תנוחות שינה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בתור מישהי שלומדת ליווי התפתחותי לתינוקות, אחד הדברים שאני יודעת שהכי חשובים מגיל אפס, זה שתינוק יכיר ויישן על כל הצדדים (גב, צדדים ובטן).

אז עם הגב אין לנו בעיה, זו התנוחה המועדפת.

לגבי צדדים- אני שמה אותה לישון על הצד, היא מתעוררת, קצת מקטרת ונרדמת.

לגבי הבטן זאת בכלל זוועה- היא נרדמת, אני שמה אותה על הבטן (כמובן רק במהלך היום בהשגחה), אבל ברגע שהיא קצת מתעוררת (התעוררות שאם היא הייתה על הגב היא הייתה נרדמת בחזרה תוך שניה), היא מתחילה לבכות ובעצם מעירה את עצמה סופית.

אז רציתי לשאול-

איך הקטנים שלכם ישנו במהלך היום בגיל של אמילי?
    והאם יש לכן טיפים לאיך להרגיל אותה לישון על הבטן? (לי יש הרבה טיפים מקצועיים, אבל אין כמו ניסיון)
9 תגובות
עמוד 1
  • בגיל הזה הייתי משכיבה אותה או על הגב, או על הצד (מגלגלת לה חיטול מאחורי הגב לתמיכה)
    או מצמידה אותה עם הגב למגן ראש. האמת היא שבהתחלה ממש פחדתי לתת לה לישון על הבטן,
    רק בגיל 3-4 חוד' פעם אחת שמתי אותה ככה בלול כדי לשחק, והיא פשוט נרדמה וישנה ממש טוב!
    מאז התחלתי להשכיב אותה לישון על הבטן ביום ובלילה על הגב/על הצד. וכשהיא למדה להתהפך
    בגיל 5 חוד' כבר לא יכולתי לשלוט בתנוחות שינה שלה, הייתי ערנית כל הלילה כשידעתי שהיא
    ישנה על הבטן
  • מקפיצה
  • גם אני משכיבה אותה על הצד ועל הגב מחלפיה לה את תנוחת הראש.
    על הבטן זה בהחלט בעיתי תנסי ללטף לה את הגב ולא לוותר לה גם אם היא בוכה להשאיר
    כל פעם קצת יותר התחלתי ב 5 דקות משם זה התקדם ל 20 דק'

• יש לי תמונות, בהם נתנאל בן שבועיים וישן על הצד
  • תמרי בשלב של אמילי היתה ישנה על הצד על הבטן והגב.

כשהיתה על הבטן והיתה מתעוררת הייתי טופחת לה על הגב ועוזרת לה להניח את הראש בחזרה וכך היא היתה חוזרת לישון... לאט לאט היא למדה אתזה לבד..
    אחרי תקופה הפסקתי להשכיב על הבטן ולצערי היום כשהיא מתהפכת בלילה לבטן היא בוכה כי זה לא מוכר לה... זה מבעס.. השבוע היא נרדמה כך לבד והייתי מבסוטית

• הקטע הוא שאני שמה על הבטן בזמן שינה, היא מתעוררת ובמקום לחזור לישון היא מתחילה לצרוח ומעירה את עצמה סופית וזה סתם מבאס.

בקיצור- לא נוותר
  • אין לי מושג מאמי
    שלי ישן רק על הבטן רק רק רק.

על הגב? זה רק שאנחנו מדברים איתו
    אם הוא יותר מכמה דקות על הגב ולבד, זה ישר בכי של "הלו אני פה לבד כאילו

• שירה, אז את באותו סיפור כמוני רק הפוך
  • לגבי שינה על הבטן אין לי כל כך רעיונות... נופר די שנאה לישון על הבטן עד שהיא למדה להתהפך וכיום היא ישנה רק על הבטן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה