מה עושים בזמן ערות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כפי שאתן יודעות, אמילי בת פחות מ-3 שבועות ואין לה זמן ערות ארוך מדי מצד אחד.
    מצד שני יכולות להיות לפעמים גם שעתיים רצופות שפשוט לא בא לה לישון.

נראה לי שבגיל הזה חוץ מלדבר איתם, אין כ"כ מה לעשות.

קנו לנו אוניברסיטה- ניסיתי לשים אותה, היא לא מבינה מה אני רוצה ממנה.

אני שמה אותה על הבטן ומולה שמה את הספר הזה עם השחור לבן אדום, אבל כמובן שאחרי כדקה היא כבר מתעייפת ומתחילה לבכות, ועל הספר היא לא מסתכלת בכלל.

אז בנות, תנסו להיזכר מה אתן הייתן עושות עם הבייביז בגיל הזה בזמן ערות, בעיקר בזמן ערות ארוך...
13 תגובות
עמוד 1
  • תחבקי אותה הרבה, תלטפי, תדברי איתה ברכות, תשירי, תחייכי לה המון,
    את יכולה לעשות לה עיסויי נעים - להשכיב על הצד וללטף לה את הגב עם כף היד,
    להכניס את האגודלים שלך לכפות ידיים שלה ולעסות בתנועות סיבוביות - היא תהנה
    מזה מאוד! אין הרבה מה לעשות עכשיו, היא עוד פיצית, אוניברסיטה זה עוד מוקדם
    בשבילה.
  • תודה רבה יקירתי...
    כרגיל יש לך טיפים מדהימים...

ד"א רק שתדעי שרק לא מזמן קישרתי בינך בפייס לבין מי את בפורום (לא היה לי נעים לשאול
  • חחחח מתוקה!
  • היא עדיין קטנטנה... הכי טוב זה לשיר לה, לדבר איתה, ללטף אותה בכל הגוף והכי הכי כיף לאכול אותה לחבק ולנשק בכל הגוף.....

• מקפיצה
  • לדבר איתה ולשיר לה זה מאוד חשוב!
    מונע הפרעות קשב וריכוז ומזה היא הכי נהנת.
    תחקי פרצופים שהיא עושה תאיר מאוד אוהבת את זה וממש נקרעת מצחוק

• כמו שנאמר לדבר ולשיר- את לא מבינה כמה היא מכורה לקול שלך זה הכי הכי כיף עבורה!
    את יכולה לשים אותה במיטה והפעיל מוסיקת נעימות או מובייל- המובייל כרגע ישמש יותר כמוסיקת רקע.

לגבי שכיבה על הבטן זה מעולה גם דקה כל פעם

• ניסיתי להיזכר מה עשיתי עם נתנאל בגיל הזה... ווואוווווו, פתאום זה נשכח!
    אני צילמתי אותו המון, החלפתי לו בגדים בשביל הכיף (כיף שלי
  • נו, אנסטסיה, בטח שהוא גאון קטן כזה! אין פלא!!!
  • נראה לי באמת יש לכם ילדים גאונים..

אני שמה אותה באוניברסיטה והיא לא מבינה מה אני רוצה ממנה..

כנראה עוד קצת...
  • בעקרון אני גם שמתי ען האונב' כבר כשהייתה בת 3 שבועות
    בסדר היא עדין לא מבינה
    אבל היא רואה צללים ותאמיני לי שזה יכול להעסיק אותה יופי

כשהיא על זה- את יכולה לשיר לה, לגעת בה בחלקי הגוף, לעשות לה מן מסאג' כזה, לתאר לה מה את מתכוונת לעשות במשך היום,
    העיקר הוא דיבור וצליל בגיל הזה...

• לדבר הרבה,להשמיע מוזיקה,לנשק,לרקוד איתם.. כן זה די קשה אין יותר מדי מה לעשות איתם בגילאים האלו חחח

• גם אני בעיקר דיברתי הרבה איתה בגיל הזה ונגעתי בה הרבה ברכות, קצת מסאגים עדינים. מידי פעם הייתי נותנת לה להביט בספר שחור אדום אבל לא הרבה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה