משהו מדהים קרה :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב לכולן!
    אני רוצה לפתוח ולהתנצל על זה שאני כמעט ולא נמצאת כאן. עוברים עלינו ימים מטורפים (לא משהו רע, סתם לחוץ).
    אז סליחה לכל מי שיכולתי לעזור/לברך/לשמוח יחד או לנחם ולא עשיתי זאת...

9 תגובות
עמוד 1

• אם את רוצה לגמול אותה בלילה לפני הלידה זה בדיוק הזמן! יש מספיק זמן עד הלידה ונשמע שהיא שולטת. מצד שני תהיי מוכנה לזה שתהיה אולי רגרסיה אחרי הלידה. זה ממש אולי וזה בכלל לא חייב להופיע דוקא בנושא הגמילה אבל א"א לדעת...
  • רוצה להוסיף- גם אם תהיה רגרסיה אז מה ? אז היא תפספס קצת ותחזור לעצמה.
    לאלה הייתה רגרסיה כשאורי נולד. וזה עבר- לא מחזירים טיטול.
    וכל הכבוד!

[

[
    [URL=http://www.siz.co.il/]
  • כל הכבוד, גם אנחנו בשלבי גמילה של שי שלנו.

לא להחזיר טיטול ואני גמלתי את טל שלי
    שהתאומים נולדו והיה קצת מבולבל
    אבל שידרתי לו שהכל כרגיל וזרמנו
    עם הגמילה
    שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר

גל

מאי

טל

שי

מתן
  • איזה יופי!!!!!!
    תני לה להתעורר יבשה לפחות שבוע, ואז תורידי טיטול בלילה (במידה והיא ישנה עם טיטול).
    ואני מסכימה עם זהר- גם אם תהיה רגרסיה, אז מה? למה לנבא עכשיו את העתיד, כשלא ברור אם באמת תהיה רגרסיה?
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• לא אמרתי שזה ביג דיל
  • בנות, תודה!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה