נטע2809 מה נשמע ? איך הייתה אתמול הבדיקה ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תעדכני

11 תגובות
עמוד 1
  • חמודות אתן
    הבדיקה הייתה בסדר גמור
    לא שמעתי דופק אבל ראיתי את הקטן או קטנטנה וזה היה מאוד מרגש
    השק שלי הוא 12 מ"מ והעובר 1.9 מ"מ - חמודון קטן

הבעיה היא שהחלטתי שאני ממש לא רוצה את הרופא נשים שלי
    הוא בכלל לא שקל אותי לא הביא לי ויטמינים
    כל שאלה ששאלתי אותו הוא נפנף אותי ומהלחץ שהוא העביר לי בעלי בכלל אל ראה את המסך עם הרחם ושק ההריון ורק ראה את התמונה אבל התמונה שחורה ולא רואים הכול

בנות,
    כשעשיתן אולטראסאונד ראשון - הרופא שקל אותכן ונתן לכן ויטמינים או שאני מדמיינת שזה מה שצריך לקרות?
  • לדעתי מכיוון שעוד לא נצפה דופק- הוא לא שקל אותך ולא המליץ על ויטמינים.
    זה מוקדם מדי.
    הוא בטח אמר לך לחזור עוד שבוע לראות שההיריון מתפתח בצורה תקינה ולבדוק דופק.
    אותי התחילו לשקול רק משנצפה דופק ופרנטל (ויטמינים) גם התחלתי לקחת מאותו הרגע.

שיהיה לך בהצלחה.

• אהה והוא בכלל לא בדק דופק רק אמר לי לחזור עוד 4 שבועות
  • את בטוחה? אז למה הלכת אליו?
    תסתכלי בסיכום ביקור מה רשום.
    בשבועות כאלה לא שומעים דופק, אלא רואים (מעין נקודה לבנה מהבהבת).
    איזה שבוע את?

• נטע, קודם כל אני מאושרת בשבילך!!!

כשאני עשיתי פעם ראשונה אולטרסאונד אצל הרופא נשים זה היה בשבוע 5, כדי לברר בכלל אם אני בהריון. הרופא לא שקל אותי ורק שאל אם אני לוקחת חומצה פולית ונתן לי תמונה של השק הריון.

בפעם השנייה שעשיתי אולטרסאונד לדופק, הוא גם כן לא שקל אותי, אלא ראיתי על המסך את העובר החמוד ודופק ונתן לי 3 תמונות של העובר.

בפעם הראשונה שהייתי אצל הרופא נשים הוא נתן לי סדר של שבועות ושל בדיקות.
    אני חושבת שבטיפת חלב שוקלים אותנו ומודדים לחץ דם.

• את הבדיקה עשיתי בכלל בקופת חולים, ואחר כך באתי לרופא
    הוא לא שקל אותי גם לא חשבתי שהוא צריך
    אני בכלל לקחתי מרופאת משפחה הפניה לדיאטנית כך שאת המעקב אני אעשה אצלה בנושא המשקל .
    ובכלל הבנתי שזה משהו שעושים אצל האחות בקופת חולים מהבנות.
    לגבי ויטמינים הראתי לו את הויטמינים שקניתי בבית מרקחת, זה מולטי ויטמין לנשים הרות ומניקות.
    הוא אמר שזה בסדר גמור אבל אין בזה הרבה ברזל ומכיוון שבעבר כבר היו לי בעיות ברזל ביקשתי גם ברזל והוא נתן לי אבל אמר לי לקחת פעם ביומיים כדור רק כדי שהמחסנים לא יתרוקנו.

אם את מרגישה שהרופא שלך לא טוב בשבילך תחליפי מאמי

• אני חושבת שהרופא שלך בסדר גמור את פשוט לחוצה...
    אל תמהרי מאמי כל דבר בזמנו את בכלל לא גודלת עד שבוע 10-11 אז ככה שלגבי המקשל אין טעם...
    בדרך כלל רופאים לא נותנים יש ויטמינים או כדורים למיניהם לפני שקיפות או סקירה מוקדמת(קודם כל שהעובר יהיה תקין ובריא בע״ה ואז נפוצץ אותך בכדורים...)
    תחשבי על זה קצת ותראי שיש היגיון...
    לגבי הניפנוף אולי את פשוט צריכה להתעקש אבל אם את עדיין לא מרגישה בנוח אז תחליפי רופא..
    שיהיה המון בהצלחה
  • בשלב הזה הוא לא אמור לשקול אותך זה ממש מוקדם... בבדיקה הבאה צריך לראות דופק , כרגע מה שאומרים זה רק לקחת חומצה פולית ולעשות בדיקות דם (ברזל וכד' ולראות למה את מחוסנת) או שכבר עשית אז את לא צריכה.
    אם את מרגישה שהוא מחפף אותך תחליפי רופא, אבל בגדול הוא לא אמור לתת לך כרגע כלום רק לוודא שאת ממשיכה עם החומצה פולית.
    מזל טוב מותק
  • נטע מותק...
    אצלי הרופאה גם לא שקלה ולא נתנה ויטמינים ולא כלום ואמרה לי לחזור עוד שבועיים ואז לבדוק שוב דופק, לעשות בדיקות דם ולפי התוצאות יהיה אפשר לדעת איזה ויטמינים צריך.....לדעתי תנסי עוד פעם את הרופא כי לא מחליפים רופא כל כך מהר...

רווית
  • תודה חמודות ממש אבל ממש הרגעתן אותי

אני אתן לו עוד צ'אנס ונראה איך הוא
    אז אני מניחה שאני אחכה לתור שיש לי עוד 4 שבועות (נורא רחוק :) )
    וכן יש לי נטייה להיות בחורה לחוצה :)

הבעיה היא שאני קוראת הרבה באינטרנט :)
  • כמו כולנו.....
    אני כבר מחכה ליום שישי.........
    שהכל יהיה בסדר.....
    רווית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה