חרא של בוקר :-( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תרתי משמע!!!!!!!!!!!

וסליחה מראש זה עומד להיות ארוך ומגעיל - חייבת לפרוק

34 תגובות
עמוד 1
  • איזה בעסה...
  • תתקשרי למוקד אחיות שיתנו לך הפנייה למיון - סליחה אבל 10 פעמים לשלשל בשעתיים או שלוש- זה יכול לגרום להתייבשות.
    "..ילדיכם אינם ילדיכם
    כי פרי געגועי החיים אל עצמם.
    באים הנה דרככם, אך לא מכם.
    חיים עמכם אך אינם שייכים לכם.
    תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם.
    כי לא לכם הגיגיהם..."

מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
  • אויייייייייייייייייייייי
    מסכנה.....

שיעבור מהר

הכי חשווווווווווווווווווווווווווב שתשה המון מיים- אפילו תקני מינרלי בבית מרחקת.
  • אין מה לעשות - לשתות הרבה לתת אוכל קל לעיכול וכזה שגורם עצירות ולחכות שזה יעבור.

אתם נוסעים כל המשפחה? או רק את ובעלך?

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • מאמי, אני ממש מבינה אותך
  • תודה בנות - אחכה עד אחה"צ ואם ימשיך אני בהחלט מתכוונת לנסוע למיון

אקשיב לכל העצות שלכן

כן אנחנו נוסעים (טסים) כולנו

• ממי אני הייתי רצה למוקד או משהו . זה באמת מקרה חריג של שלשול ..
    הילדה תתיבש לך בידיים !
    תני לה בנוסף ביצה קשה , אורז, פיתה ,
    ולגבי אילת ....אתם אמורים לסוע איתה? הייתי מבטלת . אבל אוליהייתי מחכה עד הערב לראות אם מכל הפתרונות משהו עזר לה ...
    רפואה שלמה

• שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר

גל

מאי

טל

שי

מתן
  • "קל-בטן" בסירופ!!!!! תרופת פלא!!!! בכל בית מרקחת ללא מרשם.
    וכמובן להקפיד על שתיה מרובה.
    שתרגיש טוב הנסיכה

• איזה סיוט!!! מסכנה להב
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• איזו מסכנונת שתרגיש טוב
    האמת שגם לי נראה שזה מוגזם כמות השלשולים ונראה אם תסעי למיון יאשפזו אותה לבדיקות
    איך אין רופא ילדים כל היום?

]
    ]
  • בטח זה איזה וירוס בטן של 24 שעות, אל תלחצי מאמי אני יודעת שזה מלחיץ ברמות אבל אין ברירה..
    אם תראי שזה ממשיך באמת אולי תלכי למיון שיבדקו, שלא תתייבש גם.
    בכל מקרה בננה ואורז יכולים לעזור.
    בהצלחה ושתרגיש טוב הבובה

• ממש חרא של בוקר!!!!!!!!!!!!!!!!
  • איזה סרט רע
  • החלמה מהירה

• איך היא? יותר טוב?.....

איזה סיוטטטטט
  • מקווה שהיא יותר טוב.. יש עכשיו וירוס כזה גם אצל אחותי...

קודם כל ליבי עליך.. איזה עוגמות נפש ולחצים מבינה לליבך. מאוד

רפואה שלמה לנסיכה
  • איך להב מרגישה??????
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------

• שני לידיעה אני הבן אדם האחרון שישלח ילד חולה לגן. אני איבדתי מקום עבודה בגלל העקשנות שלי להשאיר את להב בבית על כל אפצי. עכשיו בתום סוכות היא נשארה איתי בבית בגלל שלשולים וזה נמשך אצלה כבר שלושה שבועות. אז תסכימי איתי שהגיונית אי אפשר להשאיר ילד 3 שבועות בבית. וכל מי שמבין קצת יודע שאחרי וירוס שלשולים יש מצבים שלגוף לוקח זמן לחזור לעצמו וקיבה רכה עלולה להישאר לתקופה ארוכה. אז הדבר היחיד מבחינתי שהיה שונה הבוקר משלושת הששבועות האחרונים זה שהיא לא הצליחה להתאפק וברח לה. רציתי להשאיר אותה בבית אבל הילדה ממש התחננה ללכת לגן ובכתה. יש לי תחושה שרוב האמהות היו נוהגות כמוני במקרה הזה.
    אז אין ספק בסופו של דבר אני מסכימה איתך במיליון אחוז וחרא לי שעשיתי כזאת טעות ואני מקווה שאף ילד לא נדבק.

ודרך אגב מ12 בצהריים כבר לא היה כלום והילדה בריאה מאושרת וטובת לבב. אין לי מושג מה יש בגינגר הזה אבל זה עובד (ומנות מיורפות של אורז ו4 בננות חחחח)

• יופי שהיא מרגישה טוב .
    לגבי כל התרופות פלא לי המרו בברור שעדיף שגוף ינקה את עצמו ולא לתת כל מני דברים עוצרים .
    לא יודעת לגבי רוב האמאות אבל אם היה בורח לא היתי מביא . והיה לי מקרה שכבר עמדנו לצאת , היתה קיבה רקה והשארתי אותו בבית . אבל הכי חשוב שזה כבר עבר
    http://www.holdthatpic.com/
  • לא נתתי אף תרופה

• אה ולמי שאמרה שהנסיעה לאילת ארוכה אז לוותר
    אנחנו טסים לאילת לא נוסעים

• שמחה לשמוע שהיא בסדר.
    שתהיה נסיעה של כיף ובריאות.
    תהנו מכל רגע

• וואיייי איזה בעסה.

שמחה לשמוע שלהבונת מרגישה טוב יותר.

תהנו באילת ותצלמו מיליון תמונות.

בשמת
  • רק שתדעי שטיסה יותר בעייתי (במשך 45 דקות בערך היא צריכה להיות קשורה).

אנחנו טסנו עם יונתן לאילת כשהיה בן שנתיים (עדיין עם חיתול) וזה היה מבאס קצת (לא רק הטיסה, גם השהות). אני מקווה שיהיה לך בסדר.
    יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • שמחה לשמוע שהכל בסדר!!

תהנו ותעשו חיים
  • שמחה שלהב מרגישה טוב יותר

• העיקר שהכל בסדר ולהב מרגישה יותר טוב.
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • כיף לשמוע שלהב מרגישה טוב

• 3 שבועות ??? אוי ואבוי מסכנה.....

העיקר שהכל עבר. תהנו!!!
  • תהנו
    שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר

גל

מאי

טל