בנות אין מחזור עדיין 39 ום עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולכן
    אני כבר היום סוגרת 39 יום ללא מחוזר
    היום התחיל לכאוב לי החזה
    מה שלא קרה בעבר
    עשיתי שוב בדיקה ביתית שלילי
    השם יודע מה קורה איתי כי אני ממש לא
    אין לי מושג מה לחשוב
6 תגובות
עמוד 1
  • למה את לא הולכת לעשות בדיקת דם?????
  • הי סיון,
    המחזור שלך סדיר בדרך כלל? כל כמה זמן הוא מגיע? אם הוא אכן סדיר ו-38 יום זה חריג - הייתי רצה לעשות בדיקת דם, בתקווה לגלות הפתעות נעימות:)
    בהצלחה,
    ענת
  • המחזור שלי סדיר 28

עשיתי בדיקת דם כ3 ימים אחרי איחור יצא קטן מ3
    וביום חמישי עשיתי בדיקת דם שהיה שבוע לאיחור ויצא גם קטן מ3

כך שאני ממש לא יודעת מה לחשוב מעולם לא איחר לי לפי מה שאני זוכרת
    ועם כן איחר ולא עקבתי אני מאמינה שזה היה ליום יומיים לא יותר מיזה

והמבדיקות שלי ב8 חודשים האחרונים אני 28 יום

אין לי מושג מה לחשוב אני מאד מבולבלת מצד אחד אבל מלאת תקווה שאולי פתאום יוודא לי שאני כן נקלטתי והיה ביוץ מאוחר כמו לחלק מהבנות פה
  • הי סיווני,

אני מקווה בשבילך שיהיה מדובר בביוץ מאוחר. בכל מקרה, התייעצת עם רופא? זכור לי שמישהי בפורום קיבלה כדורים לשם קבלת מחזור, שאינם מזיקים לך או לעובר במקרה של היריון. חשבת אולי לקחת אותם?

בכל אופן, שיהיה בהצלחה.
    יפעת.
  • תראי יכול להיות שאת בהריון ויכול להיות שהגוף שלך ממש מכין את עצמו,
    ואולי חודש הבא כבר תקלטי,
    כי לא לכולם אבל לחלק מהנשים לפני שנקלטים הגוף מכין את עצמו והמחזור מתחיל לשחק, מאחר מקדים וכו... והשינויים דרסטיים אז, לטובה
  • אני גם הייתי במצב שלך.
    עשיתי בדיקת דם אחרי שבוע איחור והיא יצאה שלילית וגם אחרי שבועיים היא יצאה שלילית.מה שכן, המשכנו לקיים יחסים וכנראה שבשלב הזה נקלטתי, כי הלכתי לרופא נשים אחרי שבועיים והוא נתן לי כדורים כדי להחזיר את המחזור וציין שהם לא פוגעים בעובר (אם במקרה יש משהו...) ואכן אחרי לקיחת הכדורים וציפייה של שבוע לבוא המחזור שלא הגיע ניגשתי שוב לרופא נשים ודרך אולטרסאונד ראינו שק הריון של שבוע 5.

אני ממש מקווה שאת נמצאת במקום שאני הייתי ושתקבלי מתנה מהממת אחרי כל הציפייה.

ממליצה לך אחרי איחור של שבועיים לגשת לרופא נשים.

שיהיה לך בהצלחה ושתבשרי לנו רק דברים טובים!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה