-
הי,
אני בשבוע 26 ולפעמים יש ימים שאני מרגישה אותו מלא ובועט טוב וחזק ויש ימים שבקושי מרגישים וגם אם אני אוכלת שוקולד+וופלים+שוקו -אז בקושי...
אבל קראתי שצריך לספור כמה תנועות כל כמה שעות וזה בסדר גם אם זה תנועות חלשות...
אז נראה לי שזה בסדר, ואם את ממש מודאגת אל תלכי לעשות אולטראסאונד שהכל בסדר...
-
איך באמת המעקב כול כמה שעות לספור כמה תנועות יש??????נגיד אם יש 5-6 תנועות בשעה זה טוב.???
-
תלכי לבדוק
-
לא חייב 5-6 קראתי שצריך לספור 3 בטווח של חצי שעה בבוקר,צהרים וערב גם אם זה חלש..
http://www.mako.co.il/ninemonth-pregnancy/healthcare/Article-1d73aa2b47ad031006.htmזה מה שקראתי עכשיו בנוסף
-
5-6 זה סבבה לגמרי
גם 3 זה מספיק
אם את לחוצה- לכי להיבדק
זה אף פעם לא מזיק....
אבל שתדעי שזה בסדר שיש ימים שתרגישי יותר ויש ימים שתרגישי פחות
לפעמים הם עירניים יותר לפעמים הם ישנוניים יותר
ותרגישי טוב עם הרגל!
-
תקשיבי, אני התחלתי להרגיש תנועות משבוע 18+
ובדיוק בשבוע שלך היו לי יומיים שבכלל לא הרגשתי
אותה והייתה מה לחוצה! ממש בכיתי לבעלי! זה גם נפל בדיוק
על שישי שבת. הייתי חייבת לבדוק שהכל תקין, אז הלכתי
לרופא פרטי ביום שבת בערב, רק כדי לשמוע דופק ולוודא שהכל בסדר.
אני מכירה עוד כמה בנות שדווקא בשבוע הזה לא הרגישו תנועות,
משהו מסתורי קורה בשבוע הזה חחח
בקיצור, אני חושבת שהכל בסדר, אבל
בשביל השקט הנפשי שלך - תלכי לבדוק!
-
אם זה כל כך מלחיץ אותך פשוט לכי להיבדק...
כעקרון, תנועות הן תנועות. גם אם הן חלשות. אני מאמינה שהכל בסדר אבל בשביל השקט הנפשי שלך ממליצה לך להיבדק.
-
בהריון השני שלי...עקמתי את הרגל בשבוע 19 +... וחד משמעית אמרות לי ללכת להבדק למרות שהרגשתי תנועות וגם אם לא קיבלתי מכה בבטן... אלא כדי לראות שאין הפרדות שילייה
-
האמת שבשבוע כמו שלך אין צורך בכלל לספור תנועות, מתחילים לספור תנועות רק משבוע 27, יש נשים שבכלל עוד לא מרגישות תנועות בשלב הזה.
לדעתי לא צריך להלחץ, העובר מאוד קטן ויש לו הרבה מקום בבטן, כשהוא יגדל יותר ויהיה לו פחות מקום אז ההרגשה של התנועות יותר משמעותי כי באמת זה מצביע על מצב התינוק.
מקווה שאת מרגישה יותר טוב ונרגעת קצת!
רותי
-
תודה לכלום
ב"ה אחרי שנלחצתי ואכלתי שוקולד וחלוה די בכמויות וארוחת בוקר...הרגשתי אותו והרבה..מקווה שמעכשיו הכול בסדר...היתה לי פשוט תחושה שמשהו לא תקין בפרט כי הרגשתי אותו הרבה לפני .....תפילה שההריון של כולנו יעבור בקלות ועם ידים מלאות......אמן!