולחים את ההרדמה? זה לא נורא נכון?אשמח לשיתוף
  • מירב , איזה בדיקות פרופ׳ שולמן ביקש ממך כדי להתחיל טיפול...
    אני נפגשת איתו ורוצה לבוא עם כל הבדיקות כדי להתחיל ישר טיפול...
  • הי,
    תראי, הוא מקצוען על!!! גם אני עשיתי אצלו רק הזרעות ולר הפריות.
    הוא איש קפדן, רציני, אחראי ואדם טוב.
    תדעי שהוא לא מסביר הרבה ולי זה היה חסר בהתחלה, אבל גם התעניינתי בעצמי וגם פחות התביישתי אז העזתי לשאול....
    אם את מגיעה לקליניקה שלו, קחי אוויר כי בדרך כלל מחכים הרבה זמן בתור וזה מבאס.
    אני כל כך סומכת עליו מבחינה מקצועית (המליצו לי עליו מלאאאאא) שעשיתי אצלו בהריון עם הילדה שלי, את כל הבדיקות האפשריות (כולל מי שפיר) ונשארתי אצלו בפרטי גם במעקב יומיומי - לא בהריון.
    הוא מנהל היחידה של הפריה חוץ גופית במאיר גם.
    אז בהצלחה שיהיה לך, אני מאוד בוטחת בו (אגב, אהיה אצלו ביום ב' הקרוב)
    ליאת
  • בקשר לבדיקות....
    לא זוכרת בדיוק מה הוא ביקש לעשות בזמנו,אבל נדמה לי שפרופיל הורמונלי, תוצאות זרע של בעלך וכמובן אולטרסאונד (שם גיליתי שאני פוליציסטית).
    כשיהיו לך תוצאות, יגידו לך לפקסס למרפאה כדי שהוא יעבור עליהן וייתן לך הוראות לטיפול.
  • היי ליאת , תודה רבה על התגובה ...
    כמה הזרעות עשית אצלו , על בסיס זריקות!
    אני גם אהיה אצלו בהתחלה בהזרעות על בסיס זריקות...
    איזה בדיקות הוא מבקש כשמגיעים אליו...
    יש לי מוכן :
    פרופיל הורמונלי
    צילום רחם
    אולטרסאונד אגן
    בדיקת פאפ
    בדיקת איידס
    בדיקת צהבת
    בדיקת נורולוג שד
    בדיקת זרע של בעלי
    יש עוד משהו? עכשיו את כמ עושה אצלו הזרעות ?
  • עדידושששש,
    יקירתי מחבקת אותך חזק חזק...
    את בדרך הנכונה הכל יהיה בסדר...
    אל תחששי, ההרדמה שטויות!!! אחרי שמתעוררים מעט כואב בבטן התחתונה, משכך כאבים עוזר.... ההחזרה זה כמו הזרעה אפילו פשוט יותר..

מחזיקה לך אצבעות....
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • היי עדי,קודם כל המון הצלחה,וכמובן המון סבלנות ,גם אני אתמול נפגשתי עם שולמן באסותא והוא בנה תוכנית טיפול,לגביי הבדיקות נראה לי שיש לך הכל,לגביי ההרדמה כמו ששיר רשמה לך אין לך ממה לחשוש קצת כואב אחרי שאיבה והחזרה היא כמו תהליך ההזרעה,מתוקה שיהיה לך בהצלחה וכל מה שתצטרכי אנחנו כאן בשבילך!!!
  • אני הגעתי לשולמן לאסותא, קיבלו אותי מאוד יפה שם. הגעתי מוכנה עם כל התיק שלי מהרופא הקודם. בדיקות זרע, צילום רחם בדיקות גנטיות, מעקבי זקיקיםלאורך השנה האחרונה ופירוט הטיפולים שעברתי. נשחלתי על ידו לעשות פאפ שוב, בדיקות דם הכוללות איידס, צהבת B צהבתC , ממוגרפיה וכירורג שדאה ושתן. בעלי גם הוא נשלח לבדיקות דם, גם לאיידס וצהבות וזהו נראה לי. אני ממש בעיצומן של כל הבדיקות מכינה את עצמי לתחילת הטיפול שהתעכב קצת בגלל החגים. הוא דיי התרכז בדפים שהבאתי לו ופחות בי אבל בסדר , אמפתיה כנראה נקבל במקומות אחרים. הוא היה מאוד עינייני אבל מבחינתי זה מצויין גם כך העיקר שהעבודה תבוצע
  • עדי, הצטערתי לשמוע..
    קיוויתי לתשובה חיובית.
    מאחלת לך שזו תהיה האכזבה האחרונה ולא תצטרכי לעבור להפרייה וההזרעה הזאת תצליח.
    אני מתפלאה שאחרי 3 הזרעות שולחים אותך להפרייה. במרפאה שלי עושים 6 סבבים של הזרעות (אם הצילום רחם תקין).
    שיהיה המון בהצלחה, ואני בטוחה שיהיו תוצאות טובות בקרוב
  • אפרת ... אני לא מאמינה שישר אחרי 3 הזרעות יעבירו אותי להפריה אני חושבת שיתנו לפחות עוד 2 הזרעות עם זריקות אני עוברת למרפאת פוריות מכיוון שאני עשיתי הזרעות לא במרפאת פוריות ושם אי אפשר לתת לי את הזריקות....
  • אותי אחרי הזרעה אחת העבירו להפריה, תלוי במצב... ואצל מי את מטופלת... בדרך כלל בפרטי ניתן לעלות כיתה בשלב מוקדם יותר... אותי הרופא לא רצה למשוך... לא היה טעם...
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • שיר... החודש את עושה החזרה ממוקפאים ?
    איך זה הולך ?
  • אני אחרי 3 הזרעות עברתי להפריות...

בהצלחה
  • בקרוב זה יגיע , למה העבירו אותך אחרי 3 הזרעות להפריות ...?
    אני מאוד רוצה כדי למשוך סתם זמן מיותר... אני כבר 32
  • יש לנו בעיית זרע ובגלל שהרופא ראה שההזרעות
    לא מצליחה החליט שעדיף לעבור להפרייה אני כמובן הייתי מאוד בעד למרות השוק והפחד... ראיתי לעייני את המטרה ואת הזמן היקר שבורח לי....

הזרעה היא בעצם החדרה של הזרע לתוך החצוצרה משם הזרע אמור למשיך לבד ובכוחות עצמו אל תוך חלל הרחם להיפגש עם הביצית ואז נוצרת ההפרייה...
    ברגע שהזרע חלש זה אומר שאין לו מספיק כוחות להמשיך הוא מתעייף באמצע ולא ניפגש עם הביצית...
  • הי עדי,
    בטיפול הראשון עם גונאל, נכנסתי להריון. עשינו אצלו 2 הזרעות, במרפאה הפרטית שלו יש 2 בנות מקסימות שניתן לקבוע לעשות השבחת זרע והוא עשה לי את ההזרעות יומיים ברציפות - כך קיבלתי את בתי המדהימה שהיום בת 3!.
    הוא מקצוען ברמות, פדנט וסופר קפדן. בחיים לא יגיד לך משהו אם לא בטוח
    ב100%.
    נדמה לי שיש לך את כל הבדיקות הרלוונטיות. הוא יעשה לך אולטרסאונד במקום ומשם יתן הוראות לטיפול.
    כפי שסיפרתי לך, שלחתי מישהי עם בעיה קשה מאוד, שחשבה שלא תהיה אמא לעולם ואחרי כמה חודשים של טיפול היא נכנסה להריון בהפריה חוץ גופית וילדה תינוקת בריאה ומהממת.
    בקרוב אצלך
  • אגב,
    מתי יש לך תור אצלו?
    ספרי לי איך היה לך...אם בא לך.... (גם המזכירות נחמדות)
  • היי ליאת ...
    איזה כייף לשמוע.....
    יש לי תור אליו ב-15.11...... אשמח לשתף.....
    קיבלתי היום מהרופא נשים שלי הפניה לעוד בדיקות דם ולבדיקת שד וכמובן לבעלי גם בדיקות דם....
    אם הבנתי נכון טיפלת אצלו בהזרעה על בסיס זריקות ונקלטת ?
    מה הבעיה אצלכם....? איך זה הולך עם זריקות ... עשיתי עד עכשיו 2 עם איקקלומין ...
    יש לי ילדה מהריון טבעי ואני מקווה שאני יצליח להיקלט שוב מהזרעה....
    תודה רבה על השיתוף !!!
  • בהצלחה בטיפול הבא עדידוש!
    שולמן הוא אחד הטובים!!!
  • תוד רבה שושה היקרה גם לך !!!
  • הי עדי,
    בהתחלה הוא נתן לי איקקלומין והטיפול לא צלח (הזרעה), מייד אחרי זה נתן לי מרשם וכבר בטיפול הזה נקלטתי בהזרעה וילדתי ילדה.
    אני פוליציסטית, אין לי ביוץ והמחזורים שלי מגיעים פעם ביובל כשאני לא לוקחת גלולות...הוא גילה את זה למעשה...אף רופא אחר מהקופה לא אמר לי אף פעם כלום.
    לבעלי אין בעיה ובכל זאת עשינו השבחת זרע כי זה מעלה את הסיכויים. כמו שסיפרתי לך, ישנן 2 בנות שניתן לתאם מראש כשיגיע התאריך הרלוונטי והן עושות את זה באופן פרטי (משהו כמו 500 ש"ח).
    בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה