טיטולי האגיס החדשים - כנסו לחוות דעה! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן.
    רציתי לדעת אם גם אצלכן הם על הפנים??
    אני לא רגילה שהאגיס הם על הפנים והקולקציה החדשה פשוט "מכה".
    הבגדים של עמרי כל הזמן נרטבים אחרי פיפי אחד.
    כבר החזרנו להם חבילות וקיבלנו זיכויים אך זה ממשיך...
    האם גם אתן חוויתן את זה?
    אל אילו טיטולים אתן ממליצות?

20 תגובות
עמוד 1
  • ההגיס החדש התפורר לנטלי אחרי שעה שעתיים. איכס......... עברתי לפמפרס

• לגמרי נכון!!! גם אני עצבנית מזה לחלוטיין!!! קניתי 2 חבילות מהאגיס החדש, אבל כל לילה בני קם רטוב!!! בינתיים חזרנו לפמפרס (המצויינים!!) ללילה עד שתגמר החבילה של האגיס... שלחנו פניה בנושא והם ביקשו ממני לשלוח את החיתול לבדיקה... מעניין, לי אמרו שעוד לא היו תלונות בנושא...
    דרך אגב, החברה שמייצרת את האגיס מייצרת גם את טיטולים (גרועים כנ"ל++)?!?!?!?

• אין על פמפרס לדעתי. אף פעם לא אהבתי את האגיס, גם בילד הבא בע"ה
    אני נשארת נאמנה לפמפרס
  • רק פמפרס!!
    (גם בגלל הסוגרים שלהם, הם קטנים יותר ולא משפשפים את הרגליים)
  • אני קונה את ההאגיז הישנים. אין עליהם
  • פמפרס
    מרוצים מאוד.... הלילות יבשים וגם שדור קם אחרי שינה של לילה שהוא בערך 12 שעות עם חיתול לא מרגישים על הגוף שלו שהחיתול מלא בפיפי

• מאמי גם לי קרה המקרה שהטיטולים נזלו והם פיצו אותנו. לכן אני עדיין משתמשת בהאגיס, למרות שעכשיו פתחתי חבילה חדשה שהיא האגיס הישן (לא האורגני) והם מעולים!!!!
    נראה לי רק האורגני הזה קצת מעפן, הישנים דווקא טובים!

• רק פמפרסססססס
    ורצוי פרימיום קר

"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
  • איפה משיגים את האגיס הישנים?????????? איפה?????????

כי הם מעולים!!!!!
    החדשים זו קטסטרופה!!
  • בנות מה זה האגיס החדשים??? אני משתמשת בהאגיס כותנה לזה אתן מתכוונות??? כי אני מרוצה מהם מאוד ....

• הכותנה זה החיתול המעפן..
  • אנחנו קנינו בהשארת הבייבילנד את פמפרס פרימיום קאר החדשים
    הספיגה שלהם פשוט מדהימה
    פעם ראשונה שנהוראי לא קם בבוקר רטוב

• על הפנים חוץ מזה שהם עשו לתאיר פריחה

• אין מה לעשות... 1000 אנשים 1000 דיעות
    אני מרוצה מהאגיס ממש... לא היו לנו בעיות איתם בכלל...אולי פעם או פעמיים שדלף..מעדיפה את האגיס הישנים אבל גם עם החדשים מסתדרת ואין נזילות...לעומת זאת בבייבילנד שמתי לאוולין את הפמפרס ואחרי שעה וחצי הוא כולו היה מגעיל וגושי כאילו אני השתנתי בפנים ולא ילדה בת 10 חודשים..
    אבל אני רואה שיש כאלה שממש מרוצים מהם..אז זה רק מה שמתאים לילד שלך.
    אולי לא מתאים לו האגיס, אלא רק פמפרס..
    אני למשל מסתדרת עם האגיס, טיטולים, אפילו הייתה לי חמישיה של ליטופים והסתדרנו נהדר... אבל פמפרס ממש לא התאימו לנו אף פעם..
    והנה יש כאלה שלא מסוגלים להעביר לילה יבש עם האגיס אבל פמפרס מתאימים להם בול...
    תתנסי ותחליטי לבד לדעתי.
    תתקשרי לכל החברות טיטולים (האגיס, פמפרס, טיטולים, בייבי-סיטר, סנו (ליטופים) ...)תבקשי דוגמיות ותחליטי לבד.

דברו איתי בפייסבוק

• אנחנו עברנו מהאגיס לפמפרס כי הם דקים וזה נראה לי יותר נוח לבר עכשיו שהיא זוחלת. כמו אולוויז לעומת ה"נובה" (תחבושות עבות ישנות).
    האמת, נראה לי ההאגיס סופגים יותר.. מרגישים את זה בעיקר בבוקר אחרי שנת לילה כשהטיטול מפוצץ בפיפי...

• יעליאור, אפשר להשיג אותם. אני קונה רק אותם - מוצאת בכל מקום כמעט - בחצי חינם, בשופרסל שלי, בסופר פארם...
  • lialo- איזה הזוי....
    את לא מבינה כמה שאני מחפשת....
    כלומר- חיפשתי עוד כשהקטנים היו עם טיטולים,
    ועכשיו כבר התחלתי לחפש לתינוקי מידה NB ולא מוצאת....
  • גם אני ממש ממש מרוצה מהאגיס כותנה הם אחלה

• שחברת האגיסלא תבלבל את המוח כי אני יודעת שהיו המון תביעות והחזרות על הליין החדש.
    יש בעיה העיקר שזה לא אוטם מהצדדים.
    אנחנו קיבלנו פיצוי על כל החבילות שקנינו!!
    בהתחלה חשבתי שזה בגלל שיש לי בן והשתן יותר בורח אבל זה ממש לא העניין!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה